מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יתכן שמחיר שאיבת שומן מהירכייםקים20/07/2014
האם יתכן שמחיר שאיבת שומן מהירכיים 4000 שח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יתכן שמחיר שאיבת שומן מהירכיים - תגובה
ד``ר בני מייליק20/07/2014שלום
פורום זה נועד לענות על שאלות מקצועיות בלבד.
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר שאיבת שומן
לימור14/08/2014מי הרופא שנתן לך הצעה כזאת נמוכה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נופש לאחר ניתוחמל06/07/2014
האם ניתן לטוס לנופש מסוג בטן גב כ -3 שבועות עד חודש לאחר ניתוח שאיבת שומן מהירכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופש לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר בני מייליק06/07/2014שלום לני
לרוב, כשההחלמה מתנהלת כשורה, אין בעייה לצאת לנופש בפרק זמן כזה.
בכל מקרה, עליך להציג שאלה זו למנתח שלך שיבדוק אותך ויאשר.
נופש נעים
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים להמסת שומן ולחיטובאלעד05/07/2014
שלום רב.
אני בן 30, בשנים האחרונות עשיתי דיאטה והשלתי משקל רב (כ-35 ק"ג), אבל נשארתי עם קצת עודפי שומן באזור הירכיים, ואני רוצה להיפטר מהם.
האם טיפולים להמסת שומן ללא ניתוח (אולטרה-שייפ, בלה-קונטור וכו') באמת יעילים לשם כך? האם יש שיטה מועדפת? האם הטיפולים כרוכים בתופעות לוואי/סיכונים כלשהם?
אשמח לקבל המלצות על מרפאות שמבצעות את הטיפולים.
תודה מראש.
אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים להמסת שומן ולחיטוב - תגובה
ד``ר בני מייליק06/07/2014שלום אלעד
לטענת היצרנים של מוצרים אלו, הם אפקטיביים בהצרת הקפים באמצעות סדרת טיפולים לא פולשניים.
אני לא יכול לחוות דעה על כך מכיוון שלא ראיתי תוצאות כל כך טובות כפי שהם מדווחים.
באתר זה אינני נוהג להמליץ על מרפאות או מטפלים כלשהם.
לפני שאתה בוחר מטפל כלשהו, הקפד לפגוש ולדבר עם כמה שיותר מטופלים אמיתיים של אותו מטפל ולהתרשם ממקור ראשון מהתוצאות.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבתה שומן חשיבות בחגורת לחץרחל27/06/2014
האם חובה ללבוש מכוך לאחר שאיבת שומן וכמה הדוק צריך להיות המכוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבתה שומן חשיבות בחגורת לחץ - תגובה
ד``ר בני מייליק28/06/2014שלום רחל
בהחלט חשוב ללבוש מכוך לאחר שאיבת שומן. הוא מפחית את הבצקת, מקל על ההחלמה ועוזר בעיצוב התוצאה הסופית.
עלייך לקבל הדרכה מהרופא המנתח שלך לגבי אופן לבישת המכוך ומידת ההידוק שלו.
החלמה מהירה.
ד"ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן והידוק העור באולטראסאונדגילה26/06/2014
עשיתי שאיבת שומן לפני חצי שנה ביריכיים ונשאר לי קצת שומן ועור עודף באזור, המנתח שאצלו עשיתי הציע לי לעשות תיקון באמצעות אולטראסאונד שאמור להדק את העור ושאיבה קטנה של השומן שנשאר....השאלה שלי היא האם האולטראסאונד באמת מותח את העור בצורה משמעותית שנראית לעין כי על פי מה שקראתי בפורומי זה טיפול שצריך להעשות מספר פעמים ופחות יעיל באזור היריכיים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן והידוק העור באולטראסאונד - תגובה
ד``ר בני מייליק27/06/2014שלום גילה
אין עדיין מספיק עדויות מדעיות על מידת הידוק העור עם מכשיר אולטסאונד.
אם המנתח מבטיח לך שאין שום נזק בשימוש במכשיר האולטסאונד- כנראה שאין לך מה להפסיד מלבד הזמן ואי הנוחות שכרוכים בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן מהרגלייםמל22/06/2014
היי,
ברצוני לעבור שאיבת שומן מהרגליים (שוקיים, ברכיים, ירכיים). אני כ-5 קילו מעל משקל גוף תקין. האם זה ימנע את כשירותי לניתוח???
כיצד אתה מציע לבחור את המנתח? איך אדע לפני קביעת ייעץ, מי מומחה לניתוחי עיצוב גוף? הרי כולם בעלי מומחיות בכירוגיה פלסטית. בנוסף, כיצד אדע מי מנתח שוקיים? הבנתי שזה אזור שפחות מומלץ לניתוח.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן מהרגליים - תגובה
ד``ר בני מייליק22/06/2014שלום מאיה
השאלות שאת מפנה נכונות.
אוכל לענות עליהן רק לאחר בדיקה יסודית.
אנא פני לבדיקה במרפאתי.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מל24/06/2014ראשית, תודה על תשובתך.
האם בדיקה במרפאה כרוכה בתשלום? האם אתה עובד עם ביטוח של קופ"ח כללית?
אשמח להגיע אליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר בני מייליק24/06/2014הביקור במרפאה איננו כרוך בתשלום.
אינני עובד עם ביטוחים אך ניתן לעזור בנושאי מימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועיים אחרי באדי טייטמלני26/05/2014
לפני שבועיים עשיתי באדי טייט בטן החלמתי מהר אך זה כמה ימים יש לי כאב לא חזק בבטן עליונה, מיששתי ויש שם גוש. חוץ מיזה אני מרגישה ממש טוב. האם תקין או סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים אחרי באדי טייט - תגובה
ד``ר בני מייליק28/05/2014שלום
עלייך להפנות שאלה זו לכירורג הפלסטי שניתח אותך.
החלמה מהירה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מנתח לשאיבת שומןטל14/05/2014
שלום
מעוניינת לעבור שאיבת שומן .
לא יודעת כיצד להתחיל בחיפוש אחר מנתח .
אשמח להמלצות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על מנתח לשאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק15/05/2014שלום טל
הדבר הראשון שכדאי לעשות הוא לקבוע פגישת ייעוץ אצל כירורג פלסטי המתמחה בתחום עיצוב הגוף ולאחר בדיקתך הוא יוכל להמליץ לך על הדרך הנכונה להתקדם בה.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן ירכייםMay01/05/2014
שלום, אני בחורה מלאה (1.70, 73 ק"ג), ואני מעוניינת בשאיבת שומן מהירכיים.
איזו שיטה מומלצת יותר - שאיבת שומן קונבנציונלית (הכוללת הרדמה מלאה על כל סיכוניה), או שיטת הבודי טייט?
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן ירכיים - תגובה
ד``ר בני מייליק02/05/2014שלום
אני מעדיף לבצע השאיבה באופן קונבנציונלי, בהרדמה כללית או חלקית. בדרך הזו ניתן להגיע לעיצוב מלא ונכון של איזורי הגוף הדורשים עיצוב.
אגב, ההרדמה הכללית היא תהליך בטוח מאוד כיום וניתן לעבור אותה ללא חשש משמעותי.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליפומה גדולהחזי10/04/2014
היי יש לי גוש שומן בגב שגדל בשנים האחרונות ומציק בישיבה.
גודלו כיום עגול בקוטר 10 ס"מ. האם ניתן לנתח בהרדמה כללית? או שאיבה.
אני בקופת חולים מכבי באיזור ירושלים. מה עלי לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפומה גדולה - תגובה
ד``ר בני מייליק14/04/2014שלום חזי
יש מספר דרכים לטפל בליפומה כזו, שאיבת שומן היא אחת האפשרויות.
אנא פנה לבדיקת כירורג פלסטי שיוכל להציע לך את הדרך הנכונה במצבך.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבת שומן באולטרהסאונד "וויזרחמי02/03/2014
שלום רב,
ליפני כחודשיים עברתי שאיבת שומן בירכיים חיצוניות במכשיר הנ"ל ,הנני בת 63 רזה עם עור טוב.
אני לא רואה שום שפור במראה ,למרות ששאבו מימני 2.75 ליטר,הייתי מידה 2 במכנסיים ונישארתי באותה מידה,
השאיבה נעשתה על יד רופא מהאגוד והוא די ידוע,בבקורת האחרונה הוא צילם אותי וראינו שאין כל הבדל ממשי,הוא אמר בואי נחכה עוד חודשיים.
שאלתי,מנסיונך האם בחודשיים אלו יתכן שפור משמעותי? ואם אני צריכה לעבור את כל ההליך מחדש,לאחר כמה זמן ניתן יהיה לעשותו.
כרגע אני מאוכזבת עד עמקי נישמתי לאחר כל הסבל והכאב שעברתי,רק לחשוב שאצטרך לעבור אותו שוב.
אודה לך על מענה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שאיבת שומן באולטרהסאונד "וויזר - תגובה
ד``ר בני מייליק03/03/2014שלום לך
בעקבות ניתוח לשאיבת שומן נהוג להמתין כארבעה עד שישה חודשים עד להתייצבות התוצאה הסופית ורק אז להעריך אותה.
יכול להיות שבחודשים הקרובים עוד יהיה שיפור מסויים במצבך ותוצאות שאיבת השומן יהיו יותר ברורות (כמובן, בהנחה שמשקל גופך יציב בתקופה זו והוא לא עלה מאז הניתוח).
ממליץ להמתין בסבלנות ולהעריך התוצאות בעוד כמה חודשים.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקל לאחר שאיבת שומןשני17/02/2014
היי,
עברתי הליך של שאיבת שומן לפני שנתיים מהמותניים ומהגב(היו לי ממש שיפולים בגב ואני רק בת 26), לצערי לאחרונה חוויתי מעין משבר שבעקבותיו עליתי בסביבות ה-6 קילו כך שכמעט כל השומן חזר לגב. אני לא יכולה אפילו לנסות לבטא את התסכול אבל מה שהכי מפריע לי זה שנדמה שהשומן שחזר לגב הרבה יותר עיקש מקודם. האם יש הגיון בזה?
במילים פשוטות: האם שומן שחזר למקום ממנו נשאב הופך ליותר עיקש כך שיותר קשה להוריד אותו?
ועוד דבר, מה שממש מוזר זה שהמותניים נשארו בדיוק אותו דבר. איך ניתן להסביר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל לאחר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק18/02/2014שלום אורטל
לא ניתן לענות על שאלותייך ללא בדיקה גופנית יסודית.
ממליץ שתחזרי לרופא שאצלו עברת את ניתוח שאיבת השומן ותדוני בכך איתו תוך כדי השוואה עם התמונות של לפני הניתוח.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר מייליק שלום רברותי17/02/2014
שלום דר מייליק, לפני שבוע עברתי שאיבת שומן במותניים והירכיים החיצוניות. והשומן הוזרק לי בישבן ,בעצם כל התהליך של השאיבה הייתה בשביל ישבן עגול ומורם ,שמתי לב שבצד אחד בישבן ניהיה לי גולה שמורגש במימוש ומתחתיו שקע אני חוששת שזה נמק שומני השאלה שלי עם אכן זה נמק אך מטפלים בזה השומן שהוזרק לי מעט מאוד 250 סיסי בכל צד
ועוד שאלה השומן נשאב לי עם מכונה של לייזר אלמה לאסרס כדי שהאיכות של השומן המוזרק לא יספג כמו בשאיבת שומן רגילה ,השאלה שלי מה יעילות של המכשיר מבחינת עמידות של השומן ואשמח שתענה לי העם ניתן לפתוח את השומן שיצטבר (הגוש או הנמק שומני ) בעזרת מסאז׳ או או כדורים מסויים. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע לאחר שאיבה והזרקת שומן
ד``ר בני מייליק19/02/2014שלום רותי
היחיד שיכול וצריך לענות על שאלותייך הוא הכירורג הפלסטי שניתח אותך. הוא יודע בדיוק באיזו שיטה בוצעה שאיבת השומן ומה התוצאות או הסיבוכים האפשריים של השאיבה ושל הזרקת השומן.
בכל מקרה, בין אם מדובר בסיבוך כדוגמת המטומה או בהצטברות בצקת או בגוש שומני, יש צורך לחכות שבועות רבים ועד מספר חודשים עד שניתן יהיה להעריך את התוצאה.
החלמה מהירה
ד"ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור עודף לאחר שאיבה בירכייםגילה08/02/2014
לפני שישה שבועות עשיתי ניתוח שאיבת שומן ביריכים החיצוניות , אני בחורה צעירה (24) ורזה מאוד....בשבועות הראשונים הייתי נורא נפוחה וכמעט לא היה שינוי ועכשיו ממש בשבועיים האחרונים הרגשתי שהנפיחות טיפה ירדה אבל כאילו נשאר עודף במקום של השאיבה , מרגישים שאין יותר שומן אך העור לא הדוק וקצת מדלדל, השאלה שלי האם זה יכול להשתנות או שזה תוצאה של הניתוח?? ואם אני אעשה אימוני ספורט וחיטוב זה יעזור או שככה זה ישאר וזהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור עודף לאחר שאיבה בירכיים - תגובה
ד``ר בני מייליק08/02/2014שלום שלומית
שישה שבועות לאחר ניתוח שאיבת שומן הם זמן קצר מדי בכדי להעריך את התוצאה.
יש להמתין כמה חודשים ועד חצי שנה בכדי שהתוצאה תהיה סופית.
כדאי לקבל את ההמלצות מהרופא המנתח אך באופן כללי, אין פעולות שיכולות להשפיע באופן משמעותי על תוצאות הניתוח וכדאי לחזור לאורח חיים רגיל ופעילות ספורטיבית רגילה.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן וישבןתהילה04/02/2014
אני בת 32 אחרי שתי לידות (אחרונה לפני שמונה חודשים)
יש לי הרבה שומן בבטן ואני רציתי לעשות שאיבה ולהכניס אותו לישבן .
ישבן ברזילאי .הבנתי שעושים את זה אבל זה לא נשאר להרבה זמן.
מן הסתם אני רוצה מנתח טוב ושלא יהיה יקר.
האם אתם יכולים להמליץ לי על מישהו ? וכמה זה יעלה לי?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה חשוב
תהילה04/02/2014אז שתי לידות היו רגילות ,אבל יש הרבה סימני מתיחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן וישבן - תגובה
ד``ר בני מייליק06/02/2014שלום תהילה
ניתן לבצע שאיבת שומן מדופן הבטן, בין אם מדובר בשאיבה בלבד או בשילוב עם מתיחת בטן ואפשר להשתיל חזרה חלק משומן זה בחזרה לישבן.
חלק מהשומן המושתל ייספג ויעלם אך חלקו האחר שיישרוד את הפעולה יישאר במקומו החדש ביישבן- לתמיד.
אנא פני לבדיקה ואוכל לייעץ לך באופן מדוייק יותר ולענות על כל שאלותייך.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)