היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    לילי
    12/07/2011

הי :),

בניתי לעצמי תפריט ואני רוצה לדעת אם הוא טוב ובריא וכמה קלוריות בערך יש בו (לא כולל צהוריים)

תפריט לחופש:

ארוחת בוקר: 1 תה ירוק בלי סוכר
    1סלט עם: ירקות חתוכים,חצי חבילת טונה במים ,2 כפות תירס,3 אגוזי מלך וכף קוטג' 3%

ארוחת ביניים:1 יורגוט אקטיבה 0%\ חצי כוס אפונה מהסוג הקטן\2 חופניי אדממה

ארוחת צהוריים: לכחת ממה שיש מוכן: 1 מנת בשר, 1 מנת ירק, 1 מנת פחממה *לא למלא את הצלחת יותר מפעם אחת*

ארוחת ביניים: פירות חתוכים (2)

ארוחת ערב : 1 ביצה קשה\רכה
    ירקות חתוכים+2 כפות תירס
    2 כפות גבינה\קוטג'3%
    2 פרוסת לחם

לילה(רשות): תה ירוק בלי סוכר

תפריט ליומיום:

ארוחת בוקר: חצי כוס קורפלקס(ברנפלקס+פיבר1)\גרנולה (יום ככה,יום ככה)+חלב עיזים

ארוחת ביינים: 1 כריך(לחם קל מלא+ קוטג' 3+עגבניות שרי חתוכות)+ פרי ובימים ראשון וחמישי חטיף אנרגיה

ארוחת צהוריים: לכחת ממה שיש מוכן: 1 מנת בשר, 1 מנת ירק, 1 מנת פחממה *לא למלא את הצלחת יותר מפעם אחת*

ארוחת ביינים: פירות חתוכים (2) אשקול של 30 ענבים זה 1)

ארוחת ערב : 1 ביצה קשה\רכה7:00
    ירקות חתוכים
    2 כפות גבינה\קוטג
    2 פרוסת לחם

לילה(רשות): תה ירוק בלי סוכר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• התפריט בריא בד"כ

אהרון רזון
    12/07/2011

אם את רוצה לרזות וותרי על האגוזים בבוקר, כמו כן, החליפי א דגני הבוקר המעובדים בשיבולת שועל (לא יותר משלוש כפות). בצהריים לא כל יום פחמימה, אלא סלט גדול כמנה ראשונה.
    אני לא מתעסק בחישוב קלוריות. אנחנו אוכלים אוכל, לא קלוריות. אם בכל זאת חשוב לך, את צריכה לשקול כל דבר שאת אוכלת ולחשב בעזרת טבלת קלוריות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לילי
    13/07/2011

תודה על התשובה ^_^

הבעיה היא שאני לא יודעת כמה בידיוק להוריד ואני גם לא שולטת בארוחות צהוריים (בת 14) אבל אצלנו הכול מאוד בריא ( חח אמא שלי תשתגע אם לא XD ) אז יהיה בסדר

אגב אני 155 שוקלת 50

כמה להוריד? (אני רוצה ביקיני ) מאוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

אהרון רזון
    13/07/2011

המשקל שלך תקין, אפשר להוריד עוד 3-4 ק"ג, אך לא יותר. אסור להרעיב את עצמך או לגרום לחסרים תזונתיים ביחוד שאת בגיל ההתבגרות. עם התפריט שלך (כולל השינויים שהצעתי) בלווי פעילות גופנית אירובית של לפחות שעה ביום תוכלי להשיג את היעד בדרך הבריאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו