טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי לאחר תהליך של דיאטה מתונה הגעתי ליעדים ששאפתי אליהם. אני בת 28 גובה 1.68. שוקלת 52.2 (נבדקתי גם למדדים: כ 18% אחוזי שומן ומסת גוף רזה 43 ק"ג). אני עוסקת בעבודה משרדית ולרוב אינני עושה ספורט (מנסה להשתפר בתחום זה) יש לציין שאני מקפידה לאכול מכל אבות המזון ע"פ ההמלצות בפורום כי ברור לי שזה לא רק הקלוריות אלא גם התזונה.
שאלתי היא כזו: כמה קלוריות עליי לצרוך ביום על מנת לשמור על המשקל ולא להשמין? בהנחה שאינני עושה ספורט ומקפידה על תזונה מאוזנת (המצב כיום)?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על אף שיש טבלאות המראות את צריכת האנרגיה , הנתון אינו בהכרח נכון לגבי כל אחד אלא יש לו ערך סטטיסטי בלבד. מלבד זאת, שיטת ספירת הקלוריות לא הוכיחה את עצמה לטווח ארוך, כי אף אחד לא יהיה עם המאוזניים, טבלת הקלוריות של כל מוצר, והמחשבון ביד, במשך כל החיים. אם כרגע את אוכלת בריא, כפי שאת מציינת, ואין תנודות חריגות במשקל הגוף, המשיכי. מומלץ להשקל פעם בשבוע או שבועיים ולהוסיף או להוריד מן התפריט, אם יש שינוי משמעותי במשקל.(לא כמה מאות גרם). לידיעתך, תאורטית את שורפת כ-1600 קק"ל עם עבודה משרדית ופעילות שוטפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
"ע"פ הספר", צריכת האנרגיה הבסיסית שלה 1332 קק"ל לזה צריך להוסיף 20% ללא פעילות גופנת. מאחר והיא אחרי הרזיה, יש להניח שקצב חילוף החומרים בפועל נמוך יותר, לכן אני ציינתי שזה תאורטי בלבד. מי שחשוב לו לדעת (כמעט) מדוייק, עלין לאבחן RMR (קצב מטבולי במנוחה מוחלטת).
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד