שאלה טיפשית אבל רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה טיפשית אבל רצינית
    A
    01/09/2011

שלום,
    קשה לי לאכול בבוקר אוכל בריא ומזין ולרוב גם אין לי זמן..
    רציתי לשאול אם זה בסדר לאכול עם הקפה של הבוקר (בלי סוכר) 2-3 עוגיות,או 2-3 קוביות שוקולד..לדוגמא..
    ואם זה מחזיק אותי מספיק זמן עד הצהרים ואני אוכלת פרי כמו למשל אפרסק בין לבין..
    האם זה בסה"כ כן טוב לדיאטת הרזיה?

אשמח לתשובה,
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה טיפשית אבל רצינית

הוספת תגובה

• שאלה טיפשית אבל רצינית - תגובה

אהרון רזון
    01/09/2011

הרכב ארוחת הבוקר שלך אינו מבשר טובות. כל עוד לא תגמלי (על ידי כוח רצון מברזל, כפי שהסברתי לך) מהכמיהה למתוקים בכלל ובבוקר בפרט, לא תרזי ובטח לא תשמרי. אכילת מתוקים, בעיקר מרוכזים כמו שוקולד, רק משאירים "טעם של עוד" והרגשת השובע, כשמגיעים אליה, היא קצרת מועד.
    פרי בין ארוחות בסדר, השאלה היא מה קורה בארוחות העיקריות. (בבוקר כבר ברור).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

A
    02/09/2011

זה דווקא שונה ממה שתארת..בארוחת הצהרים אני אוכלת אוכל יותר בריא כגון: אורז עם רוטב עגבניות עם במיה או פסטה שעשויה מתרד ועגבניות בלי תוספת שמן עם 3 נקניקיות או חביתה ללא שמן עם תרסיס פאם במקום ולבן ועגבניה ומלפפון או קציצות דג גפעילטה פיש ואני לא שותה מיצים עם סוכר וגם לא מוסיפה סוכר לשתייה חמה ולועסת רק מסטיקים ללא סוכר בין לבין וגם פרי בארוחות ביניים ומשתדלת להיות בתנועה כל יום ולעשות ספורט ושותה הרבה מים לפני ארוחה ואחרי ארוחה ודווקא זה שאני אוכלת בבוקר מתוק עם הקפה נותן לי כוח לכל היום..כבר אמרנו שדיאטה זה עיניין אינדבידואלי?
    דיאטה שעד כדי כך סובלים בה מועדת לכישלון.
    אני ארזה אולי לאט -אבל בטוח.

מה דעתך?
    ושום המון תודות! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

A
    02/09/2011

ושוב* חח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

אהרון רזון
    02/09/2011

אם אורח החיים הנוכחי (תזונה + פ"ג) מרזים אותך "לאט - אבל בטוח", נראה שאת בדרך שמתאימה לך. קצב ההרזיה אינו חשוב אלא ההתמדה ובעיקר השמירה.
    הנקניקיות לא מוצאות חן בעיני - לא יותר מפעם בשבוע, ועדיף להוציא אותן מן התפריט, כי אלה בין המזונות הגרועים ביותר. קשה לך אפילו לדמיין איזה זבל מכניסים לנקניקיות. גם אל תגזימי בלעיסת מסטיקים כי זה לא בריא ללסת ומעוררים תיאבון גם אם את לא מודעת.

הערה: אכן, התאמת דיאטה זה עניין אינדיבידואלי, אבל אנחנו עוסקים לא רק בהרזיה אלא בראש ובראשונה בתזונה נכונה, וההרכב הקבוע של ארוחת הבוקר שלך אינו עונה על עקרונותיה. אפשר לרזות גם מתזונה לא בריאה ולהשמין גם אם אוכלים בריא. אין לי מושג
    מה הנתונים שלך ומה עודף משקלך, אם בכלל יש לך, אבל המטרה צריכה להיות שינוי קבוע בהרגלי האכילה ואיכות המזון. אל תכנסי ללחץ, זה רק עד גיל 120 (לכל היותר)!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח

A
    02/09/2011

אני גובה 1.70
    משקל 81
    גיל 21 וחצי
    מבנה גוף בינוני-גדול

ואני מסכימה עם כל מה שאמרת באמת צריך כוח רצון כי לפעמים היצר גובר עלי...לא אמרתי שאני אוכלת בצורה נפלאה..אבל זה פשוט קשה לייסם תזונה שהיא באמת נחשבת נכונה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת בעייתי מה שאת אומרת, תראי,

סיוון ד.
    04/09/2011

קפה ושתי עוגיות לא יכולות להשביע אותך עד הצהריים ובוודאי לא להזין את הגוף.
    הייתי ממליצה לך כתחליף לנסות את דגני המיקספלקס , של תלמה, כי הם משלבים בריאות ומתיקות. הם מחיטה מלאה ואורז , עםסיבים תזונתיים , ויש להם תוספות בריאות כמו אגוזים וצימוקים . רק אל תגזימי עם התוספות חחח, כי יש שם המון! :) ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חטיף פיטנס של נסטלה יפטור את הבעיה?

A
    07/09/2011

חשבתי רבות איך להיפטר מהתאווה לממתקים ולאחר התיעצות עם מישהי שרזתה כבר..קניתי היום אריזה של חטיפי אנרגיה שכל חטיף מכיל 90 קלוריות ,עשוי מדגנים מלאים עם טיפה סוכר ,שוקולד מריר וקליפות תפוז.. יש את התמונה הזאת של הספורטאית/דוגמנית ענת הראל על האריזה..בקיצור,זה יעזור אם אוכל את זה במקום?

אשמח לתשובה,
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו