טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום וברכה! אני בחורה בריאה בת 24. הגובה 1.57 ומשקל נוכחי 57.5 עד לפני כשנתיים משקלי נע בין 45-47. ומאז החלה עלייה דרמתית עד למשקל של 60.5 אפילו. החלתי לאכול מסודר ובלי מזון עם שומן הורדתי אף בכמותת הסוכר שאני שמה בקפה. בנוסף, שילבתי הליכות בנות שעה וחצי 3 פעמים בשבוע. תוך 9 חודשים לערך הצלחתי להגיע למשקל הנוכחי שלי. שזה לא הרבה כלל לעבודה הקשה שעשיתי. ניסיתי את כדורי "הודייה" להרזייה. אנשים סביבי שנטלו אותם תקופה של חודש ירדו 5 קילו אצלי זה לא עבד !ניסיתי עוד דבר אז נרשמתי לחוגי אירובי וכבר 3 שבועות שאני הולכת 3 פעמים בשבוע לעשות אירובי, ספינינג שיעורי עיצוב וקיקבוקס. ועדיין שומרת על תזונה נכונה בכל רמח אבריי! העניין הוא כזה, שלא רק שלא הורדתי במשקל אלא שגם עליתי כמעט קילו! והמוזר ביותר הוא, שהקף הבטן שלי ירד ב-4 ס"מ, וכולם מחמיאים לי על הרזייה...יייתכן? עניין המשקל נורא מפריע לי וקשה לי לראות מספרים שעולים המטרה שלי חד משמעית להוריד לפחות 6 קילו , ולראות את זה כהוכחה במודד משקל,ומאוד קשה לי עם זה שהמספרים לא במגמת ירידה. אני מאוד מנסה ולא מקבלת הרבה תמורת העבודה הסופר קשה שאני עושה! נפשית ופיזית! מה אני יכולה לעשות כדי לראות תוצאות על אמת? ואיך יתכן שיש שינויי חיצוני והמשקל מראה אחרת? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את עוברת תהליך מאוד נכון. למעשה את מורידה שומן ומעלה בנוזל ואולי שריר. לכן את לא רואה שינוי במשקל וכן בהיקפים. הצעתי, תפסיקי להשקל ותמדדי היקפים ואחוזי שומן. דאגי גם לאכול מספיק בהתאם לפעילות המוגברת שאת מבצעת.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים