עזרה דחופה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בבקשה
    מורן
    05/08/2011

אתמול נתקלתי באינטרנט במחקר שבוצע ב2006 ע"י ערוץ 10:
    לקחו מספר סוגים של לחמים קלים ובמקרה הלחם שאני אוכלת הופיע במחקר ומצאו שבמקום 50 קלוריות היו בו 60 קלוריות לפרוסה...

אך גם לפני שנה (2010) בערוץ 2 היה את אותו המחקר:
    לקחו מספר לחמים קלים לבדיקת מעבדה ומצאו חריגות בכל הלחמים הקלים..
    אך בלחם שאני קונה לא מצאו שום חריגה בכמות הקלוריות לפרוסה (בדיוק כמו שמופיע על האריזה, זה מה שנימצא במחקר) ..
    לאיזה מחקר להאמין ? החדש יותר או הישן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה בבקשה - תגובה

אהרון רזון
    06/08/2011

באופן כללי, לא הייתי סומך על הכתוב על האריזה, אבל באופן מקרי יכול להיות נכון עבור סוגים מסויימים. גם לא הייתי מתעסק יותר מדי בחישובי קלוריות, אם הלחם אינו מרכיב עיקרי בתפריט. למי שאוכל 3-2 פרוסות ביום, 10 קק"ל לכאן אן לכאן לא משמעותיות להרזיה. בכל מקרה אין לך הכלים לבדוק בעצמך את הערך הקלורי, וכפי שאת אומרת, כל "מחקר" מביא תוצאות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחם-מרכיב עיקרי

מורן
    06/08/2011

דווקא אני בדיאטת לחם .. בגלל זה אני שואלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחם-מרכיב עיקרי - תגובה

אהרון רזון
    06/08/2011

אם את גם סופרת קלוריות, ליתר ביטחון הוסיפי 20-25% לערך הקלורי המופיע על האריזה, בעיקר אם מדובר בלחם קל. בלחם רגיל הנתון יותר אמין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו