מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- עור עודף לאחר שאיבה בירכייםגילה08/02/2014
לפני שישה שבועות עשיתי ניתוח שאיבת שומן ביריכים החיצוניות , אני בחורה צעירה (24) ורזה מאוד....בשבועות הראשונים הייתי נורא נפוחה וכמעט לא היה שינוי ועכשיו ממש בשבועיים האחרונים הרגשתי שהנפיחות טיפה ירדה אבל כאילו נשאר עודף במקום של השאיבה , מרגישים שאין יותר שומן אך העור לא הדוק וקצת מדלדל, השאלה שלי האם זה יכול להשתנות או שזה תוצאה של הניתוח?? ואם אני אעשה אימוני ספורט וחיטוב זה יעזור או שככה זה ישאר וזהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור עודף לאחר שאיבה בירכיים - תגובה
ד``ר בני מייליק08/02/2014שלום שלומית
שישה שבועות לאחר ניתוח שאיבת שומן הם זמן קצר מדי בכדי להעריך את התוצאה.
יש להמתין כמה חודשים ועד חצי שנה בכדי שהתוצאה תהיה סופית.
כדאי לקבל את ההמלצות מהרופא המנתח אך באופן כללי, אין פעולות שיכולות להשפיע באופן משמעותי על תוצאות הניתוח וכדאי לחזור לאורח חיים רגיל ופעילות ספורטיבית רגילה.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן וישבןתהילה04/02/2014
אני בת 32 אחרי שתי לידות (אחרונה לפני שמונה חודשים)
יש לי הרבה שומן בבטן ואני רציתי לעשות שאיבה ולהכניס אותו לישבן .
ישבן ברזילאי .הבנתי שעושים את זה אבל זה לא נשאר להרבה זמן.
מן הסתם אני רוצה מנתח טוב ושלא יהיה יקר.
האם אתם יכולים להמליץ לי על מישהו ? וכמה זה יעלה לי?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה חשוב
תהילה04/02/2014אז שתי לידות היו רגילות ,אבל יש הרבה סימני מתיחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן וישבן - תגובה
ד``ר בני מייליק06/02/2014שלום תהילה
ניתן לבצע שאיבת שומן מדופן הבטן, בין אם מדובר בשאיבה בלבד או בשילוב עם מתיחת בטן ואפשר להשתיל חזרה חלק משומן זה בחזרה לישבן.
חלק מהשומן המושתל ייספג ויעלם אך חלקו האחר שיישרוד את הפעולה יישאר במקומו החדש ביישבן- לתמיד.
אנא פני לבדיקה ואוכל לייעץ לך באופן מדוייק יותר ולענות על כל שאלותייך.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריכוז שומן מעל למרפק.שני02/02/2014
שלום,
אני בת 26 ועברתי לפני שנה וחצי שאיבת שומן מהזרועות. התוצאות היו יחסית מוצלחות אבל דבר אחד שמאוד מפריע לי זה ריכוז של שומן שנשאר מעל למרפק. כשהזרוע נמצאת במצב ישר זה מאוד בולט לעין ואני ממש מתוסכלת מזה.קרוב לוודאי שתגידו לי לפנות למי שעשה לי את הניתוח אבל אני לא רוצה לפנות אליו מסיבות מסויימות שאני לא רוצה לפרט.
צרפתי תמונה למרות שבמציאות זה בולט הרבה יותר לעין ממה שרואים בתמונה.
בשורה התחתונה רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות עם זה..אני ממש מתביישת ללכת עם חולצות קצרות ועוד מעט מגיע הקיץ ואני ממש בדכאון מזה. אני בחורה צעירה שנראית טוב וזה מוריד לי את הבטחון ברמות אחרות. מעבר לעובדה שזה נראה ממש רע זה מקנה לזרוע מראה של אישה מבוגרת.
אני מוכנה לקחת את הסיכון שהתוצאות לא יהיו מושלמות אבל אם ניתן לשפר את המצב ולו במעט - אני מוכנה להכל.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריכוז שומן מעל למרפק. - תגובה
ד``ר בני מייליק02/02/2014שלום אורטל
כפי שצפית, כמובן שראשית אני ממליץ לפנות ולהביע את חוסר שביעות הרצון בפני הכירורג הפלסטי שאצלו נותחת. אני מאמין שהוא יידע מה להציע לך בכדי לשפר את התוצאה.
אני אוכל להמליץ על דרכים לשיפור רק לאחר בדיקה יסודית של מצבך, מרקם רקמת עורך והרקמה התת עורית וכדומה.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- body tite אחרי חודשטניה18/01/2014
שלום.עברתי בודי טייט לפני חודש בבטן ומתניים.בבטן רואים תוצאה אבל עדיין זה לא הדוק ,לא ישר כמו שמראים בתמונות .במותניים לא ירד שום דבר.כשהיתי אצל רופא הוא אמר שקשה להגיע למתניים .אז הבנתי שהוא לא טיפל לי במתניים בכלל,למרות ששילמתי בטן ומתניים והיה כתוב בניירות.האים אפשר לבצע טיפול נוסף במתניים אם רופא פיספס איזור?ומתי אפשרי לעשות את זה,אחרי כמה זמן?אני מאוד מאוכזבת .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר body tite אחרי חודש - תגובה
ד``ר בני מייליק18/01/2014שלום טניה
את צריכה להפנות שאלות אלו לכירורג הפלסטי שניתח אותך.
באופן כללי, אפשר לחזור לתיקון ניתוח לשאיבת שומן כעבור לפחות 3-4 חודשים ועדיף להמתין כחצי שנה.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימטי17/01/2014
אני שוקלת במשקל תקין
מעונינת לעשות שאיבת שומן בירכיים
כי בשאר הגוף אני רזה ורק מעט בירכיים
יש בליטה.
מישהי יכולה להמליץ איפה הכי
כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - תגובה
ד``ר בני מייליק18/01/2014שלום
את יכולה לפנות ליעוץ אצל כירורג פלסטי שהוא חבר באיגוד הארצי לכירורגיה פלסטית שעוסק בתחום עיצוב הגוף ושיכול להראות לך תוצאות של מטופליו ואף לחבר אותך עם מספר גדול של מטופלים אמיתיים בכדי שתוכלי לשוחח איתם ולהתרשם מנסיונם.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירכיים וישבןמישהי29/12/2013
לפני כמה חודשים עברתי טיפול בקור להמסת שומן באזור הירך החיצונית על מנת לישר מעט בליטה שיש באיזור.
לצערי הרב הטיפול הקטין לי את הישבן. לפי האדם שטיפל הטיפול הוא לצמיתות.. האם זה באמת ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירכיים וישבן - תגובה
ד``ר בני מייליק30/12/2013לאחר טיפול ברקמת השומן, שאיבת שומן או כל טיפול אחר, חולפים כמה חודשים עד להחלמה מלאה של האיזור המטופל והתארגנות התוצאה הסופית.
לאחר שחלפו חודשים אלו (כחצי שנה), התוצאה שאת רואה היא קרוב לוודאי תוצאת הטיפול הסופית.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןאלקיים מלי24/11/2013
לפני כשבועיים ביצעתי שאיבת שומן ביריכיים החיצוניות עם מכשיר ''בודי טייט'.
עדיין יש לי נפיחות מרובה ואינני מסוגלת לשבת ולשכב,רציתי לדעת אם הדבר הוא תקין..
יצרתי קשר עם הרופא מספר פעמים והרופא טען שכנראה הגוף שלי הגיב בצורה קיצונית לניתוח..
רציתי לדעת אם זה משהו שמקובל או הרופא אומר רק בשביל להרגיע אותי
אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא.....
בתודה מלי'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק25/11/2013שלום מלי
נפיחות לאחר שאיבת שומן היא דבר צפוי.
בקשי מהרופא שטיפל בך לבדוק אם לא מדובר בזיהום או דימום תת עורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- body-titeטטיאנה14/11/2013
שלום.אני מאוד רוצה לעשות body tite בבטן ומתניים.היום קראתי באינטרנט שאחרי הפרוצדורה שומן חוזר בסוג ויסצראלי.שזה יותר מסוכן לבריאות מאשר שומן תת עורי שהיה לפני .האים זה נכון?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר body-tite - תגובה
ד``ר בני מייליק15/11/2013שלום טטיאנה
לרוב, לאחר שאיבת שומן, התוצאה האסטטית נשמרת בתנאי שאת שומרת על משקל גופך.
אם תעלי במשקל באופן משמעותי, גופך ישמין גם באיזורים שטופלו בשאיבה אך ישמין הרבה יותר באיזורים שלא עברו שאיבת שומן כמו לדוגמה בתוך חלל הבטן- שומן ויסצרלי, עכוזים, ירכיים וכדומה.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.body titeהמשך השאלה
טטיאנה15/11/2013אני גובה 168. משקל71. אחרי 2 לידות נשארה לי בטן בולטת.אפילו שאני מרזה עד 68kg הבטן נשארת ורפויה קצת.האם טיפול bodi titeייעזור לי להפטר מבטן.או כדאי לעשות המון כושר?מה עדיף?תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.body titeהמשך השאלה - תגובה
ד``ר בני מייליק15/11/2013לפי הנתונים שהעברת, הבטן שלך נותרת רפויה למרות שאת במשקל גוף תקין.
קרוב לוודאי שמדובר ברפיון עור הבטן ושרירי דופן הבטן שהם תוצאה של הריונות.
רוב הסיכויים שפעולה של שאיבת שומן לא תועיל לך (עם או בלי בודי טייט).
הייתי ממליץ לך לשמור על משקל גופך התקין ולשמור על בריאותך ושרירי הבטן באמצעות כושר גופני ולשקול מתיחת בטן אם אין לך תוכניות ללידה נוספת בעתיד הקרוב.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתנועה10/11/2013
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני יעבור את הניתוח ושישאבו לי בערך משהו כמו 15-20 קילו? אני שוקלת 60 ואני מיואשת מכל הדיאטות ירדתי פעם ל54 ואז עליתי שוב וירדתי שוב ושוב עליתי וקשה לי נמאס לי הגעתי למצב שאני מדוכדכת וממורמרת ונורא רע לי גם שירדתי אף פעם לא הגעתי למשקל שאני רוצה אני יכולה לעבור את הניתוח או שזה סיכון?? אני אשלם כפול אם צריך אני אעשה הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואגב אם זה חשוב אני בת 20
נועה10/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - תגובה
ד``ר בני מייליק11/11/2013שלום נועה.
שאיבת שומן איננה אמצעי לירידת משקל אלא משמשת לעיצוב ותיקון אסטטי, כשמדובר על איזורי גוף ספציפיים בהם רקמת השומן מעוותת את המראה האסטטי ההרמוני והרצוי, במטופלים שמשקל גופם תקין.
עליך להבין שניתוח שאיבת שומן הוא ניתוח לכל דבר ויש לו גם סיכונים וסיבוכים ובמיוחד כאשר למטופלים יש גורמי סיכון כדוגמת עישון.
אני ממליץ על שמירה על משקל גוף תקין ככל האפשר, רצוי באמצעות דיאטה הגיונית ומאוזנת, אורח חיים בריא ופעילות גופנית ופנייה למנתח הפלסטי רק לצורך תיקון עיוותים מקומיים כפי שפירטתי למעלה.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אפשרי לשאוב לי שומן
נועה11/11/2013לא אפשרי לשאוב לי שומן מהבטן ומהירכיים קצת? אין דבר כזה? ואני לא מעשנת אני מוכנה לעבור את זה . אין אפשרות לבטן שטוחה? רגליים רזות יותר? זה לא יכול לעזור לי? נמאס לי מדיאטות נכנסתי למשבר עמוק בבקשה ד״ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אפשרי לשאוב לי שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק12/11/2013אנא פני לכירורג פלסטי לקבלת יעוץ מכוון למצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן מהבטן שאלהRONI09/11/2013
משקלי 62 ק"ג 1.63 מ' בטן חלקה לגמרי ללא סימני רפיון ,אין סינר או צלקות ואין סימני מתיחה מלידות.
הבטן תפוחה כאילו חודש שני שלישי למרות שעברו מס' שנים מהלידה האחרונה והסופית.-מאד מפריע לפרופוציות הגוף.
בת 40.
האם מתאימה לשאיבת שומן? מבחינת ה הBMI ?
האם אני מתאימה לשאיבת שומן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן מהבטן שאלה - תגובה
ד``ר בני מייליק09/11/2013שלום
את מדווחת על בטן תפוחה ומלאה למרות שעברו שנים מאז הלידה האחרונה ומשקל גופך תקין.
אם כבר ניסית פעילות גופנית וחיזוק שרירי דופן הבטן (שמתרופפים בעקבות הלידות), קרוב לוודאי שאת יכולה להינות מניתוח מתיחת בטן מתקדם, שיהדק את שרירי דופן הבטן הרפויים יחד עם שאיבה ועיצוב השומן התת עורי העודף.
אנא פני לכירורג פלסטי המתמחה בתחום עיצוב הגוף לקבלת יעוץ המותאם למצבך.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן אחרי ניתוח בריאטריאליה31/10/2013
היי,
אני בת 24 וסבלתי מהשמנת יתר כל חיי. בכל הדיאטות שעשיתי הייתי תמיד נתקעת ב-75 קילו ולא מצליחה לעבור את המשקל הזה למרות כל המאמצים ובנוסף תמיד היה נשאר לי המון שומן בבטן שיחסית לכל שאר הגוף היתה יורדת בכמות הכי מועטה. לפני שנה וחצי עברתי ניתוח שרוול קיבה והיום, 40 קילו אחרי אני שוקלת 75 קילו ובגובה 1.61 ושוב אותו מצב- המון שומן בבטן ולא מצליחה להמשיך לרדת למרות שאני עושה ספורט ואוכלת נכון. רציתי לדעת אם שאיבת שומן תהיה פתרון מתאים. בנוסף הייתח רוצה לדעת כמה זמן מהחיים שלי אני צריכה לפנות בשביל זה מאחר ואני סטודנטית בתל חי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן אחרי ניתוח בריאטרי - תגובה
ד``ר בני מייליק01/11/2013שלום
אם השומן שנותר הוא תת עורי, ניתן לשפר ולהסיר חלק ממנו בניתוח לעיצוב הגוף כדוגמת שאיבת שומן או מתיחת בטן.
אם השומן הנותר הוא במיקום תוך בטני, עלייך להוריד אותו האמצעות ירידת משקל נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן כפתרון...מיואש28/10/2013
היי.
אני בחור בן 20 עם עודף קילו גרמים של בערך 40... מצב שאני נמצא בו כבר הרבה מאוד שנים כתוצאה ממשבר דכאוני חמור שעברתי לפני 6 שנים. מאז אני לא מצליח להוריד במשקל בגלל שאין באפשרותי לעשות ספורט על אף כל הרצון הרב (בעית עצמות שבטיפול ארוך טווח) ואכילה בריאה (מה שאני מקפיד עליה כבר המון זמן למרות הכל) לא נושאת פרי - הגוף שלי מגיב מניסיון העבר אך ורק לספורט ששוב- אין באפשרותי לעשות ואני לא מסוגל עוד להמתין עד חלוף המגבלות הפיזיות שמונעות ממני ספורט...
אני מיואש עמוקות מהמראה החיצוני ומתבייש בו, לכן לא מן הנמנע שאתעניין בניתוחים כגון ניתוח שאיבת שומן. לאחר קריאה פה ושם הבנתי שמדובר בדרך כלל בניתוחים לצורכי עיצוב ולא תחליף לדיאטה, ושאסור לשאוב בשאיבה אחת יותר מ-6 ליטר.
השאלה היא - האם במצבי, כפי שפורט למעלה, בכל זאת יש דרך שאוכל לפנות לניתוח שאיבת שומן, כמו לדוגמה על ידי סדרה הולכת וחוזרת של שאיבות מתונות? עבורי גם הורדה של חצי בלבד מהמשקל בינתיים (20 ק"ג) תיהיה אושר צרוף. במידה וזה אפשרי, כיצד והיכן אוכל לעשות זאת, ומה סדר גודל המחיר? (כמו שאני מתאר לעצמי הוא הולך ליהיות גבוה מאוד, אבל אני מוכן לקחת הלוואה בנקאית בשביל זה...)
אודה לכם מאוד אם תוכלו להתייחס לשאלה שלי במלוא התשומת לב ולספק לי תשובה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן כפתרון... - תגובה
ד``ר בני מייליק28/10/2013שלום.
כפי שאתה כבר מבין, שאיבת שומן איננה אמצעי לירידת משקל אלא משמשת לעיצוב ותיקון אסטטי במטופלים שמשקל גופם תקין.
עליך להבין שניתוח שאיבת שומן הוא ניתוח לכל דבר ויש לו גם סיכונים וסיבוכים ובמיוחד כאשר למטופלים יש גורמי סיכון כדוגמת עישון או השמנת יתר.
אין מנוס מכך שעליך לרדת במשקל למשקל גוף תקין ככל האפשר. יש אפשרויות רבות לעזרה בכך, עד לניתוח בריאטרי במקרה הצורך.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותשני10/07/2013
שלום,
אני בת 23 ושוקלת 75 קילו (עד לא מזמן שקלתי 91 והצטרפתי לשומרי משקל).
בשנה האחרונה ממש קשה לי להמשיך את תהליך הירידה, אני מודעת לזה ששאיבת שומן זה לא פתרון להורדת משקל- אבל אני גם מאוד חסרת פרופורציות בגופי- המותן שלי מאוד צרה ואילו הירכיים די מלאות (בלשון המעטה... מידה 42-44).
רציתי לדעת מה הסיכונים של הניתוח? האם אתם ממליצים לי לבצע את הניתוח? (לאור כל המידע שנתתי על עצמי), כמה קילו מורידים?
בעבר התעניינתי בניתוח, אך בגלל שהייתי מעל 80 קילו אמרו לי שזה בלתי אפשרי.
אשמח לקבל תגובה וייעוץ, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר בני מייליק01/09/2013שלום שני
ניתן לענות על שאלותייך רק לאחר בדיקה יסודית.
אנא פני לכירורג פלסטי המתמחה בניתוחים לעיצוב הגוף בירידת משקל לקבלת יעוץ מקיף.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק
מנהל השרות לעיצוב הגוף בירידת משקל בבי"ח איכילוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן חוזרת מהזרועותמיטל12/05/2013
היי, אני בת 26 ומשקלי תקין אבל תמיד היתה לי הצטברות של שומן בזרועות לכן החלטתי לעשות לפני חצי שנה שאיבת שומן ואכן עשיתי. התוצאות היו טובות אבל אני עדיין רוצה זרועות רזות יותר ובשביל להגיע לזרועות כמו שאני רוצה אני אצטרך להשיל הרבה ממשקל גופי ואני לא מעוניינת בזה.
רציתי לדעת האם שאיבה חוזרת תהיה אפקטיבית..חשוב לי לציין שהשאיבה יצאה טוב ויש הבדל גדול אבל עדיין לא מספיק בשבילי.
דבר נוסף, המנתח שאב רק מאחורי הזרועות ולא מקדימה ולכן אני לא רואה שינוי כשאני מסתכלת במראה אלא רק מהפרופיל. האם ככה מתבצעות כל שאיבות השומן מהזרועות? רק בחלק האחורי? ודבר אחרון, השומן שעל המרפק נשאר. האם ניתן לשאוב אותו משם?
חשוב לי לציין שהעור שלי במצב ממש טוב.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן חוזרת מהזרועות - תגובה
ד``ר בני מייליק13/05/2013שלום מיטל
במצבים מסויימים ניתן לחזור על שאיבת שומן מאותו איזור בכדי לקבל שיפור אסטטי נוסף.
יש לקחת בחשבון שבמצב כזה, שבו הרקמה כבר מנותחת ומצולקת קיים סיכון שיווצרו שקעים וחוסר אחידות של הרקמה והתוצאה האסטטית לא תהיה מיטבית.
ניתן לבצע עיצוב של כל חלקי הזרוע באמצעות שאיבת שומן מתונה וזהירה, בתנאי שאכן יש עודפי שומן ואין חשש לפגיעה במבנים אנטומיים חשובים כדוגמת כלי דם, עצבים, דרכי לימפה וכדומה.
מנתח פלסטי מנוסה יידע לענות בצורה מדוייקת על שאלותייך לאחר בדיקה יסודית.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשריות מה כדאי לעשות
אורית29/08/2013היי אני אחריי ניתוח קיצור קיבה אחריי כמה זמן מותר לעשות 1.הרמת חזה 2 יש עודף בטני תחתונה ומדלדל בזרעות מה כדאי לעשות. מה מומלץ מה הבדל בין מיצוק עור לבין שאיבת שומן ולבין הסרת עור אשמח לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשריות מה כדאי לעשות - תגובה
ד``ר בני מייליק01/09/2013שלום
בדרך כלל אנו ממתינים כשנה לאחר הניתוח הבריאטרי (הניתוח שביצעת בקיבה לצורך ירידת המשקל). בנוסף, כדאי להמתין כחצי שנה לאחר הגעה למשקל הסופי הנמוך.
עודפי העור שאת מתארת: בבטן ובזרועות, אופיניים למצב של ירידת משקל משמעותית.
לשני איזורי גוף אלו יש טיפולים וניתוחים שניתן לבצע, בתלות במצב העור, כמות העודף שנותר, משקל גופך ומצבך הרפואי הכללי.
אנא פני לבדיקה אצל כירורג פלסטי המתמחה בטיפול במצבים אלו בכדי לקבל יעוץ המתאים למצבך. כירורג כזה יוכל להציג בפנייך את האפשרויות הטיפוליות השונות ותוצאות של ניתוחים במצבים הדומים לך ואף להפגיש אותך עם מטופלים שבהם טיפל כדוגמתך.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק
מנהל השרות לכירורגיה פלסטית בירידת משקל בבי"ח איכילוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן לפני היריוןאביטל23/06/2013
שלום, בעוד חצי שנה אני מתחתנת...
ובעוד שנה מעכשיו אני ובן-זוגי, מדברים על לתכנן "להתרחב"..
הייתי בייעוץ לשאיבת שומן מקומית בירכיים החיצוניות ובאגן מעט. (מבנה גופי רחב)
האם יש צורך להימנע משאיבת שומן לפני הריון? האם עדיף לחכות לאחר לידות?
כי אני יודעת שככל שהעור יותר צעיר ואלסטי- התוצאות טובות יותר. ז"א שלאחר הלידות העור יהיה מבוגר יותר, אזי התוצאות פחות טובות.
אני ממש מסותכלת. :/
אודה להמלצה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן לפני היריון - תגובה
ד``ר בני מייליק23/06/2013שלום אביטל
הריונות אכן משפיעים על גופן של חלק מהנשים ויתכן שתוצאות שאיבת השומן לא יישמרו במלואן. האם בשל כך את צריכה לסבול למשך שנים רבות עד שתסיימי את פרק הרחבת המשפחה והילודה בחייך? אינני חושב כך.
אם עודפי השומן שאת מתארת אכן מטרידים אותך כל כך, בלוח הזמנים שתארת, אפשר לשקול ביצוע שאיבת שומן עוד לפני החתונה וההריון הצפוי (ושיהיו בהצלחה רבה).
כך תוכלי לתקן העיוותים המפריעים לך ולהחלים לגמרי לפני האירועים המשמחים העומדים בפתח.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן לפני הריון
אביטל23/06/2013תודה רבה על ההמלצה דוקטור.
שאלתי היא:
האם יש הערכה פחות או יותר, במקרה של עליה במשקל באופן רגיל או בעקבות הריון...
מאיזה טווח של עליית משקל, אז שאיבת השומן מתעוותת?
לדוגמא: אישה שעלתה 10 קילו וירדה אותם, תישאר כרגיל?
או שמא 15 קילו?
הבנתי שאם הגוף מעלה מעל 15 קילו ואז יורדים - צורת שאיבת השומן מתעוותת.
מה הוא הנכון? מה הערכת הרופאים בנושא עלייה במשקל?
אודה להכוונה,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן לפני הריון - תגובה
ד``ר בני מייליק24/06/2013אין הערכה כזו.
בתנודות משקל כפי שציינת: 10 עד 15 ק"ג, לרוב לא יהיה שינוי אסטטי.
ככל שתנודות המשקל גדולות יותר, כך יש יותר סיכוי לשינויים אסטטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?