טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הביאו לידיעתי שהרסתי לעצמי את המטסוליזם... אני בת 17 ושוקלת 64 ו156 הייתה לי הפרעת אכילה...לא קשה לא אנורקסיה ברוך הוא רציתי לדעת איך מתכנים מטבוליזם? יש תרופות או משהו כזה? אשמח אם תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רציתי לדעת מה יותר חשוב?שאני אלך שעה או שאני אשרוף יותר קלוריות? כי אני עושה הליכה מאוד מהירה על grad גבוה מאוד ואז אני עוצרת כל 10 דקות בערך לכמה שניות וממשיכה בערך הליכה של 30 דקות ואופניים עוד 30 דקות אני שורפת בערך 700 קלוריות
מה הכי חשוב?לשרוף או ללכת?
ושניים ירדתי 20 קילו ועדיין יש לי בטן..יכול להיות שהיא אף פעם לא תרד לא משנה מה? ופשוט לחשוב על ניתוח וזהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כולל הליכה. בפעילויות שאת מבצעת את שורפת פחות מ700 קק"ל. למכשירים יש נטיה להראות שריפה גדולה מהמציאות (מסיבה מיסחרית) אבל עדיין זה שורף הרבה. יש לך בטן בגלל שאת עדיין בעודף משקל. המשך ההרזיה ותרגילים לחיזוק שרירי הבטן שאת מבצעת ישפרו את המצב. אין למהר עם הניתוח, הוא גם לא פותר את הבעיה בצורה האופטימלית.
אוקי...אבל שקלתי 56 קילו...והייתה לי בטן...יש לי כרס רופפת כזאתת....כמו אחריי לידה...עם סימני מתיחה אפילו...ות'אמת?אני עובדת נוראא קשה במכון!אני הולכת 4 פעמים לא נחה לרגע במשך שעתיים...וכבר שלוש חודשים...אני אוכלת מסודר...ושום דבר לא קורה...אין שום תוצאה וזה נורא מלחיץ אותי?מה אני אמורה לעשות?
ומזאת אומרת לא אופטימליות?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד