טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מומלץ להישקל לא יותר מאחת לשבוע ביום קבוע בשעות הבוקר (לפני שאוכלים / שותים). הסיבה היא שמשקל הגוף כל הזמן משתנה ויש תנודות שמושפעות מהמון גורמים בינהם - משק הנוזלים והמלחים בגוף, תזונה, מחזור חודשי וכו'. המשקל יכול לנוע אפילו באותו יום ב-2 ק"ג! גם שקילה אחת לשבוע לא תמיד נותנת תמונה מדוייקת אבל היא הכי סבירה תחת המגבלות האלו. בעקרון צריך לקחת נשימה ארוכה, להתאזר בסבלנות - ולבדוק את המגמה שבוע אחר שבוע. כמובן שאם לא רואים תוצאות בטווח הזה צריך לעשות בדיקה עצמית וגם להעריך אם תוכנית ההרזייה והפעילות מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים