שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אליאן
    05/09/2011

היי
    רציתי לשאול אם לאכול 2 קופסאות קוטג' ביום[5 אחוז שומן ] + 4-5 קרקרים של 35 קל' זה הרבה מידי ,מעט מידי ,יותר מידי שומן ,פחות מידי פחממות..?
    אני אשמח אם תסבירי לי בדיוק כי אני משתדלת להתחיל לאכול נכון ואני אבקר אצל תזונאית פעם ראשונה רק עוד חודש ולבנתיים אני רוצה לדעת מה לאכול.
    האם ב2 קופסאות קוטג' אני אוכלת יותר מידי שומן ואני עלולה להשמין?
    תודה מראש . בילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - השאלה לא ברורה

אהרון רזון
    05/09/2011

אם זה כל התפריט היומי שלך, זה מעט מדי וגם לא מאוזן. אם זה רק חלק מהתזונה היומית, יכול להיות בסדר (רק 3% שומן) בהנחה שהתפריט במלואו מאוזן ומותאם לנתונים ולמטרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה רק התפריט שלי

אליאן
    05/09/2011

המטרה היא לרדת במשקל ואני לא יודעת איך עושים את זה אז קבעתי לתזונאית לעוד חודש ולבנתיים זה מה שאני אוכלת . ואם אני אוסיף עוף ? אבל זה לא מוגזם 2 קופסאות קוטג' והאם אתה ממליץ לי לעבור לפחות אחוז שומן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד לפגישה עם התזונאית

אהרון רזון
    06/09/2011

רק קופסת קוטג' 3% וגביע לבן\גיל\יוגורט 1.5%. שפע ירקות מגוונים , 2-3 פירות העונה שונים בין הארוחות, 3 פעמים בשבוע דג טרי צלוי או מבושל ללא רוטב, 3 פעמים עוף צלוי או מבושל ללא עור ושומן, פעם אחת בקר טרי רזה, ביצה קשה כל יום .
    כל יום לפחות שעה הליכה נמרצת עם קטעי ריצה או פעילות נמרצת אחרת שאת אוהבת.

הערה: מאחר ואת לא מוסרת נתונים (גיל, גובה, משקל, מגבלות רפואיות ואחרות) ההמלצות הנ"ל עשויות לא להתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו