טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כשלוש שנים שקלתי 48, ולפני שנתיים שקלתי 52 שזה סביר. המשקל שלי היום לא מתאים למבנה גופי. תמיד הייתי רזה ואין לי מושג למה השמנתי כל כך- 7 קילו בשנתיים פלוס מינוס. לא שיניתי שום הרגלי תזונה, להיפך אני מקפידה עכשיו יותר. יש לציין שיש לי תת פעילות של בלוטת תריס -אך זה גבולי והרופאה אמרה לי שזה לא מצריך טיפול תרופתי.
אני עושה 3 פעמים שבוע הליכה ואוכלת אוכל דל שומן ובריא- התחלתי לפני כשבועיים. הייתי מאוד רוצה לחזור לשקול 50 קילו.
איך עושים זאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משקלך תקין, אבל יש מקום להוריד כמה קילו. אני לא מציע לך להתחיל לספור קלוריות או להכנס לדיאטה דלה מדי ומתסכלת, כי הסוף יהיה השמנה. גם ללא שינוי (לכאורה) בהרגלי התזונה אפשר להשמין מסיבות שונות ולא תמיד ברורות. לצורך הרזיה בריאה בקצב סביר עליך להמנע ממתוק כולל שתייה, טיגון, גבינות ובשר שמן, חמאה ומרגרינה, מוצרים מעובדים, דברי מאפה, חטיפים. כמו כן יש לאכול רק דגנים מלאים ומוצריהם (לחם, אורז, פסטה וכו") אבל במתינות רבה. הרבי באכילת ירקות מגוונים, 2-3 פירות ביום, דג טרי, בשר רזה, מוצרי חלב רזים, קטניות (במתינות), ביצים (לא יותר מאחת ביום). מומלץ לאכול 3 ארוחות עקריות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קלות. לא פחות חשובה היא פעילות גופנית, אבל 3 פעמים בשבוע אינו מספיק. לפחות שעה כל יום של הליכה מהירה עם קטעי ריצה תביא תוצאות מעודדות, הרגשה כללית טובה וייתכן שתעזור גם לאיזון בלוטת הטריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד