תוספת שמן לטונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת שמן לטונה
    (:
    20/09/2011

היי
    אני אוכלת פעם בשבוע טונה מקופסא,אני קונה את הטונה במים מעדיפה להוסיף לבד את השמן,בדר"כ אני מוסיפה שמן זית אבל קצת לפעמים רוצים לגוון והטעם הדומיננטי שלו לא תמיד בא לי אז הוספתי הפעם שמן קנולה שמועשר באומגה 3 ורכיב DHA אני יודעת שבכמות שאני מוסיפה 2 כפיות או כף זה לא רלוונטי אבל לשאלתי האם הוספת שמן קנולה במקום שמן זית גם כדאית? ובריאה? כי מדובר על רב בלתי רווי אבל אומנם הוא מזוכך לכן אשמח לדעת פרטים בעיניין ואם שווה להתשמש בו

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספת שמן לטונה

הוספת תגובה

• יש גם מכבישה קרה בחנויות טבע

גיא
    21/09/2011

לא מומלץ להשתמש במזוכך,אא"כ אולי לבישול שגם לא מומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן שנוי במחלוקת.

אהרון רזון
    21/09/2011

התומכים טוענים שאיכותו דומה לשמן זית ( אגב, הוא לא רב, אלא בחלקו הגדול, חד בלתי רווי , כמו שמן זית).
    הפוסלים הקיצוניים משווים אותו לשמן מנוע (טענה מוגזמת, לכל הדעות).
    ישנם הרבה זנים של צמח לפתית, ממנו מופק השמן. המבקרים אומרים שבישראל, לרוב ,השמן מופק מזן נחות של הצמח מסיבות עלות, וסגולותיו הבריאותיות בהתאם.
    כך או אחרת, 2 כפיות בשבוע לא יעניקו לך "חיי נצח", גם לא יהרגו אותך.
    בתור שוחרת (אולי קצת אובססיבית) של תזונה בריאה, המלצתי לך גם בעבר להעדיף שמנים מכבישה קרה. בכל מקרה, תכולת אומגה 3 (גם האיכות) בשמני מאכל כאלה או אחרים, שולית ולא מהווה תחליף לזאת שבדגים מובחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

(:
    21/09/2011

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו