דיאטת אטקינס-עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת אטקינס-עזרה
    לירון
    17/01/2008

היי אני עושה את דיאטת אטקינבס בר כמעט חודשיים או יותר אבל אני לא יורדת בהתחלה ירדתי קילו וחצי בשבוע הראשון ומאז כלוםם אני לא יודעת מה לעשותת אני אוכלת ככה : בבוקר חביתה עם קוטג ומלפפון וחסה בצהריים שניצל טופו(5 פחמימות?)עם ביצה וטונה ומלפפון ובערב המבורגר(מהקצב)ומלפפון וחסה בין לבין אולי קצת גבינה צהובה ואגוזים שותה הרבה מים ותה אני שוקלת 59 וגובה 166 ומתה להגיע ל51 ולהורידאת הבטן בבקשה עזרה!!
    אהה ואני חייבת להוסיף שאני לא הולכת בקביעות לשירותם לפעמים גם פעןם בשבוע -האם זה יכול להשפיע על המשקלללהראות עלייה כשבעצם אין בבקשה עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת אטקינס-עזרה

הוספת תגובה

• אטקינס במשך חודשיים?

אהרון
    17/01/2008

לא יותר משבועיים, וגם זה עלול לפגוע בבריאות! העצירות החמורה שלך איננה משחק. עזבי מייד את הטרוף הזה והצילי את בריאותך על ידי דיאטה שפויה, מתונה ומאוזנת. את רוצה להגיע לתת משקל במחיר הנכס הכי חשוב שלך - הבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת אטקינס

מוניקה קרן
    18/01/2008

שלום לירון,

לא ציינת בת כמה את. בכל מקרה אולי הגוף שלך מנסה להגיד לך, שזה המשקל המתאים לו.

היציאות אינן משפיעות על הירידה במשקל, פרט אולי לכמה מאוד הגרמים (אולי יותר) המצטברים בעצירות, אך זה אינו שומן. יחד עם זאת זה מטריד ולא מומלץ לצאת רק פעם בשבוע.

כדאי לעשות פעילות גופנית, לשתות הרבה מים, לפחות 12 כוסות ליום, ולאכול די סיבים תזונתיים (ירקות ומעט אגוזים). אם אין שיפור, לחזור לתפריט סטנדרטי מאוזן.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט מפורט:

יעלי
    19/01/2008

עלתי היום על 4 קירות טיפוס כולם 12-16 מטר..כל אחד 5 דקות טיפוס.
    כמה קל' שרפתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו