טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 29, בריאה בדרך כלל, לפני הריונות... אני סובלת מעצירויות כרוניות - מאז שאני זוכרת את עצמי, דבר שגרם לי להיות בעודף משקל כל החיים ולהלחם במשקל כל החיים...... לפני שבוע קניתי תה טיבטי והתחלתי לשתות פעמיים ביום - בבוקר ובערב, אחרי ארוחה. במקביל התחלתי לשמור על תזונה נכונה - שתיה מרובה, ירקות, פירות סיבים תזונתיים וכו'... התה גורם לי להתפנות פעם - פעמיים ביום, דבר שמעולם לא הכרתי לפני. הרגשה מעולה , משנה חיים. אני יודעת שזה לא בריא לשלשל כל יום (מה שהתה גורם...), אבל גם עצירויות כרוניות זה לא בריא וגורם לכל ניסיון של דיאטה להכשל... לכן שאלתי היא האם במינון נכון, עם הפסקות מדי פעם, כדאי להמשיך להשתמש בתה הטיבטי. כלומר להשתמש בו באופן "חכם" יותר... ? אשמח לתשובה מפורטת ומובנת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני לא בעד משלשלים למניהם מכייון שהמערכת מתרגלת דורשת עוד ועוד ובסופו של דבר אנשים מוצאים את עצמם עם צריכה גבוהה מאוד של חומרים משלשלים וללא תוצאות. עדיף לנסות צריכה מוגברת של סיבים תזונתיים עם שתייה מרובה, שומנים בראים (שמן זית, קנולה) והרבה פעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד