שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אלמונית
    24/08/2011

אני בת 28,
    גובהי=1.61 ואני שוקל 57.5

לפני כשלוש שנים שקלתי 48, ולפני שנתיים שקלתי 52 שזה סביר.
    המשקל שלי היום לא מתאים למבנה גופי.
    תמיד הייתי רזה ואין לי מושג למה השמנתי כל כך- 7 קילו בשנתיים פלוס מינוס.
    לא שיניתי שום הרגלי תזונה, להיפך אני מקפידה עכשיו יותר.
    יש לציין שיש לי תת פעילות של בלוטת תריס -אך זה גבולי והרופאה אמרה לי שזה לא מצריך טיפול תרופתי.

אני עושה 3 פעמים שבוע הליכה ואוכלת אוכל דל שומן ובריא- התחלתי לפני כשבועיים.
    הייתי מאוד רוצה לחזור לשקול 50 קילו.

איך עושים זאת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• עם כוח רצון אפשר להתקרב ליעד שהצבת.

אהרון רזון
    24/08/2011

משקלך תקין, אבל יש מקום להוריד כמה קילו. אני לא מציע לך להתחיל לספור קלוריות
    או להכנס לדיאטה דלה מדי ומתסכלת, כי הסוף יהיה השמנה.
    גם ללא שינוי (לכאורה) בהרגלי התזונה אפשר להשמין מסיבות שונות ולא תמיד ברורות.
    לצורך הרזיה בריאה בקצב סביר עליך להמנע ממתוק כולל שתייה, טיגון, גבינות ובשר שמן,
    חמאה ומרגרינה, מוצרים מעובדים, דברי מאפה, חטיפים. כמו כן יש לאכול רק דגנים מלאים ומוצריהם (לחם, אורז, פסטה וכו") אבל במתינות רבה. הרבי באכילת ירקות מגוונים, 2-3 פירות ביום, דג טרי, בשר רזה, מוצרי חלב רזים, קטניות (במתינות), ביצים (לא יותר מאחת ביום). מומלץ לאכול 3 ארוחות עקריות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קלות.
    לא פחות חשובה היא פעילות גופנית, אבל 3 פעמים בשבוע אינו מספיק. לפחות שעה כל יום של הליכה מהירה עם קטעי ריצה תביא תוצאות מעודדות, הרגשה כללית טובה וייתכן שתעזור גם לאיזון בלוטת הטריס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו