טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לא מבינה מה קורה בפורום הזה!יש את ד"ר רוני חרמון ומוניקה קרן,ואז יש את אהרון שעונה תשובות הפוכות לגמריי ואפילו מעט נוגדות לתשובות של המומחים,הוא גם תמיד נוהג לציין שאין לו שום אינטרס ברווח כספי,ומתנגד לכל "תעשיית הדיאטנים" ...אז מה קורה פה?....מי אתה אהרון?אתה איש מקצוע?מוסמך?המסתורי?..
ונ"ב ד"ר רוני חרמון אשמח להבין למה התכוונת שהשבת לי שצריך יותר מתפריט נכון ופעילות לדיאטה{וכמובן סבלנות}...?....מה עוד?..אשמח לקבל ייעוץ ממך,אתה המומחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל אל תהי כל כך לחוצה. לא רק שזה לא יעזור להרזיה אלא בד"כ ההשפעה הפוכה. ההצלחה שלך לא תלויה בפורום זה או אחר אלא רק בעצמך. לגבי אינני מתכוון להוסיף, איש כישר בעיניו ישפוט ויעשה. אני רוצה לציין רק דבר אחד בתקווה שלא יוציא לך את הרוח מן המפרשים אלא יחזק את הנחישות שלך: כל איש מקצוע ואפילו כל אחד שאיפעם רזה (בדרך כלל זה קורה יותר מפעם אחת) יודע שהירידה יותר גדולה בהתחלת משטר ההרזיה ומתמתנת בציר הזמן בהעדר החרפת מאזן האנרגיה השללי. אין דבר כזה "סבלנות". אם לא רואים שום תוצאות עוד בשבוע, שבועים הראשונים אין מה לצפות לנס ללא שינוי במשטר (תפריט ו\או פ"ג) . קצב ההרזיה שונה מאדם לאדם ותלוי במכלול גורמים. גם אני נוהג להמלץ על סבלנות בהתיחסות לקצב ההרזיה אבל לא כשאין תזוזה עוד בהתחלה. בהרבה מקרים, בעיקר אצל נשים יש עצירה זמנית אחרי כמה שבועות אבל מכמה שהבנתי זה לא המקרה שלך. לפי כמות הספורט את היית אמורה לרדת, כנראה שבכול זאת את אוכלת יותר ממה שאת מעריכה. תחשבי על זה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יהיה קשה בפורום זה לפרט את כל מה שצריך לעשות ביכדי לרזות אבל אפשר לסכם את זה כך. דיאטה צריך לדעת לעשות משני סיבות א. בכדי לא לפגוע בבריאות ב. בכדי לקבל תוצאות יפות ולכן זה תחומו של המקצוען. מנגד המטופל צריך קודם כל להחליט , אחר כך להתמיד לאורך זמן רב ולבסוף להבין שזו הדרך וכך זה צריך להמשך כל הזמן או בקיצור לאהוב את האוכל בדיאטה.כמובן שספורט יכול לעזור להגביר את קצב הירידה אבל הוא אינו הדומיננתי
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד