אחרי ירידה של 20 קילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ירידה של 20 קילו
    נופר
    09/10/2011

אני אחרי ירידה מאד מאד איטית והדרגתית של 20 קילו (בשנה וחצי)
    ואני רוצה לשנות את התפריט שלי לאורגני
    רציתי לשאול אם צריכת מוצרים אורגנים כמו ירקות טבעוף או פסטות מלאות אורגניות יכולות לגרום לשינוי בדיאטה שהגוף שלי התרגל אליו?
    באופן כללי האם הערך התזונתי של אוכל אורגני גבוהה או זהה לאוכל רגיל?
    או שההבדל או רק בויטמינים- בקיצור אני לא יודעת מספיק ולכן אני שואלת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ירידה של 20 קילו

הוספת תגובה

• אחרי ירידה של 20 קילו - תגובה

אהרון רזון
    09/10/2011

קודם כל, כל הכבוד שאת מתמידה במשך שנה וחצי, הקצב לא חשוב.
    אין בעיה ואין שום נזק מעבר לזה שלארנק ממעבר לאוכל אורגני. הבעיה שבישראל הפיקוח על ההחקלאות האורגנית ועל שווק מוצריה הוא רופף ביותר ולכן אי אפשר להיות תמיד בטוח שבאמת אוכלים אורגני.
    אף מחקר רציני ואוביקטיבי לא הוכיח שמי שאוכל רק אורגני חי יותר שנים או שהוא חסין יותר למחלות וכושרו הגופני משופר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת?

נופר
    10/10/2011

אני הבנתי שהמוצרים נמצאים תחת פיקוח גבוהה
    אולי הפיקוח הוא עצמי ולכן אתה אומר את זה?
    כי התקשרתי לטבעוף היום והם אמרו שהמוצרים נמצאים תחת פיקוח וטרינרי חמור
    אתה חושב שאם זה לא פיקוח ממשלתי זה לא תופס?

אולי אין מחקרים אבל באופן רעיוני ההגיון אומר לי שככל שהאוכל מתועש פחות כך הוא גם בהכרח טוב יותר, אתה לא חושב?
    ובימינו- מי רוצה להעלות את תוכלת החיים? מספיק 90+...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת? - תלוי את מי שואלים.

אהרון רזון
    11/10/2011

1. רק פיקוח עצמי זה כמו לתת לחתול לשמור על השמנת. יש גם פיקוח של משרד החקלאות, אך כאמור הוא לא מספיק.
    2. תפקידו של הפיקוח הווטרינרי (יכול להיות שהוא באמת חמור), הוא לוודא שהשחיטה מבוצעת בהתאם לכללי ההגיינה והבשר ראוי לאכילה. הווטרינר אינו בודק אם יש כיסוי להגדרת המוצר כאורגני. יחד עם זאת, לגבי עוף, יחסית קל להבדיל אם הוא אורגני, לפי הטעם, לכן הגדרתו שכזה יותר אמינה.
    3. מזון מתועש\טבעי ומזון לא אורגני\אורגני הם שני דברים שונים. לגבי הנזקים של המזון
    המתועש ישנם לא מעט מחקרים, ואני אישית דוגל בהמנעות או צימצום דרסטי בצריכתו.
    4. את השאלה על הרצון באריכות ימים מעל 90+ צריך להפנות לבני 90, לפחות לבריאים (יחסית) שבינהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו