מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה לסבון לעור רגישדגנית08/03/2018
אפשר בבקשה המלצה לסבון שמותאם לעור דק ורגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון לעור דק ורגיש
אורית בן יהודה13/03/2018שלום דגנית
את סובלת גם מאקנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קעקוע על אזור עם פצעוניםדניאל06/03/2018
יש לי פצעונים בגב, אני רוצה לעשות קעקוע. האם יש מניעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיעקוע על אזור עם פצעונים
אורית בן יהודה08/03/2018שלום.
ראשית יש לרפא את הפצעונים אחרת בזמן הקיעקוע הדלקת תתפזר והמקום יהיה מודלק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקות אחרי אקנהאוראל04/03/2018
איך מטפלים בצלקות אקנה? האם צריך לעבור את הגיל של החצ'קונים או שאפשר לטפל בהן גם כשעוד יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקות אקנה ואקנה
אורית בן יהודה04/03/2018שלום.
אפשרי לפעמים זה ממש פותר את הבעיה.
כמובן שיש צורך לראות לתשאל רק אז אוכל לענות לך בצורה מקצועית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר לטיפול באקנה בפניםיוסי28/02/2018
שלום אני בן 16
ואני רוצה להתחיל טיפול לייזר באקנה בפנים
והייתי רוצה לדעת אם יש חסרונות בטיפול זה או דברים שכדאי לשים לב אליהם..
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר בפנים
אורית בן יהודה13/03/2018שלום יוסי.
לא ציינת איזה לייזר יש מגוון טיפולים.
בלי פרטים איני יכולה להגיב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרויות פתרון סופי לאקנהדני25/02/2018
שלום,
כיום אני בן 18 כיתה יב'. מסוף כיתה ו' אני סובל מאקנה. בכיתה ט' לקחתי מינוציקלין (אנטיביוטיקה לטיפול באקנה). זה לא עזר. בכיתה י', הלכתי לקוסמטיקאית ולקחתי ערכות שונות של סבונים, קרמים וכו'... זה רק טיפל במצב על הפנים ולא ברמה הפנימית, כך שלאחר שהפסקתי - האקנה חזר שוב.
בכיתה יא' החלטתי לקחת ראקוטן (התרופה הכי חזקה כיום ואני מניח ששמעתם עליה). היא העלימה לי את כל הפצעים למשך חצי שנה, אבל לאחר מכן החל לחזור לי בהדרגה עד היום. מצב הפנים שלי והפצעים שיצאו לי הרבה יותר טוב ממה שהיה בעבר (לפני נטילת הראקוטן) אבל אני לא מצליח לסיים את התופעה הזאת שנקראת - אקנה.
אני יודע שהטיפול הטוב ביותר הוא הפנימי, כאשר זהו מקור הבעיה. ניסיתי לשחק עם מוצרי מזון שונים, להפחית מוצרי מזון מסוימים ואני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה. אני משתמש גם בכוסות רוח לפנים, אבל זה רק מטפל בבעיה חיצונית.
בתקווה שאתם תוכלו לעזור בנושא עם שיטות שונות בתחום,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
אורית בן יהודה13/03/2018שלום דני
אשמח לעזור
צריכה לראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יצאת התרופה רואקוטן מהגוףא23/02/2018
שלום,
תוך כמה זמן לוקח לרואקוטן לצאת ממחזור הדם לאחר הפסקת נטילת הכמוסות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראקוטאן
אורית בן יהודה25/02/2018שלום.
תלוי במינון משקל הגוף ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה40 מ"ג × 30 יום (7 חודשים)
א26/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שפירטתי את המינון אולי בכל זאת את יודעת??
א28/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג של חצ'קונים על הזרועותים22/02/2018
יש לי מעין בליטות על הזרועות שאפשר לפוץ אותן ויוצא מהן לבן. זה חצ'קונים? למה שם? איך אפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קונים בזרועות
אורית בן יהודה25/02/2018שלום.
חשוב לראות ולאבחן
אין ביכולתי להמליץ על טיפול מבלי לראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנזרות משוקולד ועדיין יש חצ'קוניםליטל18/02/2018
אמרו לי תמיד ששוקולד ופיצה עושים חצ'קונים, אז ממש נגמלתי משניהם אבל זה בכלל לא עזר ועדיין יש חצ'קונים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבות לאקנה
אורית בן יהודה20/02/2018שלום.
הסבות לאקנה "חצקונים" הן רבות ותלויות בגורמים שונים כמו גנטיקה, הורמונים,מתחים ועוד .
נכון שיש מזונות שמחמירים אקנה אצל אנשים מסוימים אבל לא תמיד זו הסיבה.
ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית טובה לאבחון וטיפול מותאם ומועיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים בזרוע - האם אקנה?סרגיי15/02/2018
יש לי פצעונים בזרוע, אפשר "לפוצץ" אותם. האם זה גם אקנה? יש תכשיר או משהו לטפל בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים בזרוע
אורית בן יהודה15/02/2018שלום סרגיי.
צריך לראות הרבה פעמים מדובר בפוליקוליטיס (דלקת זקיק השערה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים שמנים מתחת לסנטרעמית11/02/2018
בחודשים האחרונים יש לי תופעה מעצבנת במיוחד - חצ'קונים שמנים ועמוסים מתחת לסנטר. הם שם באופן תמידי, כשאחד מחלים בא אחד במקומו. למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים מתחת לסנר
אורית בן יהודה15/02/2018שלום עמית.
זהו אזור הורמונלי.
חשוב לדעת בת כמה את ועוד פרטים כדי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נכון למרוח מסכת בוץ על חצ'קון?ראנה08/02/2018
האם זה מייבש אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיכת בוץ
מסיכת בוץ טובה עשויה לעזור
שווה נסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב, בקשר לKocuria kristinaeאני03/02/2018
מזה מספר שנים שיוצאים לי פצעים בפניםף בעיקר מסביב לפה ומתחת לאף. בתרבית נתגלה החיידק Kocuria kristinae והרופא רשם לי משפחה אנטיביוטית וכדורי אנטיביוטיקה. זה לא עזר
מה ניתן לעשות? ומה זה בכלל החיידק הזה? אני לא מוצא עליו שום מידע באינטרנט בעברית...אשמח מאוד לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק
את צריכה המשך מעקב אצל דרמטולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריחה של מייקאפ בזמן נטילה של ראוקוטןתהילה30/01/2018
האם מותר למרוח מייקאפ כשלוקחים ראוקוטן? האם יש חברה מומלצת או משהו שאני צריכה לדעת שמותר או אסור לפני שאני קונה מייקאפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראקוטן ומייק אף
אורית בן יהודה09/02/2018שלום.
בזמן נטילת ראוקטן יש להגן על העור ראשית קרם הגנה לעיתים קרובות נטול שומן מאחר ובהרבה מקרים העור מוציא פצעים ורק אז יבוא השיפור במידה והמקרה לא הורומונלי
וכן אפשרי מיייקאפ שוב חפשי נטול שומן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שחורים גורמת לחצ'קונים?שחרית25/01/2018
האם שחורים הם פוטנציאל לחצ'קונים? זה נכון ששחור שמוציאים אותו הופך לחצ'קון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת שחורים גורמת לחצ'קונים
אורית בן יהודה25/01/2018שלום שחרית
הוצאה בלתי מקצועית אכן עלולה לגרום לזיהום לכן חשוב לעשות ניקוי פנים אצל קוסמטיקאית מוסמכת . בעבודה מקצועית לאחר ניקוז השחורים בעור שמן . אני נוהגת לעבוד עם קרח יבש בשיטה ייחודית ולאחר מכן לטפל בפוטותרפיה (אור כחול ) ומידת הצורך לצייד את המטופלת בתכשיר או שניים אנטיספטיים למניעת פצעים ואיזון העור השמן.
ערב טוב וחמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לתכשיר נגד פנים שומנייםדור21/01/2018
הפנים שלי שומניים ואני סובלת הרבה מאקנה האם שי תכשיר מומלץ? עדיף משהו טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים שומניות
אורית בן יהודה22/01/2018היי דור.
אקנה הוא מצב מורכב ותלוי בגורמים רבים . לכן התאמת טיפול יעיל לפתרון הבעיה צריכה להיות לאחר אבחון מקצועי.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)