טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי שאלה.. כידוע ארוחת ליל שישי היא ארוחה קצת יותר מלאה וכבדה מארוחת ערב רגילה של אמצע השבוע.. מה שאכלתי היום: פשטידת פסטה (פסטה, יוגורט, ביצים וחמוציות), 2 כפות אורז, כף קוסקוס, כף סלט טונה (מורכב מטונה, ביצה ובצל, ללא מיונז), סלט ירקות ולקינוח תפוח ושזיף. האם הארוחה בריאה מבחינת ערך תזונתי? בנוסף רציתי לדעת כמה קלוריות בערך יש בפרוסה בינונית של הפשטידה שתיארתי? והאם עדיף היה להכין פשטידה במקום מפסטה- פשטידה עם קמח וביצים? תודה רבה!!!! ושבת שלום :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בלי לדעת את הנתונים שלך, אני מעריך שהארוחה יחסית בסדר. הייתי מוותר על האורז או הקוסקוס. אין הבדל משמעותי בין פשטידה עם קמח או עם פסטה, אני מעדיף קמח על פסטה, כי האחרונה כבר עברה עיבוד. אני מעריך את ערך הארוחה 500-600 קק"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים