טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מקווה שאני בפורום הנכון יש לי שאלה בנוגע להרזיה, יש לי עודף משקל של כ- 25 קילו אני בת 34 והשמנתי בצורה דרסטית לפני כ- 7 שנים לאחר שהפסקתי לעשן והריונות שרק העצימו את הבעיה, ניסיתי דיאטות בעבר והצלחתי להוריד רק כ- 5 קילו ושם כבר נשברתי ,בשנה וחצי האחרונות אני ניסיתי בערך 3-4 סוגי דיאטות ללא הצלחה שוב הרזיה של עד 5 קילו וחוזר חלילה, הלכתי לדיאטנית דרך הקופה שכל ששאלה אותי זה מה אני אוכלת במהלך היום ואמרה לי תמשיכי ככה (הבעיה שלי זה מתוקים...לא נתנה לי שום פיתרון להתגבר על כך) ולאחר כ- 4 פגישות אמרה לי אני רוצה שתפחיתי בארוחת הערב מ- 8 פתית ל- 4 פתית...הרגשתי שהיא לא ממש עושה את העבודה והפסקתי ללכת...הרצון לרזות תמיד נמצא אצלי אבל הכח קצת בעייתי...אשמח אם תתנו לי איזה פיתרון או רעיון במיוחד על התגברות על מתוקים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל אסור לך להתייאש בסוף את תמצאי את המסגרת המתאימה לך .מאוד חשוב בתהליך ירידה במשקל במיוחד אם קשה לך להיוץ במסגרת הכוונה אצל דיאטנית קלינית או קבוצת הרזיה אחת לשבוע לפחות בשלב הראשוני .
אני לא יודעת איזה דיאטות ניסת אבל אני מאמינה באורח חיים נכון ובריא עם כמויות סבירות
בקשר למתוקים בטח שישנם פתרונות 1. חשוב שהתפריט שלך יכיל פחמימות לאורך כל היום כמובן מהסוג הנכון ובכמות המתאימה כדיי שכמות הסוכר שלך בדם יהיו מאוזנות וכך הרצון למתוק יפחת
2. ניתן להחליט על מנת מתוק יומית המוקצבת לך כמו:חטיף אנרגיה,פרוסת לחם עם ריבה,שוקולד 92 ,חלבה קטנה וכו'
3.חשןוב רצון מאוד חזק ותמיד לפניי פיתוי להיזכר שאת בתהליך ירידה במשקל ולמה את כל כך רוצה בזה
בכל אופן הכי חשוב לקחת יעוץ לתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד