שמירה על הגזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על הגזרה
    קורל
    10/07/2011

שלום,רציתי לשאול,אני ילדה בת 14.5 ועשיתי דיאטה,כעת אני שוקלת במשקל סביר של 52 ק"ג על 158 ס"מ..בערך..רציתי לדעת איך אוכל לחשב את כמות הקלוריות היומית המומלצת,אני לא סופרת כפייתית מדי,אני רק רוצה לדעת בערך כדי שלא לחרוג מדי,תודה רבהD:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על הגזרה

הוספת תגובה

• שמירה על הגזרה - תגובה

אהרון רזון
    11/07/2011

בגיל שלך ועם הנתונים שלך את לא צריכה להתעסק בחישובי קלוריות. הרזיה וספירת קלוריות ללא צורך עלולות להוביל להשמנה עתידית. את צריכה לאכול לשובע (לא מעבר לכך) כל 3-4 שעות אוכל בריא , להגביל עד כמה שאפשר אכילת מתוקים ואוכל משמין אחר ולבצע פעילות גופנית סדירה.
    אם למרות הכול חשוב לך לדעת מהי צריכת האנרגיה היומית שלך לצורך התאמתו של הערך הקלורי של התפריט היומי, עליך למדוד את קצב חילוף החומרים. בקו"ח יידעו לאן להפנות אותך. הבדיקה בתשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קורל
    11/07/2011

תודה רבה,עזרת לי מאוד[=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו