טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחורה בת 24 משקל :50 גובה :1.67 יש לי הפרעות אכילה בערך מגיל 16 עד היום , במהלך הזמן פסק לי המחזור לתקופה של כ-חצי שנה וכיום הוא סדיר אך אורכו כיומיים. אני חלשה נושרות לי שערות , הציפורניים חלשות השיניים חלשות ונושרות והשבוע גיליתי על זרוע ימין סימנים כחולים אני לא בטוחה לגבי זה אך אני יודעת שלא קיבלתי מכה וזה גם לא כואב. ובאורך קבע יש לי דלקות בידיים והם מתנפחות, אני מאד רוצה להיות בריאה וחזקה ובעתיד להביא ילדים אך גם אני חשה את עצמי שמנה ולא רוצה להשמין ואף רוצה לרדת עוד במשקל אני מתאמנת בחדר כושר בעיקר ריצות אך אני נשארת בלי כוחות . אני מודעת שיש לי הפרעה אך קשה לי לצאת מזה , אנשים סביבי אומרים שגרמתי נזק בלתי הפיך , האם זה נכון? טופלתי בצעירותי אצל פסיכולוג ודיאטנית אך בעבר לא הלכתי מרצוני , כיום אני מודעת ורוצה לצאת מזה. יש לציין שאני מנהלת אורך חיים רגיל : חבר, עבודה , לימודים , אך מרכז חיי תלוי באיך שאני נראית וכמה רזיתי. ואם לא אכלתי באותו יום אז אני מאושרת כי השגתי את מטרתי ואם אכלתי אז אני בדיכאון. אשמח לקבל ייעוץ והכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד