ירידה במשקל אחרי 2 לידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל אחרי 2 לידות
    ליה
    03/07/2011

הנני בת 28.5 אחרי 2 לידות . לידה אחרונה לפני 3 וחצי חודשים.
    לפני ההריון הראשון שקלתי 45 קילו (כל הזמן הייתי רזה) והגעתי ל-60 קילו. אחרי הלידה שקלתי55 קילו.
    בהריון השני התחלתי 55 קילו והגעתי ל-72 קילו. ירדתי אחרי הלידה השנייה ל-66.5 קילו. ולפני 3 שבועות התחלתי לעשות דיאטה וירדתי ל-63 קילו. (בממוצע יורדת קילו בשבוע). להלן התפריט:
    בבוקר 2 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה (כף) 3% ונס קפה עם כפית וחצי סוכר וחלב 1% (פעם הייתי שמה 3 כפיות סוכר). או ביצה קשה עם לחם קל - משתנה.
    לקראת 11 אוכלת חטיף אנרג'י.
    בצהריים: קבוע - חזה עוף על מחבת גריל (100 גר") עם כף שמן על המחבת ופירה מתפוח אדמה אחד או סלט או אורז (הסלט מחליף פירה או אורז לא יחד).
    לקראת 17:00 לחם קל 2 פרוסות עם גבינה לבנה 3% ונס כמו בבוקר.
    ובערב מעדן מוזלי עם גרנולה (136 קלוריות). שותה המון מים.
    ברצוני לרדת ל-52 קילו. האם התפריט נראה סביר? או יש המלצות לתפריט יותר טוב בכדי שאוכל לרדת יותר. ספורט לא עושה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל אחרי 2 לידות

הוספת תגובה

• הצעות שיפור

אהרון רזון
    03/07/2011

בבוקר 2 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה (כף) 3% ונס קפה עם כפית וחצי סוכר וחלב 1% (פעם הייתי שמה 3 כפיות סוכר). או ביצה קשה עם לחם קל - משתנה.
    ****לחם קל מחיטה מלאה, גם ירקות. עדיף ממתיק מלאכותי.

לקראת 11 אוכלת חטיף אנרג'י.
    ****עדיף פרי\יוגורט\פרוסת לחם קל מלא מרוחה באבוקדו.

בצהריים: קבוע - חזה עוף על מחבת גריל (100 גר") עם כף שמן על המחבת ופירה מתפוח אדמה אחד או סלט או אורז (הסלט מחליף פירה או אורז לא יחד).
    ****תמיד סלט כמנה ראשונה. האורז מלא. 3 פעמים בשבוע דג טרי (לא מטוגן)

לקראת 17:00 לחם קל 2 פרוסות עם גבינה לבנה 3% ונס כמו בבוקר.

ובערב מעדן מוזלי עם גרנולה (136 קלוריות). שותה המון מים.
    *****זאת לא ארוחת ערב! אני מציע סלט גדול + קופסת סרדינים\גביע קוטג' 3%\ביצה קשה + יוגורט\פסטה מלאה + גבינה צפתית\.

*****ארוחת לילה: פרי.

ברצוני לרדת ל-52 קילו. האם התפריט נראה סביר? או יש המלצות לתפריט יותר טוב בכדי שאוכל לרדת יותר. ספורט לא עושה ...
    *****בלי פעילות גופנית יהיה קשה להשיג את יעדך ובעיקר לשמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו