שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מאיה
    31/01/2008

שלום אני בת 23.5 ושוקלת 62 וגובהי הוא 1.60 עשיתי דיאטה ועדיין ממשיכה ה והצלחתי להוריד קרוב לעשר קילו ואני מאוד מרוצה מהתוצאות אך יש לי בעיה אני מפחדת לעלות במשקל ורוצה לדעת איך לשמור על המשקל הנוכחי אחרי שעמלתי רבות ויש לי כמה שאלות: האם אכילת 4 פרוסות לחם קל/חיטה מלאה זה יותר מדי? והם התפריט שאני אוכלת זה בסדר
    בבוקר: 2 פרוסות לחם קל עם כוס נס ודבש לאחר שלוש שעות ברנפלקס עם חלב
    צהריים
    עוף/שניצל/קציצה עם אורז וסלט
    ובערב מעדן/פרוסת לחם עם תה או סלט עם טונה אני נורא פוחדת לעלות במשקל כי גם הפסקתי בשל מזג האוויר את ההליכה בחוץ שלוש פעמים בשבוע האם משקלי תקין והאם התפריט טוב ובמה אני יכולה לפנק את הגוף במשהוא מתוק בפעם בשבוע אודה לכם מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מאיה

אהרון
    31/01/2008

שלום אני בת 23.5 ושוקלת 62 וגובהי הוא 1.60 עשיתי דיאטה ועדיין ממשיכה ה והצלחתי להוריד קרוב לעשר קילו ואני מאוד מרוצה מהתוצאות אך יש לי בעיה אני מפחדת לעלות במשקל ורוצה לדעת איך לשמור על המשקל הנוכחי אחרי שעמלתי רבות ויש לי כמה שאלות: האם אכילת 4 פרוסות לחם קל/חיטה מלאה זה יותר מדי? והם התפריט שאני אוכלת זה בסדר
    בבוקר: 2 פרוסות לחם קל עם כוס נס ודבש לאחר שלוש שעות ברנפלקס עם חלב
    צהריים
    עוף/שניצל/קציצה עם אורז וסלט
    ובערב מעדן/פרוסת לחם עם תה או סלט עם טונה אני נורא פוחדת לעלות במשקל כי גם הפסקתי בשל מזג האוויר את ההליכה בחוץ שלוש פעמים בשבוע האם משקלי תקין והאם התפריט טוב ובמה אני יכולה לפנק את הגוף במשהוא מתוק בפעם בשבוע אודה לכם מאוד

את בגבול העליון של משקל תקין. רצוי להוריד עוד 5-10 ק"ג, אבל ילך יותר לאט.
    4 פרוסות לחם קל זה בסדר.
    את צריכה לאכול 3 ארוחות עיקריות ועד 2-3 ביניים.

בוקר: לא יותר מחצי כפית דבש, מדי פעם החליפי עם סוכרזית

צהריים: וותרי על השניצל. העןף ללא עור ושומן צלוי או מבושל בלבד. סלט גדול ללא רוטב עשיר.
    האורז מלא.

ערב: תמיד סלט. אפשר להוסיף גבינה עד 5%, לפעמים לההליף את הטונה בביצה קשה.
    במקום מעדן - לבן 1.5%

ארוחות ביניים: פרי

מזג האויר אינו תרוץ להפסקת פ"ג. לא יורד גשם חזק כל הזמן, חוץ מזה אפשר לרוץ במקום בבית.
    ההליכה בחוץ צריכה להיות נמרצת במשך שעה.

את מפנקת את הגוף במשהו מתוק כל בוקר (דבש). אפשר פעם בשבוע עוגה איכותית לא גדולה או 40 גרם שוקולד כמנה אחרונה של ארוחה עיקרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מאיה

ד''ר רוני חרמון
    01/02/2008

השינוי של הפסקת ההליכה ישנה את כל מערך הקלוריות היומי שלך ולכן הוא זקוק להתאמה בכול שינוי קיים. פינוק לגוף לא רצויפינוק של משהוא מתוק שאין בו כל צורך פינוקים מסוגים אחרים מבורכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו