האם זה בסדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה בסדר
    קוראל
    10/09/2011

שלום, אני בת 16 גובה 1.68 ושוקלת 56 אני צורכת כ1600 קלוריות ביום למרות שבכול המחשבונים שבדקתי יצא לי 1712 אבל השאלה שלי האם זה בסדר ביו 1600 ל1700 קלוריות ליום ? בעקבות שטות שעשיתי ה bmr שלי ירד קצת אז עכשיו זאת בערך כמות הקלוריות שאני צורכת מ: לחם קל, דגני בוקר מחיטה מלאה ושיבולת שועל, ירקות, פירות, גבינות דלות שומן, קציצות דגים, נקניק ולעיתים גלידה או חטיף שוקולד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה בסדר

הוספת תגובה

• האם זה בסדר - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    11/09/2011

קורל שלום,

את אמורה לצרוך לפחות 2000-2200 קלוריות ליום. לא ברור איך את יודעת שחילוף החומרים שלך ירד, זה לא משהו שקורה סתם. הצורה היחידה לדעת זאת ובכלל לדעת בדיוק כמה קלוריות את צריכה לצרוך היא לבצע אבחון מטבולי. למרות שבגילך ואם הנתונים שלך לא יודע למה את צריכה להתעסק בזה. תמשיכי לאכול בריא ולעשות ספורט.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי מאוד

נטעחן דיאטנית
    11/09/2011

הי קורל,
    השאלה היא גם מה את עושה במהלך היום. את רק בת 16 כך שגופך עדיין בתהליכי בניה. מה היא המטרה שלך?? את רוצה לרזות?? את צריכה ?? את רוצה רק לאכול בריא ולשמור על תשונה מאוזנת.

אני משארת שהטעות הייתה דיאטת כאסח כל שהיא. חשוב לדעת כמה זמן עשית את הדיאטה וכמה הצלחת לרדת במהלכה.

הייתי ממליצה לפנות לדיאטנית, על מנת לקבל יעוץ פרטני.

בהצלחה,
    נטעחן ליבנה-דיאטנית קלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו