טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 20 ומנסה כבר קרוב לחצי שנה לרדת במשקל ללא הצלחה. לפני כשנתיים-שלוש, הייתי רזה מאוד, ולאחר מאמצים רבים של יותר משנה, הצלחתי להגיע למשקל יעד ואף להשאר בו זמן רב. הייתי מרוצה ממשקל זה. באיזה שהוא שלב, שמתי לב שאני מתחילה להשמין, ולעבור את משקל היעד הזה וכעת אני מנסה לרדת בחזרה.
התחלתי בתוכנית אימונים של חמישה אימונים אירובים בשבוע, די אינטנסיבים (לפני בקושי ביצעתי פעילות גופנית כלשהי) והפחתתי את כמויות האוכל. אני שותה הרבה ואוכלת באזור ה1000 קלריות ביום. כמו כן, אלו קלוריות יחסית בריאות שבאות מהרבה ירקות וחלבונים.
אני לא רואה שיפור במשקל, אלא לעיתים נדירות שפתאום אני רואה שינוי קיצוני, שתוך שבוע בשקילה הבאה חוזר לעצמו.
מה אני מפספסת? איך אני יכולה לרזות בחזרה? אני מנסה לעשות זאת לבד.. אם אני אראה שאני לא מצליחה להתקדם, המוצא הבא יהיה דיאטנית.
נתונים: גובה: 1.64, משקל נוכחי: 60, משקל יעד כרגע: 52.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אחרי עיון כל בפורום, אני מוסיפה שאני לוקחת גלולות יסמין כבר במשך 5 שנים בערך (ממנעים בריאותיים, כלומר אינני יכולה להפסיק לחלוטין, אלא רק לעבור לאחת אחרת אם יש צורך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נראה שאין התאמה בין משקל היעד שאת קבעת לעצמך לבין המשקל שמתאים לגוף. חוץ מזה, 1000 קק"ל זה מעט מדי , דבר שמוריד את קצב חילוף החומרים ומקשה על הרזיה. הרעיון של דיאטנית הוא טוב, ויש לקוות שיד מקצועית תדע לעשות סדר בתזונה שלך ותקרב אותך ליעד (היומרני).
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד