טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 19 עוד מעט ולפני כחצי שנה כתוצאה ממשבר ירדתי 10 קילו בחודש במשך החצי שנה הזו אני עליתי משהו כמו 6 קילו ועכשיו התחלתי לעשות דיאטה כבר בערך שבוע ומצליח לי לא רע אפשר לומר. הגובה שלי הוא 1.62 והמשקל שלי הוא70 הבעיה שלי שיש לי חזה גדול ואני מפחדת שהוא יהיה נופל אחרי הירידה מה אפשר לעשות האם תרגילי חזה יעזרו ברמה נראת לעין או שהם יועילו במידה?
אבקש תמיכה תודה ויום נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא יפול בהכרח. אין תרגילים ממש יעילים. במקרה הצורך, הפתרון הכירורגי הוא אופציה, אבל את לא צריכה למהר לפני התייצבות המשקל לתקופה של שנתיים. לגבי ההרזיה, את צריכה דיאטה מאוזנת של 1200-1400 קלוריות ופעילות אירובית אפקטיבית של שעה ביום. במקביל פעילות בונה שרירים פעמיים-שלוש בשבוע לשימור מסת השרירים. במידה מסויימת תעזורו גם לבעית החזה. את צריכה הדרכה של מדריך חדר כושר מוסמך. אם אין לך שום ידע בתזונה נכונה ודיאטה, מומלץ לפנות לרופא דיאטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההרזיה הינה אחידה ופרופורציונלית ולכן גם החזה יפגע כמו כול הגוף. לנסות למזער נזקים יש לעשות את כל התהליך באופן ממש איטי בקצב ירידה של 400 גר' בשבוע לכול היותר ו/או להחליט מה יותר חשוב חזה יפה ומלא או משקל קטן. בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד