עזרה עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה עצה
    נ
    04/10/2011

שלום רב
    אני בת 34 אמא ל-2 שוקלת 60 קילו וגובה 1.64 אני מאוד רוצה לרדת במשקל לפחות 7 קילו איך לעשות זאת? יש לי בעיה 1 קודם כל שאני מעשנת סיגריות ויחד עם סיגריה שותה משקה מתוק.. ניסיתי לעבור לדייאט היה לא טעים אשמח לקבל עזרה איך לרדת אתמול התחלתי גם הליכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה עצה

הוספת תגובה

• לא השומן הבעיה שלך אלא העישון.

אהרון רזון
    04/10/2011

משקלך תקין ולא ממנו יבואו הצרות. טוב להיות שמנמונת (זה לא המצב שלך) לא מעשנת מאשר דוגמנית מעשנת.
    אם לא תפסיקי או תגבילי דרסטית את המתוק יהיה לך קשה לרזות. אם השתייה שלך מוגבלת לשתיים-שלוש פעמים ביום עם כפית סוכר, זה לא נורא, בהנחה שזה המתוק היחידי שאת אוכלת\שותה.
    כדי לרזות, עליך לאכול הרבה ירקות, להמנע מאוכל שמן ומטוגן, ממאכלים מעובדים , מדברי מתיקה ומאפה. מומלצות גבינות עד 5%, יוגורט 1.5%, דג טרי איכותי, עוף ללא עור ושומן, בקר טרי רזה, קטניות, לחם, פסטה אורז מלאים בלבד ובמתינות.
    פעילות גופנית של לפחות שעה ביום (הליכה נמרצת זה בסדר) תתרום באופן מהותי להרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו