טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 22 ומנסה להוריד באחוזי השומן בגוף. אני מתאמן בחדר כושר בין 4-5 פעמים בשבוע כאשר 3 מהם לפחות כוללים אימון אירובי של ריצה מהירה במשך חצי שעה. התפריט שלי הוא תפריט מאוזן יחסית: בבוקר ביצת עין עם סלט ולחם קל בצהריים חזה עוף עם סלט גדול ויקות מבושלים ובערב טונה עם סלט גדול לחם קל וגבינה בין לבין קצת פירות, יוגרט 3 אחוז וחטיף אנרגיה בכל 100 קלרוריות אני מנהל אורח חיים זה בערך חודשיים. עשיתי בדיקה ואני מכניס בערך 1600-1800 קלוריות ביום. אני מרגיש שרזיתי אבל אני מרגיש אני לא מצליח לגמרי. עדיין ה"צמיג" הקטן הזה בבטן התחתונה לא נעלם. האם אני קופץ מעל הפופיק עקסב העובדה שמדובר רק בחודשיים או שאני עושה משו לא תקין ?? בתודה מראש :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני 1.76 ושוקל 70 קילו. עליתי לאחרונה כ4-5 קילו כתוצאה מאימון שרירים. לא ציינתי קודם...אני רזה בסך הכל אבל אני שואף להוריד את אחוזי השומן בגוף לסביבות ה10 או פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התזונה שלך מתאימה לנתונים וגם הפעילות הגופנית ראויה. הערות על התזונה: לחם רק מקמח מלא. הביצה לא מטוגנת בשמן. טונה לא כל יום (מכילה כספית), לסרדינים יש יותר ערך תזונתי, אם כי עדיף דג טרי לא משומר. גם החטיף היומי (?) שלך אינו על טהרת המזון הבריא. על הפעילות הגופנית: אם אתה רוצה לזרז את הורדת אחוז השומן עליך להרחיב את הפעילות האירובית, רצוי כל יום. אם מתאפשר לך להפריד בין פעילות אירובית לאימון התנגדות, זה מומלץ. רצוי פסק זמן של 5-6 שעות או כמה שאתה יכול להרשות לעצמך. צר לי לאכזב אותך, אבל העליה של הזמן האחרון איננה שרירים, אלא הרוב נוזלים ואולי גם שומן. בכדי להעלות את מסת השרירים ב4-5 ק"ג צריך שנתיים של אימונים אפקטיביים.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים