מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר שאיבת שומן במותניים לפני כשבועש.ב.26/01/2015
שלום,
עברתי שאיבת שומן (וייזר) באזור המותניים (משקל תקין) לפני כשבוע. יש לי בצקות בגב התחתון ובישבן נפיחות וכאבים עזים בגב התחתון וכאבים בחתכים בעת הורדת המחטב (ברחצה, מתן שתן). האם זה תקין?
בגלל הכאבים אני מעסה את האזור (הבצקות והנפיחות) בזמן המקלחת עם מים חמים ולעיתים בעת ישיבה בגלל הכאבים. ישנו מעין גל מאחורי אזור השאיבה - האם הוא ייעלם לאחר תקופת ההחלמה?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שאיבת שומן במותניים לפני כשבוע - תגובה
ד``ר בני מייליק27/01/2015שלום
בשבוע שלאחר הניתוח יכולים להופיע סימפטומים וסימנים שונים התלויים בעיקר בסוג הניתוח, אזורי שאיבת השומן והטכניקה המדוייקת שבה השתמש במנתח.
עלייך להפנות שאלות אלו לרופא המנתח שיוכל להנחות אותך במדוייק לגבי ההחלמה.
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בודי טייטגליגול14/01/2015
היי רציתי לדעת קצת יותר פרטים על הבודי טייט מאנשים שכבר עברו את הטיפול הזה אם יש סיבוכים ואיך זה נראה אחרי זמן מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודי טייט - תגובה
ד``ר בני מייליק15/01/2015שלום
כדאי להשקיע ולעבור קצת על שאלות ותגובות קודמות בנוגע לבודי טייט בפורום זה.
מדובר בטכנולוגיה שיש איתה בעייתיות מסויימת בהקשר לתוצאות ארוכות הטווח והסיבוכים האסטטיים שכרוכים בה.
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומןתמי19/11/2014
שלום , שמעתי על המסת שומן בקור. מצריך 2 טיפולים בהפרש של חודש וחצי. מבטיחים ירידה של 3-8 ס"מ . האם זה נכון והשיטה ידועה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק19/11/2014שלום תמי
המפרסמים של השיטה טוענים לשיפור של כ- 3 ס״מ בהיקף.
מכיוון שמדובר בשיטה ״צעירה״ יש לדעתי להמתין עד שיהיו ברשותנו נתונים על סמך מעקב ארוך אחר תוצאותיהם של מטופלים רבים בכדי שנוכל לבשר שמדובר בשיטה בדוקה להצרת היקפים.
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל24/10/2014
אני בת 31 מעל משקל היעד האישי שלי בכ- 7 קילוגרם פחות או יותר. הבעיה היא שגם אם ארזה באמצעות ספורט או אוכל פחות- הירכיים שלי בפנים ובחוץ תמיד יהיו עבות ועם יותר שומן. מה המלצתך לעשות במקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר בני מייליק25/10/2014שלום יעל
כמובן שאוכל לענות לך בצורה רצינית ומדוייקת רק לאחר בדיקה פיזית של מצבך.
באופן כללי, נראה שאת מועמדת טובה לשאיבת שומן- פעולה שמטרתה העיקרית היא טיפול בעיוותים אסטטיים באזורי גוף מסויימים (כדוגמת הירכיים או המותניים) אצל אנשים שאינם סובלים מעודף משקל.
בהצלחה
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן בשוקיים ובקרסולייםד``ר בני מייליק29/09/2014
שלום דוקטור, אני בת 28 בעלת מבנה צר וגוף רזה אבל אזור השוקיים והקרסוליים מאוד עבים בשל הצטברות שומן שהיא גנטית. זה מתסכל אותי מאוד וחסר פרופורציות לגוף שלי. הבנתי שניתן לעשות שאיבת שומן באזורים הללו.
אשמח לדעת איך אדע לבחור את המנתח הפלסטי שמתעסק בשאיבות מסוג זה כיוון שלא הרבה בארץ עושים שאיבות באזורים האלו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן בשוקיים - תגובה
ד``ר בני מייליק29/09/2014שלום לירון
אנא פני לבדיקה במרפאתי ואוכל לייעץ לך בנושא.
תודה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןאלרן27/09/2014
שלום דוקטור אני בן 24 במשקל תקין לגמרי ואני מעוניין לעבור שאיבת שומן קטנה בישבן
רק בעיה קטנה שבחלק התחתון הוא קצת נופל...האם יש אפשרות לשאיבה רק בחלק העליון -אמצע ?ועוד שאלה קטנה מה טווח המחירים ואם נתן לעשות זאת בהרדמה מקומית
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק28/09/2014שלום בן
אוכל לענות במדוייק על שאלותיך לאחר בדיקה במרפאתי.
אם מדובר בשאיבת שומן קטנה ובאיזור גוף מוגבל, ניתן לשקול לבצע הפעולה בהרדמה מקומית.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלרן28/09/2014דוקטור אשמח אם תאמר לי מה טווח המחירים אצלך בהרדמה מקומית על מנת שאוכל לדעת אם אוכל לעמוד בזה כלכלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר בני מייליק29/09/2014מצטער. פורום זה איננו עוסק בענייני מחיר ועלויות של טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלרן29/09/2014אולי תוכל לתת לי את כתובת האימיל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר בני מייליק30/09/2014תוכל למצוא את כל הפרטים הנחוצים באתר האינטרנט שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבת שומןשירן11/09/2014
היי,
אני חודשיים לאחר שאיבת שומן מהבטן. המראה מאוד מאכזב,
אני יודעת שזאת לא תוצאה סופית ושעניין ההחלמה עוד לוקח זמן אך אני מודאגת מהמצב הנוכחי. כל דופן הבטן שלי בולטת החוצה כמעין כרס, היא קשה וכנראה גם בצקתית. נוצרה אצלי רצועה מוגבהת ממש מעל הטבור לאורך כל היקף הבטן. האם ייתכן כי מדובר בשומן תוך בטני? או בריפיון שרירי הבטן? האם חגורת הלחץ מחלישה את שרירי הבטן?
לא יודעת מה לעשות :-(
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק12/09/2014שלום שירן
כפי שציינת בעצמך, חודשיים לאחר ניתוח שאיבת שומן זה מוקדם מדי להערכת תוצאות הניתוח.
אני ממליץ שתפני לבדיקה אצל הרופא המנתח שלך בכדי לוודא שלא מדובר בסיבוך כלשהו, כדוגמת דימום תת עורי או היווצרות כיס נוזל (סרומה).
החלמה מהירה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת ונפיחות לאחר שאיבהשירן02/09/2014
היי,
לפני חודש עברתי שאיבת שומן בבטן. הבטן קשה (בעיקר ברצועה קווית שנוצרה מעל הטבור), ללא מגע חלק, כשעוברים עם היד מרגישים גבשושיות וישנה בצקת. אני כל כך רוצה כבר לחשוף אותה, סגרתי חופשה לעוד 10 ימים וחוששת שלא אוכל ללבוש בגד ים.
האם זה תקין? מה ניתן לעשות לזירוז החלמת הבצקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת ונפיחות לאחר שאיבה - תגובה
ד``ר בני מייליק03/09/2014שלום שרון
כחודש לאחר שאיבת שומן עדיין יכולה להיות בצקת ברקמה.
הבצקת צפוייה להשתפר במהלך השבועות והחודשים הקרובים ואז תוכלי להתרשם מתוצאות הניתוח.
כדאי לך לפנות לבדיקה וביקורת אצל הכירורג הפלסטי שניתח אותך בכדי שייעץ לך לגבי תוצאותיו של הניתוח.
החלמה מהירה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן בקרב קשישיםאורית01/09/2014
אימי בת 77 סובלת מהשמנת יתר. משקלה כ120 ק"ג. ( הבטן שלה גדולה מאד!) לא מצליחה לרדת במשקל. סובלת מיתר לחץ דם, סכרת, ומטופלת תרופתית.
לפני מספר שני עשתה ניתוח בקע.
רציתי לשאול- האם ניתן לבצע שאיבת שומן בגיל זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן בקרב קשישים - תגובה
ד``ר בני מייליק02/09/2014שלום אורית
שאיבת שומן מיועדת לתיקון עיוותים אסטטיים באנשים בעלי משקל גוף תקין והיא לא הטיפול המתאים לצורך ירידת משקל.
כאשר מבצעים ניתוח כלשהו (ובכלל זה גם ניתוח שאיבת שומן) במטופלים הסובלים מעודף משקל, הסיכון הניתוחי גבוה משמעותית מניתוח דומה כאשר המטופלים הינם במשקל גוף תקין.
אם את דואגת לבריאותה של אימך, אנא סייעי לה לרדת במשקל באופן שמרני ומתון. כדאי לפנות לייעוץ דיאטני בקופת החולים ולהתקדם משם.
בהצלחה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השומן חוזר למקום אחראילזה30/08/2014
שמעתי מהרבה אנשים שאחרי הניתןח בתקופה יש סיכוי שהשומן חוזר למקום אחר לגמרי. כלומר אנשים שעברו ניתוח שאיבת שומן במותניים חזר להם שומן ב גב או בצוואר! והאם יש מישהו שיכול להמליץ לי על פלסטיקאי הכי טוב בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם השומן חוזר למקום אחר - תגובה
ד``ר בני מייליק31/08/2014שלום אילזה
כל עוד תשמרי על משקל גופך החדש (שלאחר שאיבת השומן) לא יהיה כל שינוי במצב.
אם תעלי במשקל בצורה משמעותית, עליית המשקל תתרחש בעיקר באיזורי גוף שלא עברו שאיבת שומן והדבר עלול לשנות את מבנה הגוף.
ד״ר בני מייליק
כירורג פלסטי בכיר
מנהל השרות לעיצוב הגוף בירידת משקל
בי״ח איכילוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן או המסת שומן בגבבר30/08/2014
אני בת 24, סובלת כל חיי הבוגרים מכפלי שומן מציקים באמצע הגב. אני מתביישת ללבוש חזיות בגד ים, מתביישת ללבוש כל מה שחשוף מאחור, וזה מציק לי גם בחולצות רגילות.
רציתי לדעת מה ההליך הכי מתאים להעלמת כפלי השומן האלה, ולדעת גם מה טווח המחירים.
תודה ושבת שלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן או המסת שומן בגב - תגובה
ד``ר בני מייליק30/08/2014שלום בר
לא ציינת בשאלתך האם את סובלת או סבלת מעודף משקל.
ירידת משקל למשקל גוף תקין יכולה בהחלט לשפר את מצב עודפי השומן והעור שמציקים לך בגב.
מעבר לזה, ייתכן שאת מתאימה לניתוח שאיבת שומן או אף לניתוח משולב: שאיבת שומן ומתיחה והסרת עודפי העור.
אוכל לענות על שאלות אלו רק לאחר בדיקה יסודית במרפאתי.
בהצלחה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריכה ושאיבת שומןשירן24/08/2014
כמה זמן לאחר שאיבת שומן ניתן להכנס לבריכה או לים? הכוונה היא עם המחטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריכה ושאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק25/08/2014רצוי להמנע מכניסה לים או לבריכה עד שפצעי הניתוח מחלימים לגמרי.
בד״כ מדובר בכחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומן ברגלייםמור08/08/2014
שלום רב, אני בת 22 והמשקל שלי הוא 51, הגובה שלי 1.58. יש לציין שהמשקל שלי יציב כבר כמה שנים, מעולם לא עברתי את המשקל 56 ובאופן כללי המבנה גוף העליון שלי רזה מאד! הבעיה מתחילה באיזור הרגליים והברכיים שהם רחבות מאד, מדובר בשומן עיקש שמסרב להיעלם. הרגליים שלי קצרות ושמנות והברכיים שמנות מאד אף הן. היתי מאד רוצה להיפטר משומן זה כדי שלגוף שלי יהיה מראה פרופורציונלי. הבטן שלי צרה ושטוחה מאד!!החזה בינוני (c75) אני תוהה אם יש פתרון להעלמת השומן מהרגליים , סביר שזה מבנה גוף שלא ישתנה לעולם אלא באופן מלאכותי. אשמח לעצתך בנוגע לפתרון מומלץ. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומן ברגליים - תגובה
ד``ר בני מייליק09/08/2014שלום מור
מהתאור שלך אפשר להבין שיש לך מבנה גוף המאופיין בעודפי רקמת שומן המרוכזים בפלג גופך התחתון. לא מובן האם עודפים אלו נמצאים בעיקר בירכיים ובברכיים או שהם גם בשוקיים.
בחלק גדול מהמקרים, ניתן לשפר מצב אסטטי כמו שלך באמצעות ניתוח שאיבת שומן מהירכיים/ברכיים/שוקיים. כמובן שרק לאחר בדיקה יסודית אוכל להציע לך תכנית פעולה מדוייקת.
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןמל02/08/2014
מהו ההיקף הנהוג בשאיבה גדולה? 3-4 ליטר?
אני מכירה מישהי שעברה שאיבה בהיקף של 3 ליטר אשר מוקדו בשני אזורים, והיום כשרואים אותה לא חשים בכלל בהבדל. גם היא אינה חשה בשינוי משמעותי שהיה שווה לעבור את התהליך בגללו. היא ציינה שחשוב לי להבין ש 3 ליטר אינם שווים ל 3 ק"ג, שכן השאיבה כוללת דם ונוזלים, האם זה נכון? כמה ק"ג הם בעצם 3 ליטר?
האם אני יכולה להסיק מכך כי לא ניתן להגיע לשינוי משמעותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק04/08/2014שלום מאי
שאיבת שומן לא נועדה לצורך ירידת משקל אלא לתיקון עודפי רקמת שומן ועיוותים אסטטיים אצל מטופלים שמשקל גופם תקין ולכן אין מקום לדון על כמויות אלא על האפקט האסטטי של הניתוח.
כאשר הניתוח מבוצע בדרך הנכונה ומהסיבות הנכונות- התוצאה העיצובית ניכרת ומשמעותית.
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BPLדניאל30/07/2014
במה שונה ניתוח BPL לניתוח של שאיבת שומן רגיל באזור הבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
מל30/07/2014היי דניאל,
אני בדיוק מתלבטת היכן לבצע. היית כבר בייעוץ? אולי נשתף מידע :-)
איך אפשר ליצור איתך קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBPL - תגובה
ד``ר בני מייליק01/08/2014שלום דניאל
אינני מכיר שיטת שאיבת שומן כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)