טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלוש פעמים בשבוע אני עושה הליכת בוקר משולבת בריצה - סך הכל כשעה, אחת לשבוע-שבועיים אני מעלה טיפה את כמות הריצה (חוץ מזה אני עושה עוד פעמיים בשבוע פילאטיס ופעם נוספת בערב הליכה בשילוב ריצה). אני חייבת לעשות את זה מוקדם בבוקר, סביב שש, כיוון שאני צריכה לחזור להספיק להכין את הילדים לגן/בית הספר (מכל מיני שיקולים טכניים ואחרים, לא מעניינים, יוצא שאת פעילות הבוקר אני עושה בימים שבעלי מתחיל לעבוד מאוד מוקדם ולא יכול לגבות אותי).
אני שותה כוס מים לפני הפעילות, ויוצאת.
האם זה תקין שאני עורכת את הפעילות על הבוקר, ללא אכילה לפני? גופנית אני לא מרגישה בחוסר, ואני לא מסוגלת לאכול ישר איך שאני קמה.
דרך אגב, אני אוכלת פרוסת לחם שיפון קל או חיטה מלאה של תושיה (קצת פחות קל מהקל הרגיל, אבל הרבה יותר טעים, 45 קלוריות לפרוסה קטנה) עם גבינה וירק (מלפפון/עגבנייה/פלפל) + כוס קפה ללא ממתיקים כשאני חוזרת.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האימונים שלך מצויינים. "לפי הספר", מומלץ לאכול כשעתיים לפני הפעילות ארוחה בינונית מבוססת בעיקר על פחמימות, ו20 דקות לפני האימון, פרי. מאחר ואת מתאמנת מוקדם בבוקר כאשר מאגרי האנרגיה מלאים, אפשר לא לאכול, בתנאי שאת אוכלת תוך זמן קצר אחרי האימון. לפני ארוחת הבוקר (מידי פעם הוסיפי ביצה קשה ), כמה דקות מסיום הפעילות, אכלי משהו עם אינדקס גליקמי גבוה כמו 2-4 תמרים. גם אני מתאמן בבוקר במשך שעתיים, החל משעה 5 , בלי לאכול לפני האימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד