זקוקה לייעוף דיי דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוף דיי דחוף!
    חן
    22/07/2011

שלום לך ,
    אני בחורה בת 20 ששוקלת כיום 85 קילו הגובה שלי הוא 1.65 בערך, החלטתי לעשות דיאטה (סוף סוף!) ורציתי לדעת כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום וכמה זמן הליכה אני אמורה לעשות כדאי להגיע למשקל הרצוי שאני אמורה להיות, התחלתי בדיאטה לפני שבוע והורדתי כבר קילו אחד :) .
    כבר שבוע שאני הפסקתי אם הבצק התפריט שלי הוא בבוקר אני אוכלת פירכיות אם קוטג' או גבינה ואחר כך פרי, בצהריים אני אוכלת ארוחה שלמה (אורז, בשר וכו'..) ובערב כוס קונפלקס אם רבע כוס חלב, ואחר כך אני עושה הליכה של שעה .
    זה יעזור התפריט שלי ?
    אשמח להכוונה :)

תודה מראש, ויום נעים ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוף דיי דחוף!

הוספת תגובה

• זקוקה לייעוף דיי דחוף! - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    23/07/2011

הי חן אני לא רוצה ליאש אותך אבל מוטב לדעת את האמת יש לך לרדת יותר מעשרים קילו וזה יקח כשישה חודשים ואחרי כן עוד 60 שנה של שמירה על התוצאה לכן לא חשוב מה את עושה חשוב מה את רוצה כמה זה חשוב לך והאם את מוכנה לעשות שינוי קשה ומכאיב לכל החיים. תבחרי בכול תוכנית דיאטה לא חשוב איזה אבל חשוב שתהיה בריאה ולכן רצוי יעוץ ובמשך שנים תקפידי עליה בסופו של דבר זה ישתלם בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אבל,

חן
    23/07/2011

אני לא מעוניינת לרדת את ה20 קילו יספיק לי אפילו 10 קילו.. אני מאמינה שכשאני יראה את הגוף שלי רזה ואהיה מרוצה ממנו אוכל לרדת בקלות יותר ולעשות דיאטות יותר מהירות..
    חשוב לי לדעת, מה שאני אוכלת ביום והליכה של שעה יעזור לי להוריד בחודש 4-5 קילו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את תהי הראשונה לדעת כמה רזית בחודש,

אהרון רזון
    23/07/2011

מאחר שאי אפשר לנבא את התגובה של הגוף שלך למשטר ההרזיה, אם, מתי, ובאיזו מידה הוא יכנס למגננה נגד "שוד השומן".
    תאורטי יש סיכוי להוריד את המבוקש בחודש הראשון, אם תעשי כמה שינויים:

כבר שבוע שאני הפסקתי אם הבצק התפריט שלי הוא בבוקר אני אוכלת פירכיות עם קוטג' או גבינה ואחר כך פרי,
    ****במקום פריכיות, פרוסת לחם מלא. קוטג'\גבינה 3%. גם ירקות.

בצהריים אני אוכלת ארוחה שלמה (אורז, בשר וכו'..)
    ****בשר מבושל או צלוי רזה בלבד. מדי פעם דג טרי צלוי או מבושל ללא רוטב. אורז מלא בלבד בכמות קטנה, מידי פעם להחליף בירקות מבושלים . סלט ירקות מגוון כמנה ראשונה.

ובערב כוס קונפלקס אם רבע כוס חלב, ואחר כך אני עושה הליכה של שעה .
    ****שיבולת שועל במקום קורנפלקס. (מומלץ להמנע ממוצר זה). גם סלט.

*****יש להוסיף שתי ארוחות ביניים של פרי\מוצר חלב רזה

***אם תגבירי ותרחיבי את הפעילות הגופנית תרזי יותר מהר ובריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו