תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט
    לירון
    30/09/2011

אבקש את חוות דעתכם על התפריט שלי:
    בוקר: נס קפה עם מעט חלב 1%. (אני לא אוכלת בבוקר כי אני לא רעבה)

צהריים: מנת חלבון (עוף/חזה עוף/קציצות בקר) מנת פחמימה (בדר"כ אורז מלא או קינואה) וסלט ירקות עשיר.

ביניים: פרי/יוגורט/יוגורט עם חתיכות פרי טרי/תמרים ואגוזים.

ערב: מנת חלבון (ביצה קשה/חביתה עם מעט שמן/טונה במים) מנת פחמימה (שתי פרוסות לחם קל מחיטה מלאה/שלוש-ארבע פריכיות אורז) גבינה או קוטג' וסלט ירקות עשיר.

וזהו...
    האם זהו תפריט בריא שיעזור לי לרדת במשקל? (אני שוקלת 55 ק"ג וגובהי 165 ס"מ, אני יודעת שהמשקל תקין אבל עליתי לאחרונה ואני רוצה לרדת למשקל הנורמלי שלי שהוא 51-52 קילו).

תודה על תשובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט

הוספת תגובה

• תפריט - תגובה

אהרון רזון
    30/09/2011

התפריט עושה רושם טוב, אך את צריכה לאכול ארוחת בוקר נורמלית שהיא הארוחה החשובה ביום.
    אני אפילו לא מציע לך תפריט בוקר, כי מסתבר שאת יודעת מה זה אוכל בריא.
    אני לא מבין למה את רוצה להגיע לגבול תת-משקל. נסיון להרזיה ללא צורך מביא לעיתים קרובות להשמנה עתידית, אבל רצונך כבודך. הדרך הבריאה היחידה (והלא קלה) להגיע למשקל היעד היא פ"ג אירובית לפחות שעה וחצי כל יום. אל תתפתי לצמצם את התפריט כי התוצאה עלולה להיות הפוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לנושא-שעה וחצי אירובי?

(:
    30/09/2011

מה הכוונה שעה וחצי אירובי?
    אפשר דוגמאות
    נשמע לי מוגזם שעה וחצי לפעילות אירובי
    למשל ריצה-שעה וחצי ריצה זה המוווון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לנושא-שעה וחצי אירובי? - תגובה

אהרון רזון
    30/09/2011

אירובי זה לא רק ריצה . דוגמאות נוספות: שחיה (אני שוחה שעתיים שש פעמים בשבוע), הליכה נמרצת (מתאימה לרוב האנשים), רכיבה, מכשירים שונים בחד"כ, משחקי כדור, ריקודים אירוביים, שעורי מדרגה, קיק-בוקסינג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון

שירי
    01/10/2011

שחייה בשבוע :)
    אתה לא מרגיש רעב אחכ?
    שחייה מגבירה רעב יותר מספורט "יבש" אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון? הכול יחסי!

אהרון רזון
    01/10/2011

נכון, לחלק גדול מן האנשים השחיה מגבירה תאבון. עד כמה שזה נשמע פרדוקסלי, דווקא ספורט במינון גבוה, כולל שחיה, מדכא את התאבון, ויש לזה הסברים, אליהם לא נכנס . ידוע שהרבה ספורטאים לשעבר משמינים במידה ניכרת לא רק בגלל הפסקת הפעילות האינטנסיבית, אלא גם בגלל שאוכלים יותר.
    כמוך וכמו יתר הגולשים עם בעיית השמנה, גם אני אוהב לאכול (הרבה), אבל אני שומר על הגזרה, הכושר והבריאות בזכות פעילות גופנית (לא רק שחייה) במינון גבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישר כוח!

שירי
    01/10/2011

בעיני זה תובעני להתמיד ככה יום יום בפעילות גופנית..
    ואם אתה עושה זאת - כבוד! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו