אוכל בלילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל בלילות
    בעיה בלילות
    31/08/2011

אני לאחר 3 חודשים של שינוי אורח חיים לאורח חיים בריא (שמירה על איזון באוכל פחות ג'אנק למינהו)- השינוי נעשה בתמיכה עם דיאטטנית (שמולה נסגר תפריט שבהחלט התאים לי שום דבר קיצוני ),

במהלך השבוע האחרון (לא קרה לפניו)-אני מוצאת את עצמי מתעוררת באמצע הלילה (3-4 לפנות בוקר )עם תחושת רעב קיצונית, ברור כי יש סיבה לרעב ואותה אני אפתור בתקווה אל מול הדיאטטנית אך עד שנפגש האם יש המלצות כלשהן למה עדיף לאכול בשעות האלה (בהנחה ואני חוזרת לישון מיד לאחר מכן???) או ממש לפני השינה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל בלילות

הוספת תגובה

• אוכל בלילות - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    31/08/2011

יתכן שהתפריט שלך אינו מכיל מספיק קלוריות או שאינו משביע אותך במידה. עדיף לאכול קצת יותר במהלך היום מאשר לפתח הרגל של לקום ולאכול באמצע הלילה, לכן הייתי ממליצה לך להוסיף דווקא ארוחת לילה קלה, יכול להיות פרוסה מלחם שיפון מלא עם משהו או להגדיל את מספר הארוחות או התפריט במהלך היום. התייעצי עם הדיאטנית שלך כי היא העריכה כבר את הצרכים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו