עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!
    עדי
    13/09/2011

שלום,אני בת 19 ומשקלי 70,גובהי 1.62 ורציתי להתחיל דיאטה אבל אני לא בטוחה בתפריט שלי...אשמח אם תעזרו לי בשביל שאוכל לרדת במשקלי..

בוקר:כוס שוקו+2 לחם רגיל קלוי+ביצה\חביתה+2 כפות גבינה עד 5%+סלט ירקות בלימון.

צהריים:כוס פחמימה_אורז,פסטה,קוסקוס)+חלבון(שניצל,2קציצות,2 נקנקיות)+ירקות.

ביניים:שוקולד מיני\אנרג'י\במבה קטנה\פרי וכ'ו

ערב:2 לחם רגיל+2 פסטרמה\2 כפות חומוס\חצי טונה מסוננת+חמוצים.

לילה:פרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!

הוספת תגובה

• יש הרבה מה לשפר.

אהרון רזון
    14/09/2011

בוקר:כוס שוקו+2 לחם רגיל קלוי+ביצה\חביתה+2 כפות גבינה עד 5%+סלט ירקות בלימון.
    *****בלי שוקו ורק פרוסת לחם אחת מקמח מלא. ביצה לא מטוגנת בשמן.

צהריים:כוס פחמימה_אורז,פסטה,קוסקוס)+חלבון(שניצל,2קציצות,2 נקנקיות)+ירקות.
    *****רק חצי כוס פחמימה (מלאה בלבד), רצוי להחליף בירקות מבושלים. בשום אופן לא שניצל או נקניקיות אלא עוף ללא עור ושומן , או בקר טרי רזה ללא רוטב או דג טרי איכותי.

ביניים:שוקולד מיני\אנרג'י\במבה קטנה\פרי וכ'ו
    **** מכל מה שציינת רק הפרי בסדר.

ערב:2 לחם רגיל+2 פסטרמה\2 כפות חומוס\חצי טונה מסוננת+חמוצים.
    ****ללא פסטרמה (מוצר מתועש שמכיל חומרים לא בריאים). לחם מלא. גם סלט ירקות מגוון.

ללא פעילות גופנית סדירה יהיה לך קשב לרזות, ובלתי אפשרי לשמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמממ

עדי
    14/09/2011

וואו השינויים שלך ממש נוקשים...אני אנס לעמוד בזה למרות שבצבא זה רק לחם רגיל...והסלטי ירקות שם יש בהם שמן ולא תמיד בארוחת הצהריים יש עוף,לפעמים שניצל...ומה בבוקר לא לשתות כלום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבוקר תשתי מים

טל
    15/09/2011

ועדיף לשתות הרבה מים כל היום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עדי,

רז
    15/09/2011

אני חושבת שהתפריט שלך דווקא טוב בתור התחלה.
    קשה מאד להתחיל ממצב של חוסר פעילות גופנית וחוסר מעקב אחר התזונה שלך לאכילה נוקשת. מה גם, שאכילה נוקשת מביאה חסך.
    במשקל כמו שלך, אני מניחה שגם עם תפריטים של 1500 קלוריות תוכלי לרדת בצורה סדירה.
    נסי לסדר בצורה כזו, שתהיה לך מנת חלבון בארוחה (גבינה, ביצה, בשר, דגים) ו2 מנות פחמימה בארוחה (כוס אורז\ 2 פרוסות לחם) וכו'- אין צורך גם לגבינה, גם לשוקו, גם לביצה..
    עוד כמה טיפים- ירקות הם מאכל משביע מאד, קני תרסיס שמן שאינו מכיל קלוריות, ותוכלי לבשל כרובית וברוקולי עם בצל ופטריות- זה יוצא נהדר. תוכלי לאכול מזה בכל פעם שתרגישי רעבה.
    גם ביצה משביעה מאד. אני אוכלת ביצה בבוקר וזה מחזיק אותי למשך 5 שעות.
    לגבי הלחם, בעצם לגבי כל פחמימה- דגנים מלאים משביעים במיוחד, נסי אותם, אולי הטעם שלי רע אבל בחיי שאורז מלא טעים יותר מאורז רגיל.

אני גם חושבת, שכל אדם הוא אינדוידואל.
    תעשי מחקר על עצמך!
    תתחילי לאכול לצורך העניין את התפריט שאמרת, תשקלי אחרי שבוע- יש שינוי? אין שינוי? שינוי גדול מדי? שינוי לא משמעותי?
    האם את רעבה יותר בלילה? בבוקר?
    סדרי את הארוחות לפי מה שמתאים לגוף שלך.
    והכי חשוב, לדעתי, זה לסלוח ולהיות סבלן כלפי עצמך.

מקווה שעזרתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת תודה הרבה אבל...

עדי
    16/09/2011

באמת שקשה לי לשנות את ההרגלים...אני אוכלת בדיוק כמו בתפריט שלי,מאד קשה לי להפחית כי אז אני מרגישה רעבה ואוכלת פי 2 מהתפריט הקודם... ואני רוצה לרדת קילו וחצי עד 2 בחודש..מקווה שככה יילך לי...ולהוסיף בהדרגה פעילות גופנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו