דיאטה אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה אחרי לידה
    ליאל
    21/11/2011

שלום לכם :-)
    אני בת 21 בגובה של 1.61, ילדתי את בני הראשון בניתוח קיסרי לפני כחודשיים.
    לפני ההריון שקלתי 50, עליתי כ 30 קילו ואחרי הלידה נכון לעכשיו שוקלת 68.
    מאוד מאוד רוצה לחזור ל 50 שלפני ההריון..זה אפשרי?
    נכון לעכשיו התזונה שלי היא מאוד לא מסודרת אני בקושי אוכלת ביומיום וכשאני אוכלת זה רק ארוחה אחת בשרית ומדי פעם בין הארוחות איזה מוצר גבינה 5% או ביצה..
    אני יודעת שזה לא בריא ולא מרזה ואני באמת רוצה לשנות את זה.
    חשוב לי לציין שלפני ההריון הייתי עושה כל מיני דיאטות שונות ומשונות לצערי על דעת עצמי שלא הובילו לא לעלייה ולא לירידה.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה אחרי לידה

הוספת תגובה

• דיאטה אחרי לידה - תגובה

אהרון רזון
    22/11/2011

הורדת המשקל מתבצעת בקצב תקין ואין מקום להכנס ללחץ. בטח שתמשיכי לרזות, ואף תחזרי למשקל קודם, אם כי זה לא מובטח אצל כולן. הנאמר מותנה בהסדרת התזונה שלך (כמובן לא הרעבה) תוך הקפדה על איזון וגוון והתחשבות בצרכים המיוחדים במקרה ואת מניקה. ממה שאת מתארת, את לא יודעת לאכול נכון, וזה גם ללא קשר ללידה ולרצון לרזות. הדבר הכי טוב הוא לפנות לדיאטנית שתעשה סדר בבלגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ליאל
    23/11/2011

אני אפנה לדיאטנית. אני מודה לך מאוד על ההתייחסות :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו