טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם... יש לי שתי תינוקות אחד בן שנה ןשלושה ואחד בן חודש.... אני רוצה להוריד הרבה במישקל, נרשמתי לחדר כושר עם בריכה, ואני עושה דיאטת גלוטן וללא סוכרים. השאלה העיקרית היא איך אני יכולה לשלב את הכל ביחד, הטיפול בילדים בקטן זה גם להתעורר בלילה... לשלב דיאטה, ולהתאמן???? איך???????????? בברכה רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה באמת קשה לשלב סדר יום עמוס עם דיאטה ואורך חיים בריאע אך אפשרי.
את צריכה להיות מאוד מתוכננת במהלך היום ,לדאוג שיהייה לך את המצרכים הדרושים בבית ולנסות לא להתפתות לנשנושים במהלך היום.
אני לא בטוחה שהדיאטה שאת עושה כל כך מתאימה לך מכיוון שהיא ללא פחמימות שהן בעצם ספק האנרגיה העיקרי ! חשוב במיוחד למשהי כמוך שערה הרבה שעות ומאוד פעילה עם הילדים
תשקלי לעשות דיאטה יותר מאוזנת ביעוץ עם דיאטנית
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי רונה, אני נתקלת באותה בעיה בדיוק! תמיד היה לי גוף חטוב ושמרתי על כושר ומאז הילדים (המקסימים שלי!) אין לי כוח להשקיע בפעילות גופנית (מעבר להליכות חוזרות ונשנות ללול ולחדר השינה). אני גם עובדת בתחום המחשבים כך שלצערי אני נאלצת לשבת רוב שעות היום, למחייתי. בכל מקרה עם הרבה כח רצון להפטר מהמיותר, אני לא מפתה לנישנושים ומשתדלת להתמלא מירקות, אני יודעת שמפאת קוצר זמן נראה שחטיפים זה הפיתרון הקל, אבל מתברר שלחתוך גמבה גם לא לוקח הרבה זמן. ואני משתדלת ללכת לכל מקום שאני צריכה להגיע, אם הוא בטווח סביר של ק"מ.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים