טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 23.5 ושוקלת 62 וגובהי הוא 1.60 עשיתי דיאטה ועדיין ממשיכה ה והצלחתי להוריד קרוב לעשר קילו ואני מאוד מרוצה מהתוצאות אך יש לי בעיה אני מפחדת לעלות במשקל ורוצה לדעת איך לשמור על המשקל הנוכחי אחרי שעמלתי רבות ויש לי כמה שאלות: האם אכילת 4 פרוסות לחם קל/חיטה מלאה זה יותר מדי? והם התפריט שאני אוכלת זה בסדר בבוקר: 2 פרוסות לחם קל עם כוס נס ודבש לאחר שלוש שעות ברנפלקס עם חלב צהריים עוף/שניצל/קציצה עם אורז וסלט ובערב מעדן/פרוסת לחם עם תה או סלט עם טונה אני נורא פוחדת לעלות במשקל כי גם הפסקתי בשל מזג האוויר את ההליכה בחוץ שלוש פעמים בשבוע האם משקלי תקין והאם התפריט טוב ובמה אני יכולה לפנק את הגוף במשהוא מתוק בפעם בשבוע אודה לכם מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אני בת 23.5 ושוקלת 62 וגובהי הוא 1.60 עשיתי דיאטה ועדיין ממשיכה ה והצלחתי להוריד קרוב לעשר קילו ואני מאוד מרוצה מהתוצאות אך יש לי בעיה אני מפחדת לעלות במשקל ורוצה לדעת איך לשמור על המשקל הנוכחי אחרי שעמלתי רבות ויש לי כמה שאלות: האם אכילת 4 פרוסות לחם קל/חיטה מלאה זה יותר מדי? והם התפריט שאני אוכלת זה בסדר בבוקר: 2 פרוסות לחם קל עם כוס נס ודבש לאחר שלוש שעות ברנפלקס עם חלב צהריים עוף/שניצל/קציצה עם אורז וסלט ובערב מעדן/פרוסת לחם עם תה או סלט עם טונה אני נורא פוחדת לעלות במשקל כי גם הפסקתי בשל מזג האוויר את ההליכה בחוץ שלוש פעמים בשבוע האם משקלי תקין והאם התפריט טוב ובמה אני יכולה לפנק את הגוף במשהוא מתוק בפעם בשבוע אודה לכם מאוד
את בגבול העליון של משקל תקין. רצוי להוריד עוד 5-10 ק"ג, אבל ילך יותר לאט. 4 פרוסות לחם קל זה בסדר. את צריכה לאכול 3 ארוחות עיקריות ועד 2-3 ביניים.
בוקר: לא יותר מחצי כפית דבש, מדי פעם החליפי עם סוכרזית
צהריים: וותרי על השניצל. העןף ללא עור ושומן צלוי או מבושל בלבד. סלט גדול ללא רוטב עשיר. האורז מלא.
ערב: תמיד סלט. אפשר להוסיף גבינה עד 5%, לפעמים לההליף את הטונה בביצה קשה. במקום מעדן - לבן 1.5%
ארוחות ביניים: פרי
מזג האויר אינו תרוץ להפסקת פ"ג. לא יורד גשם חזק כל הזמן, חוץ מזה אפשר לרוץ במקום בבית. ההליכה בחוץ צריכה להיות נמרצת במשך שעה.
את מפנקת את הגוף במשהו מתוק כל בוקר (דבש). אפשר פעם בשבוע עוגה איכותית לא גדולה או 40 גרם שוקולד כמנה אחרונה של ארוחה עיקרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השינוי של הפסקת ההליכה ישנה את כל מערך הקלוריות היומי שלך ולכן הוא זקוק להתאמה בכול שינוי קיים. פינוק לגוף לא רצויפינוק של משהוא מתוק שאין בו כל צורך פינוקים מסוגים אחרים מבורכים.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד