היי שלום למוניקה ולמומחים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שלום למוניקה ולמומחים...
    אודל
    24/01/2008

קודם כל תודה על התשובה והיחס,אני מעריכה זאת.
    אז לשאלתך..אני יהיה בת 21 ביום שישי הבא{2-2}.....
    אולי את צודקת בקשר לעשר קילו,אבל הייתי רוצה להוריד לפחות 8 אני מודעת לזה שאני לא שמנה אבל עדיין הייתי רוצה קצת להרזות בדרך נכונה...יש לי כמה שאלות...
    1.למה התכוונת כשאמרת שארוחת הלילה לא הכרחית?...{הפרי או ה2 פרוסות עם סלט וממרח}....
    2.במשך השבוע השעות של הארוחות שלי בערך באותו זמן אבל בסופ"ש אני לא עובדת ככה שאני קמה מאוחר וכל הארוחות מתאחרות...האם זה משנה?זה חשוב?...
    3.בקשר לדיאטה הזאת זה לא שבעבר אכלתי פיצות וג'אנק פוד עדיין הייתי שומרת אבל לא הייתי אוכלת מסודר כאילו נגיד ארוחת בוקר הייתה רק כוס קפה עד הצהריים ואז זה איזה דג בריא או בשר בריא עם סלט ובערב עוד פעם הייתי שותה קפה עם איזה פרוסה...אז רציתי לדעת אם ה"תפריט" הקודם לא ישפיע על הירידה עכשיו{שאני אוכלת בריא ומאוזן}
    4.עוד שאלה קטנה מה את חושבת על השניצלונים של עוף טוב בשקית?..שכאילו הם מוכנים רק צריך לאפות אותם בתנור כ10 דק'{יש שם אפשרות גם לטגן} זה דיאטטי?זה יכול להיות בארוחת הצהריים כמנת בשר?....אשמח לתשובה כי אני חייבת גיוון אם יש לך משהו אחר להציע אשמח לשמוע...
    תודה רבה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

מוניקה קרן
    24/01/2008

שלום אודליה,

בארוחת הלילה הכוונה לפרי והמעדן שאחרי ארוחת הערב.

זה לא נורא אם מאחרים את הארוחות. העיקר לפזר אותן על פני היום כפי שהן. ולא מומלץ לאכול בסמוך מדי לשינה. (כדאי שארוחת הערב תהיה כשלוש שעות לפני השינה, ארוחת הלילה יכולהל היות שעה לפני).

בוודאי שהתפריט הקודם ישפיע על הירידה עכשיו. זה העניין. כנראה שגם קודם לא היית אכלנית מאוד גדולה, לכן חשוב לאכול בצורה מסודרת, לחלק את האוכל על פני היום.

אני לא מתלהבת במיוחד משניצלוני עוף, בסה"כ הם עברו סוג של טיגון. עדיף חזה עוף צלוי או עוף בגריל. כן אפשר מדי פעם אחת ל-10 ימם, שבועיים.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו