כל הזמן רעב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הזמן רעב...
    בן 17 וחצי
    27/10/2011

אני רשום שוב את ההודעה כי לא עניתם לי...
    שלום,
    כפי שהכותרת מדברת בעד עצמה, אני בן 17 וחצי. גובהי הוא 1.75 מ' ואני שוקל 69 ק"ג (68.8 ליתר דיוק).
    יש בעיה שמאוד מפריעה לי. כל הזמן אני רעב. אני אוכל ארוחות ערב טובות הכוללות ירקות ומדי פעם סלט, פחמימות, חביתה מדי פעם ולפעמים גם טונה, אבוקד, וכד'. בצהריים אני אוכל עוף או בשר ופחמימות (אורז, פתיתים או קוסקוס) ומדי פעם ספגטי בולונז. בבוקר אני אוכל רק קורנפלקס עם חלב ולפעמים איזה עוגייה או שתיים כי אני קם מאוחר.אני לא אוכל שוקולדים, ממתקים, חטיפים ושטויות כאלה כי זה פשוט מגעיל אותי ולא טעים לי (זה מיותר לאכילה כי זה גם ככה לא משביע אז לשם מה להכניס את זה לפה..?). יש לי ממש קצת בטן שאני רוצה לשטח אותה. אני לא עושה ספורט כי אין לי זמן בגלל הלימודים. בין הארוחות קורה לי כמעט כל הזמן שאני פשוט רעב כשעה אחרי האוכל. זה מאוד מציק לי. אני נוהג לאכול מסודר ובבית הספר אני אוכל כריך עם טונה וזה משתנה לגבינות, קוטג', אבוקדו בעונה וכו'. אני לא נוהג לאגול כל כך פירות כי זה לא כל משביע אותי. אני כמעט ולא אוכל בין הארוחות. בין ארוחת הערב לארוחת הבוקר למחרת אני רעב וכשמגיע הבוקר הרעב פשוט מחרפן אותי. אני אומר להוריי פעמים רבות ביום שאני רעב וזה משגע אותם...
    יש לציין שיום שישי הוא היום היחידי שאני אוכל בו בשר בערב (ערב שבת.. אתם יודעים...)
    מקווה שתוכלו לסייע לי בזה, אני. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הזמן רעב...

הוספת תגובה

• כל הזמן רעב... - תגובה

אהרון רזון
    27/10/2011

אתה צריך לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות כלחק מתפריט מאוזן המותאם לך באופן אישי. מומלץ לפנות לדיאטן(\נית). ייתכן שתפריט מתאים, בנוי באופן מקצועי יפתור את בעיית האכילה העודפת. אם תרצה גם לרזות, תצטרך למצוא את הזמן ואת החשק לפעילות גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו