אני שוב זועקת לעזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני שוב זועקת לעזרה!
    A
    19/08/2011

הי, (במיוחד לאהרון רזון..)
    זאת שוב ההיא ששוקלת 82 קילו על מטר 70 בגיל 21
    א נ י מ ר ג י ש ה נ ו ר א!
    אני מלאת שינאה עצמית ובמקום שאצליח להתמקד בדיאטה נכונה אני מפנה את הזעם והתסכול שלי למזון...:(((
    מה אני אמורה לעשות בכדי לרדת 10 ק"ג ממשקל גופי?!

מחכה לעזרה,
    המון תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני שוב זועקת לעזרה!

הוספת תגובה

• אשמח מאוד לעזרה..

A
    23/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שוב זועקת לעזרה! - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    23/08/2011

כשיש כל כך הרבה תסכול, שנאה עצמית כמו שאת מתארת, והפנייה של זעם ותסכול למזון, חשוב מאוד לפנות לגורם מקצועי כדי לטפל. את זקוקה לייעוץ דיאטנית, ויתכן שאולי גם לפסיכולוג כדי לעבוד על כמה רבדים במקביל ולפתור את הבעיה או לפחות חלק מהסמפטומים שלה. אני חושבת שזו בעיה יותר מורכבת ושייעוץ בפורום לא יעזור. חשוב לפנות לאיש מקצוע מתאים ולהכנס למסגרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

A
    23/08/2011

את מתכוונת שזו בעיה נפשית ושאין לי סיבה להיות בדיכאון? ז"א אין לי עודף משקל גדול?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו