אחרי ירידה במשקל , נקודות בעייתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ירידה במשקל , נקודות בעייתיות
    רן
    24/10/2011

טוב חברים בדיוק היום היה לי טור אצל הדיאטנית והיא אמרה שסיימתי את הטיפול אצלה וכרגע המשקל שלי נומאלי לחלוטין , לפני 5-6 חודשים הייתי 80 קילו היום 60בדיוק , גובה 161,
    אז הערתי לה על שומנים שעדיין מפריעים לי כמו חזה ובטן , אז היא אמרה שזה הורמונים ואי אפשר לשרוף אתזה לא לפני גיל 18 19 [ואסור לה להמשיך לטפל בי לפי הקריטריונים]
    כרגע , אני די רזה במבנה גוף , אך החזה מסרב לרדת , כמה ספורט שאני לא עושה ,[אני רץ שעה ביום, 10 ק"מ]
    זה די מפריע לי חברתית ורק לחשוב שאני יצטרך להשאר ככה עד גיל 18 19 זה מדכא , מה אני עושה חברים ? אני חייב את העזרה שלכם , באמת בלתי אפשרי להוריד אתזה לפני גיל 18? ,תעזרו לי כי אני עדיין בהלם , אשמח לעצות ולקצת מידע .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי ירידה במשקל , נקודות בעייתיות - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    24/10/2011

היי רן

אולי תנסה לבצע פעילות אנארובית כלומר פעילות כח לאזורים שמפריעים לך כמובן ביעוץ של מדריך כושר מקצועי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות כח לאזורים שמפריעים

אהרון רזון
    25/10/2011

לא תוריד שומן משם (זאת הבעיה של הבחור), אלא אמורה להשפיע על השרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו