הרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזיה
    אדלה
    03/10/2011

מקווה שאני בפורום הנכון
    יש לי שאלה בנוגע להרזיה, יש לי עודף משקל של כ- 25 קילו אני בת 34 והשמנתי בצורה דרסטית לפני כ- 7 שנים לאחר שהפסקתי לעשן והריונות שרק העצימו את הבעיה, ניסיתי דיאטות בעבר והצלחתי להוריד רק כ- 5 קילו ושם כבר נשברתי ,בשנה וחצי האחרונות אני ניסיתי בערך 3-4 סוגי דיאטות ללא הצלחה שוב הרזיה של עד 5 קילו וחוזר חלילה, הלכתי לדיאטנית דרך הקופה שכל ששאלה אותי זה מה אני אוכלת במהלך היום ואמרה לי תמשיכי ככה (הבעיה שלי זה מתוקים...לא נתנה לי שום פיתרון להתגבר על כך) ולאחר כ- 4 פגישות אמרה לי אני רוצה שתפחיתי בארוחת הערב מ- 8 פתית ל- 4 פתית...הרגשתי שהיא לא ממש עושה את העבודה והפסקתי ללכת...הרצון לרזות תמיד נמצא אצלי אבל הכח קצת בעייתי...אשמח אם תתנו לי איזה פיתרון או רעיון במיוחד על התגברות על מתוקים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה

הוספת תגובה

• הרזיה - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    03/10/2011

היי אדלה

קודם כל אסור לך להתייאש בסוף את תמצאי את המסגרת המתאימה לך .מאוד חשוב בתהליך ירידה במשקל במיוחד אם קשה לך להיוץ במסגרת הכוונה אצל דיאטנית קלינית או קבוצת הרזיה אחת לשבוע לפחות בשלב הראשוני .

אני לא יודעת איזה דיאטות ניסת אבל אני מאמינה באורח חיים נכון ובריא עם כמויות סבירות

בקשר למתוקים בטח שישנם פתרונות
    1. חשוב שהתפריט שלך יכיל פחמימות לאורך כל היום כמובן מהסוג הנכון ובכמות המתאימה כדיי שכמות הסוכר שלך בדם יהיו מאוזנות וכך הרצון למתוק יפחת

2. ניתן להחליט על מנת מתוק יומית המוקצבת לך כמו:חטיף אנרגיה,פרוסת לחם עם ריבה,שוקולד 92 ,חלבה קטנה וכו'

3.חשןוב רצון מאוד חזק ותמיד לפניי פיתוי להיזכר שאת בתהליך ירידה במשקל ולמה את כל כך רוצה בזה

בכל אופן הכי חשוב לקחת יעוץ לתמיכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו