מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבה מהסנטר?יותם18/09/2011
שלום,
אני בן 45 וסובל ממה שנקרא 'סנטר כפול'. זה לא נראה כמו דלדול של העור אלא ממש מרגיש כמו שומן. האם ניתן לתקן את זה בשאיבה? למי לפנות? מה משך ההליך והאם הוא מסוכן? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה מהסנטר? - תגובה
ד``ר בני מייליק19/09/2011שאיבת שומן יכולה להוות פיתרון מסויים לעודפי שומן בסנטר אולם ברוב הפעמים התוצאה אינה מספקת ויכול להיוותר עור רפוי שידרוש מתיחת צואר או מתיחת פנים וצואר בהמשך.
אנא פנה לכירורג פלסטי המתמחה בתחום זה ליעוץ ספציפי.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שאיבת שומןיוספה07/09/2011
היי, לפני כמה חודשים עברתי שאיבת שומן - שקלתי לפני זה 80 קילו ונראיתי םשוט נורא! עכשיו נראה יותר טוב ובכל זאת אני מעט מאוכזבת. למרות שאני מתמידה בדיאטה ובכושר נראה שיש חלק של השומן שפשוט נדבק למותניים ולא יורד כבר תקופה ארוכה. מה עושים? אני לא רוצה לעשות עוד שאיבה כי אין לי כסף לזה. מה אתם מציעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק08/09/2011שלום
את מציינת שאת רואה שיפור במראה לאחר שאיבת השומן.
מעבר לכך, אם אינך מעוניינת בניתוח נוסף, כל מה שצריך לעשות הוא לשמור על משקל גוף תקין ולעסוק בפעילות גופנית.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן בישבןזהבה28/08/2011
היי
אני יודע שזה קצת מוזר לבחור, אבל יש לי בעיה שמציקה. אני בן 29 ומתעמל די הרבה אבל עדיין יש לי בעיה של שומן בישבן שלא יורד וזה מציק לי. לא משנה כמה אני רץ או עושה תרגילים פשוט לא יורד. רציתי לדעת אם יש כזה לשאוב שומן מהישבן וכמה זמן זה נשאר? וכמה זה עולה בערך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן בישבן - תגובה
ד``ר בני מייליק29/08/2011שלום חזי
הישבן עצמו הוא איבר שרירי.
לא נדיר לראות הצטברות שומן לא פרופורציונית בסביבות הישבן ובחלק מהמקרים ניתן לטפל בכך באמצעות שאיבת שומן.
אנא פנה לבדיקה אצל כירורג פלסטי והוא ידע לאבחן את הבעייה ולהמליץ על דרכי הטיפול.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן בידייםשושיק18/08/2011
האם שאיבת שומן בידיים בהכרח משאירה ידי "עטלף"? או שיש שאיבות שגם מותחים את העור וכתוצאה מכך לא נשאר עור "דלדל"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן בידיים - תגובה
ד``ר בני מייליק21/08/2011כאשר כמות השומן לא גדולה ואיכות העור טובה, אפשר לצפות שהעור לא ישאר מדולדל.
אין אפשרות לדעת מראש בוודאות כיצד תהיה התוצאה הסופית וצריך לקחת בחשבון שייתכן ותידרש מתיחה של העור הרפוי בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולה שאיבת שומן?דליה11/08/2011
אני יודעת שלא אומרים מחיר מדוייק באינטרנט אבל בערך.. מחיר ממוצע לשאיבת שומן מהירכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עולה שאיבת שומן? - תגובה
ד``ר בני מייליק12/08/2011עלות הניתוח תלוייה בגודל המטופל, כמות וגודל איזורי העיצוב והשאיבה ובמשך זמן חדר ניתוח הנדרש.
הערכה לעלות הניתוח ניתן לקבל לאחר בדיקה ע"י הכירורג הפלסטי המבצע את הניתוח.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן לבחורה רזהכרמי25/07/2011
היי, אני בת 27 ורזה, אבל משום מה יש לי בטן די נפוחה באופן תמידי. זו תופעה קצת לא ברורה שמאוד מפריעה לי.
רציתי לדעת אם זה בכלל הגיוני לעשות שאיבת שומן לאנשים רזים. אני 1.65 מטר ושוקלת 50 קילו, (אפשר לעשות שאיבה של כמות קטנה?).
אה, וכמה זה אמור לעלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן לבחורה רזה - תגובה
ד``ר בני מייליק27/07/2011שלום
לפי הנתונים שסיפקת, ה- BMI שלך הוא 18.3 כלומר- את בעלת משקל גוף נמוך, עד תת משקל.
לא ציינת אם את לפני או אחרי לידות, האם את עוסקת בספורט והאם ניסית לחזק את דופן הבטן שלך בתרגילים המכוונים לאזור זה.
באופן כללי, לא סביר שיש לך עודף שומן בדופן הבטן שמצדיק ניתוח לשאיבת שומן.
לקבלת תשובה מדוייקת עלייך לפנות לכירורג פלסטי.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותשובה
כרמי01/08/2011תודה. אני באמת במשקל נמוך אבל אני בטוח לא בתת משקל. ואני אוכלת בסדר גמור (שלוש ארוחות ביום).
לא ילדתי, אני לא עושה ספורט ולא ניסיתי לחזק את דופן הבטן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לשאיבה ללא ניתוחדנה13/06/2011
היום ביקרתי ברשת פרופרציה ... אני שוקלת 46 הגובה 160 יש לי בעיה של מצבור שומן באיזור הירכיים הרופא בדק והחליט שאני כן מתאימה אך יחד עם זאת הסביר לי עלהסיכונים והציע לי גם פתרון של שאיבה ללא ניתוח זה נקרא בודי טייט ... השאלה שלי היא מה יותר יעיל עבורי ובכלל? אודה על תשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לשאיבה ללא ניתוח - תגובה
ד``ר בני מייליק14/06/2011שלום דנה
לפי הנתונים שציינת- גובה 160 ומשקל 46 ק"ג, ה- BMI שלך הוא 17, כלומר את נמצאת בגבול התחתון של משקל גוף תקין. בנתונים כאלו, קשה לי להאמין שאת מתאימה להתערבות כירורגית כלשהי שנועדה לעיצוב הגוף ורקמת השומן.
אני ממליץ על קבלת חוות דעת נוספת מרופא מומחה בכירורגיה פלסטית החבר באיגוד הארצי לכירורגיה פלסטית.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השומן חוזר אחרי שאיבהשאול24/05/2011
היי. קראתי בידיעות אחרונות וגם פה באתר שלפי מחקרים השומן חוזר בחלקים אחרים של הגוף. הכתבה פה:
http://www.beok.co.il/Category/Article/11383/מחקר+השומן+חוזר+גם
יש דרך למנוע את זה? כי אחרת הניתוח לגמרי יורד מעל הפרק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השומן חוזר אחרי שאיבה - תגובה
ד''ר יצחק מאייר26/05/2011בהחלט.לא לעלות במשקל יותר מכ-5ק"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדעת מה קורה אם כן משמינים?
נורית25/07/2011(אחרי שאיבת שומן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רציני?
שאול05/06/2011אבל אנשים עולים במשקל גם כתוצאה ממחלות
לאן יכנס השומן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מייליקאלישבע20/05/2011
אני בת 25 ו-4 שנים אחרי לידה, אני שוקלת 50 ובגובה 1.62
אני מגדירה את עצמי רזה, אך באזור הבטן קיימים שומנים מיותרים שאני לא מצליחה להתפטר מהם ובנוסף העור מצולק מסימני מתיחה. רציתי לשאול 2 שאלות:
1. האם מתיחת בטן עוזרת להעלים סימני מתיחה?
2. אני מעוניינת ללדת עוד ילדים בהמשך.. האם ההיריון הבא עלול להרוס את אפקט התהליך?
אשמח לקבל יותר אינפורמציה על מחירים וכו'
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן לפני היריון נוסף
דפנה24/05/2011בדרך כלל אינה מומלצת. לפי מה שאני יודעת ההריון באמת יכול להרוס את האפקט ואז חבל על ההשקעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן לפני הריון נוסף- תגובה
ד``ר בני מייליק06/06/2011שלום לך
אם בכוונתך להרות וללדת שוב בטווח הזמן של השנה/שנים הקרובות, אינני ממליץ לבצע ניתוח מתיחת בטן, אלא כאשר מדובר בעיוות אסטטי קשה של איזור הבטן התחתונה (ולפי התאור שלך, זה לא המצב שלך).
הריון נוסף לא בהכרח "יקלקל" לגמרי את התוצאה האסטטית של ניתוח מתיחת הבטן אך יכול להוסיף רפיון של העור ושל דופן הבטן שיפגמו בתוצאה.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן מהמותנייםטלי14/05/2011
בוקר טוב!
אני בת 35 לאחר 3 לידות משקלי הוא 55 גובה1.62 אני לא מגדירה את עצמי כמלאה אך מה שמציק לי הוא שאם אני משמינה אני מתרחבת במותניים המותניים בולטים בעיקר שאני לובשת גיזרה נמוכה של מכנסיים בלבד בגזרה גבוה לא שמים לב לכן הבליטה לא ממש משמעותית אך לי אישית מפריעה! לכן רציתי לדעת איזה ניתוח יתאים לי לשאיבה ומאחר שאני עם ילדים רציתי לדעת האם מחייב באשפוז?
וכמובן כמה עלות של שאיבה קטנה?
תודה מראש טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן מהמותניים - תגובה
ד``ר בני מייליק14/05/2011שלום טלי
ניתוח שאיבת שומן מכוון במיוחד לטיפול בעיוותי גוף שהם תוצאה של הצטברות רקמת שומן לא פרופורציונית באיזורי גוף כדוגמת המותניים. בטן או ירכיים.
אם מדובר רק בשאיבת שומן מהמותניים, זהו ניתוח הנמשך כשעה וניתן להשתחרר מבית החולים כעבור השגחה של מספר שעות.
לאחר בדיקה במרפאה אוכל לייעץ לך באופן יסודי, להראות לך תוצאות של ניתוחים דומים ולענות לכל שאלותיך.
בהצלחה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן באזור הידייםאורטל12/05/2011
האם יש צורך באשפוז לצורך כך, או שזה ניתוח שאורך מספר שעות?
והאם יש אפשרות שלא יהיו צלקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן באזור הידיים - תגובה
ד``ר בני מייליק14/05/2011שלום
אם מדובר רק בשאיבת שומן מהזרועות, זהו ניתוח הנמשך כשעה וניתן להשתחרר מבית החולים כעבור השגחה של מספר שעות.
לאחר בדיקה במרפאה אוכל לענות לכל שאלותיך.
בהצלחה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן שאלה לד"ר מייליקעינת03/05/2011
שלום לד"ר מייליק, קיבלתי המלצות חמות עליך ממנותחים שלך, לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח שרוול וירדתי למעלה מ-50 ק"ג, אני רוצה לעשות ניתוח מתיחת בטן אבל אני לא יכולה לממן ניתוח פרטי ,השאלה אם יש אפשרות לניתוח בבית חולים ציבורי עם השתתפות של הכללית מושלם. האם אתה מנתח בהשתתפות עם המושלם? אני רוצה לקבוע פגישת ייעוץ השאלה אם יש בכלל טעם לשלם עבור ההתייעצות אם אין באפשרותי לממן ניתוח פרטי, אגב יש לי גם ביטוח פרטי של הראל שהוא מימן לי שרוול פרטי במדיקל סנטר.
אשמח לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן שאלה לד"ר מייליק - תגובה
ד``ר בני מייליק04/05/2011שלום לך
המלצתי, כמו לכל המטופלים שירדו במשקל, לנסות ולמצות את האפשרויות לתמיכה או למימון ניתוחים שלאחר ירידת משקל במסלול הציבורי (קופת החולים).
הביטוחים המשלימים הינם פוליסות ביטוח לכל דבר והם נוהגים לפי תנאי הפוליסה, כך שאת יכולה לבדוק מולם מה אפשרויות התמיכה שלהם בניתוחים כאלו.
בכל מקרה, מאחר ובשלב זה אינני גובה תשלום עבור יעוץ במרפאתי הפרטית, הינך מוזמנת לקבל יעוץ על האפשרויות העומדות בפנייך. אני בטוח שיעוץ זה יסייע לך בקבלת החלטה מושכלת.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד בעיהגלית03/05/2011
שלום רב,
היום אני שבוע אחרי השאיבת שומן במתניים ובירכיים הפנימיות.
הכאבים פחתו , למרות שבאיזור חגורת האגן הכאב הוא רב ואינני יודעת מה הקשר...
שטפי הדם במתניים עוברים אט אט , בירכיים הם מתרבים ומתכהים.
אינני יודעת מה הסיבה לכך שהם מתפשטים למקומות שבהם לא נשאב...
אני מצרפת תמונה על מנת להמחיש....
מתי הכאבים אמורים להסתיים?
תודה מראש,
גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד בעיה - תגובה
ד``ר בני מייליק04/05/2011שלום גלית
קרוב לודאי שיש לך שטפי דם באיזורים שעברו שאיבת שומן. זו תופעה נפוצה לאחר ניתוח כזה.
שטפי דם כאלו נוטים לנדוד עם כח הכובד לאזורים סמוכים שבהם לא נותחת.
בכל מקרה- עלייך לפנות לבדיקה ע"י הרופא שניתח אותך או בחדר מיון בכדי להעריך את מצבך במדוייק
החלמה מהירה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כמה שנים אחרי לידה
אלישבע19/05/2011אני בת 25 ו-4 שנים אחרי לידה, אני שוקלת 50 ובגובה 1.62
אני מגדירה את עצמי רזה, אך באזור הבטן קיימים שומנים מיותרים שאני לא מצליחה להתפטר מהם ובנוסף העור מצולק מסימני מתיחה. רציתי לשאול 2 שאלות:
1. האם מתיחת בטן עוזרת להעלים סימני מתיחה?
2. אני מעוניינת ללדת עוד ילדים בהמשך.. האם ההיריון הבא עלול להרוס את אפקט התהליך?
אשמח לקבל יותר אינפורמציה על מחירים וכו'
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד לאחר שאיבת שומןגלית29/04/2011
שלום רב...
לפני 4 ימים עברתי שאיבת שומן בהצפת יתר במתניים ובירכיים הפנימיות.
היום אני חשה כאבים קלים , ישנם שטפי דם נפיחות ובצקות.
אני עם אנטיביוטיקה מסוג צפורל.
יש לי תופעה של גרד במתניים באיזור השאיבה. האם הדבר נורמאלי ?!?!??!?!?!
הרופא שביצע את השאיבה טס לחו"ל ואין לי את מי לשאול.
לתשובתך המהירה אודה ,
שבת שלום
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
גלית30/04/2011בנוסף לכך המקום ממש בצקתי והתנפח... המחטב ממש לוחץ באיזור השאיבה בירכיים הפנימיות. ( השאיבה נעשתה גם במתניים וגם בירכיים הפנימיות ) ... מה לעשות ?
ביום הראשון התוצאה במתניים הייתה מאוד ברורה והיום נראה כאילו אין תוצאה משמעותית..... האם יש מצב שהשומן חזר ???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד לאחר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק01/05/2011שלום גלית
הסימנים שאת מתארת אופיניים לניתוח שאיבת שומן: נפיחות ובצקת באזור המנותח ובאזורים הסמוכים, גרד וכאב קל, שטפי דם תת עוריים וכדומה. תופעות אלו מופיעות לאחר הניתוח, מחמירות מעט בימים הראשונים ונמשכות מספר שבועות תוך הקלה הדרגתית.
סימנים כדוגמת נפיחות, כאב או רגישות רבה או לא סימטרית, חום גבוה, הפרשה מוגלתית נחשבים כסימנים של החמרה קלינית ומחייבים פנייה מיידית לבדיקת אצל הרופא המנתח או בחדר המיון הקרוב לביתך.
החלמה מהירה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד הברכיים...מתעניינת24/04/2011
אני בת 55. גובהי 165 ומשקלי היום - 79 ק"ג. כיוםכל חיי סבלתי משומן עודף באזור הירכיים, אפילו כאשר משקלי תקין לחלוטין. אני יחסית רזה בפלג הגוף העליון וכאשר אני יורדת במשקל - החזה שלי מתרוקן ואומרים לי שאני נראית רע.
שכבת השומן מתחילה אצלי מן האגן ועוטפת גם את הברכיים. המצב כרוך בסבל עבורי: כובד הירכיים מקשה עלי בפעילות גופנית, גורם לכאבים בברכיים. שכבת השומן מרגישה כמעט כמו רקמה מודלקת או אחרי מכה - לחץ או עיסוי של האזור גורם כאב.
מהו הטיפול המתאים עבורי?
מי יכול לבצע זאת?
היכן?
מהן העלויות המשוערות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד הברכיים... - תגובה
ד''ר יצחק מאייר25/04/2011במידה וקיימים ריכוזי שומן עודפים באיזורי הברכיים והירכיים ניתן לסלק חלק מהם ע"י שאיבת שומן.
ממליץ להבדק ע"י כירורג פלסטי לאבחנה ובהתאם הצעה לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)