לא אוכלת מתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוכלת מתוק
    סאלי
    09/10/2011

ברצוני לשאול אם אני לא אוכלת בכלל מתוק,ואוכלת יותר לחם האם זה בסדר קצת יותר פרוסות לחם קל מהרגיל אני עדיין ישמין באותה המידה(יודעת אני שיש סוכרים גם בלחם)
    תודה על תשובתך
    סאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוכלת מתוק

הוספת תגובה

• לא אוכלת מתוק - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    09/10/2011

הסיבה להשמנה היא מאזן קלורי כלומר כמה קלוריות הכנסת סה"כ מכל המרכיבים וכמה קלוריות הוצאת . אם את בגירעון את תעלי במשקל.כמובן שיש חשיבות שהתפריט יהייה מאוזן בין הפחמימות,חלבונים ושומנים .
    כדיי לדעת האם את יכולה להוסיף פרוסות לחם צריך לראות מה את אוכלת סה"כ בכל התפריט ובפרט פחמימות ולכן חשוב שתקחי יעוץ של דיאטנית לגבי התפריט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוכלת מתוק - וזה מצויין!

אהרון רזון
    09/10/2011

הגוף לא זקוק למתוק (פחמימות פשוטות, מה שנקרא סוכר), אלא ל2-3 פירות ביום, לא בשביל הסוכר שבהם אלא בזכות הוויטמינים, המינרלים והסיבים. בטח שלחם, רצוי מקמח מלא, עדיף על עוגות וחטיפים, ואם אוכלים במידה, בהתחשב בשאר התפריט, לא משמינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה מאוזנת

סאלי
    12/10/2011

שיחקת אותה עם המשפט אם אין אני לי מי לי ואני אמשיך אויה לי חחח חג שמח
    סאלי
    בקשר לשמירת משקל מאוזנת שמתי לב שאני אוכלת פחממות כמו לחם פסטה אורז וגם חלבונים ביצה עוף וכאלה אני יותר שבעה ,מאשר שאוכלים מתוק ואז האינסולין עולה בגוף כמו מקפצה האם אני צודקת לגבי שמירת המשקל
    סאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה מאוזנת - תגובה

אהרון רזון
    12/10/2011

את עושה את הדבר הנכון, ואם המוצרים הפחמימתיים (לחם, פסטה, אורז) מלאים, את גם מקבלת יותר ערכים תזונתיים.
    חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו