מה אני לא עושה נכון?????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אני לא עושה נכון?????
    רויטל
    06/07/2011

שלום אני בת 37 שוקלת 72 גובהי 1.60 אני רוצה לרדת לפחות 10 ק"ג , אני חייבת לציין שעשיתי המון דיאטות בחיים בעיקר קיצוניות. כרגע אני נמצאת בדיאטה כבר כ3 שבועות סדר היום שלי: בוקר יוגורט 1.5% עם ברנפלקס (נסטלה או קלוגס) ארוחת צהריים 2 פרוסות לחם קל עם פסטרמה וקערת ירקות בערב קורונפלקס עם כוס חלב. בין לבין אני אוכלת: פרי (תפוח ,אפרסק) נס קפה עם כפית סוכר לפחות 3 , כוס קולה בערב או בירה שחורה. שישי שבת- אני אוכל בוקר וצהריים כמו שאר השבוע בערב אני אוכלת ארוחה חמה, אותו כנ"ל בשבת. אז כמו שאמרתי אני כמעט 3 שבועות בדיאטה ולא ירדתי גרם. שכחתי לציין אני עושה ספורט בערב (זומבה בבית). אז מה אני לא עושה טוב מתי אני אוכל לראות תוצאות ??אם בכלל???

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אני לא עושה נכון?????

הוספת תגובה

• מה אני לא עושה נכון????? - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    07/07/2011

תורידי את הסוכר בכלל את הקולה ואת הבירה שחורה תשתי יותר מים הרבה יותר בשבת ושישי אל תוכלי אורז תפוח אדמה פסטה וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו