לא מצליחה לחזור לתלם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לחזור לתלם
    לי
    16/10/2011

אני בת 37, גובהי 1.70, שוקלת 73 ק"ג.לפני מספר חודשים התחלתי דיאטה במסגרת קבוצה ובה ירדתי 9 קילו. בהתחלה הכל הלך יפה, התמדתי באותו תפריט פחות או יותר והקילוגרמים נשרו.
    ואז חלה עצירה. העצירה גרמה לי להוסיף פעילות גופנית. התחלתי ללכת כל יום שעה.
    מצד שני הספורט גם גרם לי להיות רעבה יותר לפחמימות ומתוקים.
    התחלתי לזייף עם התפריט והגעתי כבר לכמה מצבים של שבירה.
    אני כבר חודשיים בלופ של בולמוס - חזרה לתפריט ולכן לא יורדת כבר.
    אני חייבת לרדת עוד 10 קילו ולא יודעת איך לחזור לתלם.
    למשל עם ההליכה - אני ממש מחכה לזה, לא מוותרת, כל יום שעה-פשוט התמכרתי.
    אבל בעניין התזונה זה הרבה יותר קשה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לחזור לתלם

הוספת תגובה

• נסי "וויגאן" -טבעוני ..הפתרון הטוב

ששון ישר משה
    16/10/2011

ביותרררררררר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה לחזור לתלם - תגובה

אהרון רזון
    16/10/2011

זאת בעיה של כל 96-97% האנשים שאחרי דיאטה זו או אחרת משמינים בחזרה, הרוב עם ריבית. אף דיאטה עוד לא הוכיחה את עצמה לאורך ימים. אכן, הורדת יפה במסגרת הקבוצה, אך נראה שלא הפנמת את השינוי הקבוע של הרגלי האכילה, או שהתזונה במסגרתה לא מתאימה לך.
    לצערי אין לי ולאף אחד פתרונות קסם לבלימת הבולמוסים. נחוצה הרבה משמעת עצמית, נחישות וכוח רצון. יעוץ משולב נפשי-תזונתי עשוי לעזור לחזרתך לתלם.
    אל תעשי את הטעות להרעיב את עצמך, כי המצב רק יחמיר. בשלב הראשון, מטרתך צריכה להיות שמירה על הקיים על ידי חזרה לתפריט מאוזן ומשביע, שיבלום את התקפי הזלילה.
    אם יש לך אפשרות להעצים את הפעילות הגופנית ולגוונה, ייתכן שההרזיה תתחדש. מומלץ מאוד להוסיף גם פעילות אנאירובית לשימור מסת השרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו