טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אכלתי בלנדוור סלט שנקרא סלט עוף.. ביקשתי בלי רוטב.. כי אני יודעת שבדרך כלל הרטבים הם הלו שגורעים מהערך התזונתי של המנה..חשבתי שאקבל סלט בריא ומשביע.. מה שיצא זה. סלט שרובו עלים ירוקים וחסות.. קצת גזר קצוץ, כמה עגבניות שרי, ומעל- מגיע החתיכות עוף.. היה להן טעם של שווארמה, והן נראו כמו שווארמה בהירה.. הסבירו לי שזה הוקפץ יחד עם פטריות.. וזה בטח מהתיבול.. ובנוסף הגיע עם קצת בצל מטוגן וכמה חתיכות אבוקדו.. אכלתי את כל החתיכות עוף והפטריות.. עגבניות, כמה חתיכות קטנות של אבוקדו וקצת מהחסה ודיי התמלאתי.. רציתי לדעת כמה קלוריות בערך אכלתי? תודה! וכמובן שזה לא הגיע עם רוטב.. כי ביקשתי ללא.. חוץ מהרוטב שהקפיצו לי את החתיכות עוף והפטריות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נראה לי די בריא בגלל שחזה עוף הוא אינו בשר שמן וירקות עשירים בויטמינים ומינרלים .אבל תקחי בחשבון שתמיד אוכל בחוץ יהייה שמון יותר ומוקפץ ,מטוגן או מבושל עם שמן מהסוג הלא בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד