טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בת 34 אמא ל-2 שוקלת 60 קילו וגובה 1.64 אני מאוד רוצה לרדת במשקל לפחות 7 קילו איך לעשות זאת? יש לי בעיה 1 קודם כל שאני מעשנת סיגריות ויחד עם סיגריה שותה משקה מתוק.. ניסיתי לעבור לדייאט היה לא טעים אשמח לקבל עזרה איך לרדת אתמול התחלתי גם הליכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משקלך תקין ולא ממנו יבואו הצרות. טוב להיות שמנמונת (זה לא המצב שלך) לא מעשנת מאשר דוגמנית מעשנת. אם לא תפסיקי או תגבילי דרסטית את המתוק יהיה לך קשה לרזות. אם השתייה שלך מוגבלת לשתיים-שלוש פעמים ביום עם כפית סוכר, זה לא נורא, בהנחה שזה המתוק היחידי שאת אוכלת\שותה. כדי לרזות, עליך לאכול הרבה ירקות, להמנע מאוכל שמן ומטוגן, ממאכלים מעובדים , מדברי מתיקה ומאפה. מומלצות גבינות עד 5%, יוגורט 1.5%, דג טרי איכותי, עוף ללא עור ושומן, בקר טרי רזה, קטניות, לחם, פסטה אורז מלאים בלבד ובמתינות. פעילות גופנית של לפחות שעה ביום (הליכה נמרצת זה בסדר) תתרום באופן מהותי להרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד