טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, כפי שהכותרת מדברת בעד עצמה, אני בן 17 וחצי. גובהי הוא 1.75 מ' ואני שוקל 69 ק"ג. יש בעיה שמאוד מפריעה לי. כל הזמן אני רעב. אני אוכל ארוחות ערב טובות הכוללות ירקות ומדי פעם סלט, פחמימות, חביתה מדי פעם ולפעמים גם טונה, אבוקד, וכד'. בצהריים אני אוכל עוף או בשר ופחמימות (אורז, פתיתים או קוסקוס) ומדי פעם ספגטי בולונז. בבוקר אני אוכל רק קורנפלקס עם חלב ולפעמים איזה עוגייה או שתיים כי אני קם מאוחר.אני לא אוכל שוקולדים, ממתקים, חטיפים ושטויות כאלה כי זה פשוט מגעיל אותי ולא טעים לי (זה מיותר לאכילה כי זה גם ככה לא משביע אז לשם מה להכניס את זה לפה..?). יש לי ממש קצת בטן שאני רוצה לשטח אותה. אני לא עושה ספורט כי אין לי זמן בגלל הלימודים. בין הארוחות קורה לי כמעט כל הזמן שאני פשוט רעב כשעה אחרי האוכל. זה מאוד מציק לי. אני נוהג לאכול מסודר ובבית הספר אני אוכל כריך עם טונה וזה משתנה לגבינות, קוטג', אבוקדו בעונה וכו'. אני לא נוהג לאגול כל כך פירות כי זה לא כל משביע אותי. אני כמעט ולא אוכל בין הארוחות. בין ארוחת הערב לארוחת הבוקר למחרת אני רעב וכשמגיע הבוקר הרעב פשוט מחרפן אותי. אני אומר להוריי פעמים רבות ביום שאני רעב וזה משגע אותם... יש לציין שיום שישי הוא היום היחידי שאני אוכל בו בשר בערב (ערב שבת.. אתם יודעים...) מקווה שתוכלו לסייע לי בזה, אני. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים