מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחזור למוטבליטל27/07/2011
היי.. אני גובה 1.63-4 שוקלת כרגע 70 קילו. רוצה לחזור לעצמי (55-58).
בגלל שרציי לחזור לעצמי מהר.. הלכתי למישהי שבנתה לי תפריט של שבועיים מאוד קשים ודלים בקלוריות (מן ניקוי של הגוף לטענתה) ואז תפריט רגיל ומאוזן והכל כולל ספור טכמה שיותר בשבוע..
כמובן ששיחקתי אותה גיבורה וחשבתי שאצליח אבל כל יום נשברתי ואכלתי סתם יותר ממה שהייתי אוכלת בדיאטה מאוזנת..
אני ממש רוצה להוריד ממש מהר כמה שיותר מהר את ה-10 קילו הראשונים.. האם יש דרך כזאת? אולי בדיאטה דלת פחמימות? אם כן תוכלי לרשום לי מה לאכול בערך? בוקר.. בעבודה וכו?
תודה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזבי אותך מגימיקים כמו ניקוי גוף!
אהרון רזון27/07/2011את זה עושים עם מים וסבון, אבל לכל אחד יש זכות להתפרנס...
בפורום שלנו לא נהוג להרכיב תפריטים (לא חסרים דוגמאות ברשת), אבל אם תפרטי
את כל מה שאת אוכלת לפי ארוחות, תקבלי הצעות שיפור שיעזרו לך לרזות. צייני ,כמו כן את גילך ותאור הפעילות הגופנית.
יש דרכים לרדת מהר, אבל זה לא מומלץ ולא מתאים לכל אחד, כי ייתכן שאחרי שבירות נוספות תמצאי את עצמך יותר שמנה. הקצב לא חשוב אלא ההתמדה ובעיקר השמירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט
ליטל28/07/2011בת 25, גובה 1.62-3, משקל 70, רוצה לרדת לפחות ל-58
(עבודה משרדית)
9:00 - שתיה חמה לא ממותקת (אולי חצי סוכרזית)
11:30 - יוגורט 0% + תפוח ירוק
13:30 - אם רעבה - אנרגי או פרי
15:30 - עוף בתנור או טבעול + 4 כפות אורז + סלט בלי שמן
17:00 - אנרגי או פרי
20:00 - ביצה/חביתה בלי שמן/חצי קופסת טונה במים + סלט + 2 כפות גבינה עד 5%
22:00 - אנרגי או פרי
או תפריט אחר:
9:00 - שתיה חמה כנ"ל
11:00 - ברנפלקס ללא סוכר + רבע כוס חלב
14:00 - 2 פרוסות לחם קל + ממרח + ירקות
16:00 - פרי
18:00 - 2 פרוסות לחם קל + ממרח + פרי
20:00-21:00 - ביצה/חביתה/טונה + סלט
22:00 - אם רעבה - פרי
2 הפריטים כוללים המון מים (אני שותה מינימום 2 ליטר אם לא יותר) ולפחות 4 פעמים בשבוע אימון של שריפת שומנים וקצת חיטוב.
אלו 2 התפריטים שהציעו לי בעבר שכבר עשיתי וירדתי אבל ממש לאט... חשבתי אולי אפשר לקזז או להחליף משהו כדי לרדת קצת יותר מהר או אולי רק לשבועיים הראשונים כדי שארד מהר יותר... (אולי בלי פחמימות בכלל)..
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט - תגובה
אהרון רזון28/07/20119:00 - שתיה חמה לא ממותקת (אולי חצי סוכרזית)
***גם ירק
11:30 - יוגורט 0% + תפוח ירוק
13:30 - אם רעבה - אנרגי או פרי
****לא מומלץ אנרג' או חטיף כלשהו
15:30 - עוף בתנור או טבעול + 4 כפות אורז + סלט בלי שמן
****העוף ללא עור ושומן, מדי פעם דג טרי במקום אורז - ירקות מבושלים.
17:00 - אנרגי או פרי
****פרי או יוגורט.
20:00 - ביצה/חביתה בלי שמן/חצי קופסת טונה במים + סלט + 2 כפות גבינה עד 5%
22:00 - *****לא אנרג'
או תפריט אחר:
9:00 - שתיה חמה כנ"ל
11:00 - ברנפלקס ללא סוכר + רבע כוס חלב
*****במקום ברנפלקס - שיבולת שועל
14:00 - 2 פרוסות לחם קל + ממרח + ירקות
****לחם מחיטה מלאה, רק פרוסה אחת.
16:00 - פרי
18:00 - 2 פרוסות לחם קל + ממרח + פרי
****רק פרי.
20:00-21:00 - ביצה/חביתה/טונה + סלט
22:00 - אם רעבה - פרי
*****כל יום שעה וחצי אימון אירובי. פעמיים - שלוש בשבוע אימון התנגדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט - תגובה לתגובה
ליטל10/08/2011טוב דיי אתה צודק החלטתי להפסיק עם השטויות שלי וחוסר הסבלנות שלי... היא לא מובילה אותי למקומות טובים "בזכותה" עליתי את ה- 15 קילו האלה..
רק רציתי לשאול - אילו מהתפריטים יותר ממולצים בשבילי? אם עד היום אני אוכלת כבר שנה אם לא יותר סתם שטויות ואוכל רע ולא מזין ושומנים וכו.. בלי חשבון...
והמטרה שלי היא אורח חיים בריא וכמובן ספורט לפחות 4 פעמים בשבוע (אירובי+כוח).
אבל הכי חשוב לי כרגע בגלל שאני שבוע הבא מתחילה איזה משהו שאני חייבת להרגיש ולהיראות נורמלי.. (בגלל זה אני נכנסת ללחץ ועושה את השטויות האלה..) זה להוריד בהתחלה כמה שיותר.. רק שארגיש טוב עם עצמי טיפה יותר.. =)
עם איזה תפריט נראה לכם שאוריד יותר מהר? ושכדאי להתחיל? או להוריד משהו מהתפריטים הקיימים או להוסיף?
תודה רבה,
ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילה אחרונה..
ליטל10/08/2011שכחתי לציין שיש לי הפרעה בראש ואני פשוט מאז שעליתי את ה-15 האלה אני לא מתקדמת לשום מקום בחיים האישיים שלי ולא רוצה להתקדם... "עד שאוריד אותם".
אנח לא רוצה להרגיש ככה ויודעת שזו לא הדרך.. אבל לא יכול הלהתעלם מזה זה תמיד בראש שלי ומעכב ומחשיל אותי.... בגלל זה אני חסרת סבלנות להפטר מהקילוגרמים המיותרים האלה ולחזור לעצמי... ולהמשיך הלאה! ובגלל זה אני גם מנסה את כל הדיאטות המוזרות האלה.. רק שירד כבר משהו.. =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט - שניהם טובים (כולל שיפורים)
אהרון רזון10/08/2011אני מציע לאכול לסירוגין את שניהם (יום אחד התפריט הראשון, ולמחרת תפריט שני).
אם את רוצה לרזות מהר עליך לבצע כמה שיותר פעילות אירובית, אבל לא מעבר לכוחותיך,
רצוי להתייעץ עם רופא המשפחה אחרי הבדיקות הנדרשות. (הרופא ידע מה לבדוק)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליטל11/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)