טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,אני בן 21 בשבוע האחרון החלטתי שאני רוצה להוריד את אחוזי השומן ולעבוד על חיטוב הגוף אז בארוחת הצהריים הורדתי את הפחמימות לגמרי ואני אוכל רק בערב פחמימות(בין2-4 פרוסות לחם) זה מזיק?יכול להזיק? האם שאני יחזור לאכול פחמימות הגוף יפרש את זה כמשהו לא טוב ואני אשמין חזרה ואפילו יותר? אשמח לתשובה ולהמלצה להורדת צריכת הפחמימות בנוסף יש לי עוד שאלה לגבי תפריט יומי בוקר-כוס תה(ללא סוכר) ו3-4 עוגיות קטנות ללא סוכר צהריים מנת בשר וסלטים,ירקות ולבסוף פרי לפני אימון - יוגורט 3% ו2-3 עוגיות ללא סוכר/חטיף בריאות ערב-טונה/חביתה,ירקות,גבינה ואבוקדו לילה - פרי,חטיף בריאות איך התפריט הזה האם להצליח איתו? חשוב לי לציין שאני חייל אז צהריים אני אוכל בבסיס אני רץ 3-5 פעמים בשבוע(20 דק מינימום עד 30 דק) עבודת כוח בחדר כושר כ-3-4 פעמים בשבוע תודה רבה אשמח לייעוץ ותשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי נדב, ראשית אני רוצה לתקן אותך - כדי להוריד אחוזי שומן אינך צריך להוריד את הפחמימות מהתפריט, אתה פשוט צריך להקפיד לא לצרוך עודף קלוריות (שמגיע גם משומן ומחלבונים במזון) ולעשות פעילות אירובית, שבעיקרה "שורפת" שומן. את כמות הקלוריות היומית שאתה "אמור" לצרוך ניתן להעריך בעזרת נוסחאות (המבוססות על גובה, גיל ומשקל), יש הרבה כאלו נוסחאות ואפשר למצוא אותן באינטרנט או על ידי בדיקת קצב חילוף חומרים. התפריט שאתה מתאר דווקא כולל פחמימות - (העוגיות, הפירות, חטיף הבריאות...). הוא תפריט טוב אבל אני חושבת שעדיף דווקא לשלב פחמימות מורכבות עם סיבים, שנותנות תחושת שובע ואנרגיה מתמשכת (לדוג' ארוחות כמו כריך מלחם מלא עם גבינה רזה, פסטה מלאה עם עוף ,קוואקר עם חלב וכו'...) מאשר בפחמימות פשוטות (כמו שישי בעוגיות ובחטיפי אנרגיה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד