אכילה בסופ"ש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בסופ"ש
    נעמה
    03/08/2011

היי,
    אני בת 29, שוקלת 54 גובה 1.61
    ירדתי בשבעת החודשים האחרונים כ 14 קילו על ידי דיאטת לחם מאוזנת ותוספת בשר בסופי שבוע על מנת שתהיה בריאה.

לאחרונה, לאור כך שאנחנו יוצאים לטייל הרבה ולמסעדות ופינוקים אני מוצאת את עצמי מעדיפה לאכול ממש פחות במהלך השבוע - בעיקר סלטים טריים וביצה עם טחינה(אך מקפידה על המוווןןן ירקות|)
    ובסופי שבוע אני אוכלת יותר (ארוחת בוקר טובה, ארוחת ערב עשירה ואף קצת עוגה, גלידה ושטויות אחרות.)
    פחדתי להעלות במשקל אך גיליתי שאני עדיין יורדת.
    מזה חודשיים לערך אני נוגת כך וירדתי כמעט 2 קילו
    אני יודעת שמבחינה בריאותית ומבחינת המלצות זה לא ממולץ... אך האם זה הגיוני? האם זה מתקזז? אפשרי לעשות קיזוז שכזה ועדיין לרדת או לשמור?
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה בסופ"ש

הוספת תגובה

• אכילה בסופ"ש - אין להתווכח עם הצלחה

אהרון רזון
    05/08/2011

הדיאטה הכי טובה היא זאת שיכולים להתמיד בה וגורמת להרזיה בריאה.. המשיכי באותה הדרך אם את מרגישה טוב גופנית ונפשית. פעילות גופנית סדירה מומלצת, ולא רק לצורך הרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי

שירי
    05/08/2011

לפרט קצת יותר על הדיאטה שלך?
    תפריט אולי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט דיאטת לחם

נעמה
    06/08/2011

היי,
    בשמחה!
    אני ממש מרוצה מהתוצאות והייתי ממש מיואשת!

הדיאטה מורכבת מ-10 פרוסות לחם ביום (מלא וקל)
    המון המון ירקות, חומוס, טחינה (אני אכלתי כמה שבא לי)
    ביצה אחת (אבל גם שחרגתי לחביתה עם 2 לא קרה כלום), חבילת טונה, 3 פירות, הרבה מים וזהו בערך...
    אם מתמידים ולא מנשנשים בכלל!! בכלל!! זה עובד.
    בשישי שבת מותר לאכול בשר וכדומה. אסור תפוחי אדמה מלבד בשבת.

בהתחלה צריך ממש להקפיד אחרי כמה חודשים הרשתי לעצמי פה ושם בשבתות לאכול גם דברים מתוקים.
    בהצלחה, ספרי איך הולך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שמתאים לדלית לא בהכרח מתאים לך,

אהרון רזון
    07/08/2011

אבל כדאי לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו