מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חצ'קונים חוזרים דווקא בישבןיוגב18/01/2018
יש לי חצ'קונים גדולים שכל הזמן חוזרים דווקא בישבן. יש דרך לטפל בחצ'קונים כאלה? שטפתי אותם בסבון הפנים שלי אבל לא נראה שזה עזר כל כך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח'צקונים בישבן
אורית בן יהודה22/01/2018שלום יוגב.
אכן לא נעים. אבל איני יכולה לתת לך המלצה על גבי הפורום . מציעה לך לגשת לקוסמטיקאית מקצועית לאבחון וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע באף שלא עובריוני10/01/2018
הפצע הזה כבר חודשיים על האף שלי
הוא יעבור מתישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא לא יעבור
רומן11/01/2018זה צלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע שלא עובר
אורית בן יהודה16/01/2018שלום.
זה נראה כהיפר (פיגמנטציה עודפת) והיפו (פיגמנטציה חסרה) פיגמנטציה כתוצאה מנגע/פצע ממליצה לגשת לרופא עור לאבחון וטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פילינג כשיש אקנהטניה07/01/2018
האם מותר לעשות טיפול פילינג כשיש אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פילינג לאקנה
אורית בן יהודה15/01/2018שלום טניה.
כן. אבל לא פילינג גרגירים אלה פילינג מקלף המיועד הכיל חומצות הממגרות את האקנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נפטרים מצלקות אקנה בגבדולב04/01/2018
כשהייתי נער היו לי המון חצ'קונים בגב, עכשיו זה כבר עבר תודה לאל אבל נשארו לי צלקות. איך אפשר לטפל בהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה בגב
אורית בן יהודה05/01/2018שלום דולב
ממליצה לך על טיפול
PURE 2.0 מבוססת גלי רדי עם ידית intensif המתקדמת
הנותנת מענה לבעיות שונות: קמטים צלקות אקנה וסימני מתיחה .
מניסיון תוצאות טובות לצלקות אקנה שקועות.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנה וטיפול בהןדני01/01/2018
שלום ד״ר. אני בת 25, לפני חצי שנה סיימתי טיפול בראקוטן ואני ממש מרוצה. היום נשארו לי על הלחיים רק צלקות קטנות סימנים אדומים שטוחים במקום הפצעים שהיו.
רוקחים וקוסמטיקאיות המליצו לי על רט-אויט. רופא עור שהייתי אצלו אמר שרט-אויט לא יעזור לי כי זה לא עוזר לצלקות ושאני צריכה לעשות פילינג רפואי פרטי אצלו. אבל בכל זאת נתן לי מרשם לרט-אויט 0.05% כמו שביקשתי.
הרוקח שהייתי אצלו המליץ לי על משחת epiduo ואמר שלו היא עזרה יותר לצלקות ושרט-אויט זה רק לפצעים.
מה נכון ומה עדיף? אין לי פצעים כמעט בכלל ויש לי רק סימנים אדומים חדשים וישנים. יותר טוב אפידואו או רט-אויט? או שאף אחד מהם לא יעזור לצלקות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לצלקות
אורית בן יהודה05/01/2018שלום דני.
כיום יש מכשור מתקדם שעוזר הרבה יותר מפילינג ו/או משחות.
בכל מקרה ממליצה להמתין עוד קצת בגלל נטילת הראקוטאן.
איזה מינון נטלת ולכמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דני07/01/2018נטלתי את המינון הגבוה ביותרשל קיורוטן (לא זוכרת את המג)- התחלתי מהכי נמוך ועליתי, הטיפול היה בערך חצי שנה וסיימתי לפני 6-7 חודשים. כיום אין בכלל פצעים, הפנים חלקות למגע אך נשאר רק סימנים אדומים שטוחים.
האם רט אויט לא יעזור בנושא? ומה הטיפול שרשמת שיכול לעזור? שמעתי גם על מזותרפיה.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג טיפול מומלץ לנערה עם אקנהגלי31/12/2017
הבת שלי בת 15 ויש לה התפרצויות חמורות של אקנה. אני רוצה שהיא תעשה טיפול פנים אבל לא עם יותר מדי כימיקלים שיזיקו לעור הצעיר שלה. יש סוג טיפול מומלץ, רצוי גם ארוך טווח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מומלץ לאקנה
אורית בן יהודה05/01/2018שלום גלי.
בהתאם למצב אפשר לנסות טיפולי פוטותרפיה לאקנה יחד עם תכשירים קלים מותאמים אישית לעור צעיר.
צריך לראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התגברות של אקנה בהריוןאביבית 120427/12/2017
שלום ! בת 35 . הייתה לי תמיד בעיית אקנה לאחר שהפסקתי את הגלולות הגיל 28 . המוצר היחידי שעזר לי הוא בנזומיצין טופיקל ג׳ל .
האקנה התגברה מאוד ואני בשבוע 8
1. האם הפסיקו לייצר אותו ? אין אותו בשום בית מרקחת כבר שנה
2. מה התחליף המקביל שלו ? דואק גל לא ממש עזר לי
3. אילו חומרים מותרים לשימוש בהריון ?
המון תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התגברות אקנה בהריון
אורית בן יהודה05/01/2018שלום אביבית
לגבי תרופות טיפולים תכשירים בזמן הריון
התקשרי למרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות
ייעוץ טלפוני ניתן בימים ראשון - חמישי, בשעות 9:00-15:00.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדפרין קרם לפני הריוןדנה25/12/2017
שלום
השתמשתי במשך חודש בלבד באדפרין קרם על איזור המצח.
הפסקתי כבר את השימוש בו.
ראיתי שרשומה אזהרה שאסור לשימוש לנשים בהריון.
השאלה היא כמה זמן צריך לחכות לפני כניסה להריון?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדפרין לפני הריון
אורית בן יהודה27/12/2017לדעתי זה בסדר.
בכל מקרה התייעצי עם רופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדפרין לפני הריון
דנה27/12/2017תודה על התשובה
כלומר- לדעתך אין זמן המתנה שצריך לפני שימוש בתרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספתי לך טלפון להתייעצות בהצלחה!
אורית בן יהודה27/12/2017המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות
ייעוץ טלפוני ניתן בימים ראשון - חמישי, בשעות 9:00-15:00.
טלפון: 02-5082825 פקס 02-6474822
לנשים לפני ובמהלך הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קונים אחרי טיפול פניםאביטל24/12/2017
עשיתי טיפול פנים אצל קוסמטיקאית ויום אחרי הפנים שלי מפוצצות חצ'קונים!!! זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קונים לאחר טיפול
אורית בן יהודה27/12/2017לינוי יקרה.
לא תקין . האם לא נעשה חיטוי לאחר הטיפול קרח יבש? אור כחול
- פטותרפיה? האם קיבלת תכשירים לחיטוי לאחר טיפול?
התייעצי עם הקוסמטיקאית שטיפלה בך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם חצ'קונים בגב?קובי21/12/2017
יש לי חצ'קונים גדולים ונפוחים בגב. מה אפשר לעשות נגד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קונים בגב
אורית בן יהודה23/12/2017צריך לראות
יתכן וטיפולי פוטותרפיה לאקנה יקלו על הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים מתפרצים בגיל המעבריפה17/12/2017
הגעתי זה מכבר לגיל המעבר ואחרי שנים ששכחתי מקיומם התחילו להופיע לי פצעונים על הפנים. אני מניחה שזה קשור לשינויים ההורמונליים שאני עוברת, השאלה שלי היא אם הטיפול בהם זהה ואיזה תכשירים מומלצים לאישה בגילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים בגיל המעבר
אורית בן יהודה17/12/2017שלום יפה.
בגיל המעבר הסיבות והטיפול עשויים להיות שונים. ישנם לדוגמה מצבים של אקנה הנובעים מנימי דם (קפילרים) מאוד אופייני לגיל המעבר (רוזצה) .
לכן הביני , איני יכולה לתת לך תשובה מקצועית מבלי לראות ולאבחן .
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מגע ידיים גורם לפצעי בגרות?דניאלה12/12/2017
לבתי בת ה16 ישנה התמכרות לפיצוץ פצעי הבגרות שעל פניה. חבר אמר לי שבגלל המגע של ידיה בפנים, העור שלה הופך ליותר שומני וגורם לצמיחת פצעים רבים יותר. האם אכן ישנו קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע ידיים ואקנה
אורית בן יהודה12/12/2017שלום דניאלה.
בהחלט!
המגע והחיטוט מפזרים ומחמירים דלקת
אכן התמכרות אצל בני נוער
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה כשמפוצצים חצ'קון?דביר10/12/2017
האם זה נכון שכאשר מפוצצים חצ'קון, במקומו צומחים שניים חדשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצוץ חצ'קונים
אורית בן יהודה12/12/2017שלום דביר.
בהחלט!
כאשר אתה מחטט בפצעי האקנה הדלקת עלולה להתפזר והעור מפתח פצעונים נוספים.
במקום זאת העדף להניח מייבש פצעים או גש לקוסמטיקאית לטיפול ע"י פוטותרפיה לאקנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתמודד עם קומודנים?מירב05/12/2017
יש לי עור מעורב, שוטפת פנים בוקר וערב והולכת לניקוי פנים אצל קוסמטיקאית פעמיים בשנה, ועדיין יש לי מלא מלא קומודנים. פעם קוסמטיקאית אפילו אמרה לי שהעור שלי הוא כמו מסננת... ממה הם נוצרים ואיך אפשר למנוע אותם? למה מה שאני עושה הוא לא מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שחורות
אורית בן יהודה06/12/2017שלום מירב,
קומודונים/נקודות שחורות נוצרות מסיבות רבות : הורמונים ,לחצים, נטייה גנטית , אוכל ועוד.
ממליצה לך לבקר אצל קוסמטיקאית לפחות פעם בחודשיים , חשיבות גדולה יש להתאמת תכשירים פעילים לשם הפחתת פעילות בלוטות החלב. בטיפול משולב ונכון עבורך תהני מעור שמן רגוע ויפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים שחורים מסביב לשפתייםיערה03/12/2017
יש לי שחורים כואבים מסביב לשפתיים, ממש צמוד אליהן. כשאני מנסה להוציא אותם הם כואבים ממש, יותר משחורים רגילים. איך אפשר לטפל בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שחורות סביב השפתיים
אורית בן יהודה03/12/2017שלום יערה.
יש צורך במיומנות רבה כדיי לנקז נקודות שחורות מאזור זה.
מציעה לך בחום לחפש קוסמטיקאית טובה באזורך ולגשת לטיפול מקצועי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)